![]() |
Заходить хлопець у туалет, підлаштовується до унітазу,
насвистуючи при цьому гімн України. Голос із сусідньої кабінки: Мені що тепер стоячи срати чи що?” |
- Що будете з гарячого: курку, відбивну, порося?
- Порося. - Вам з хріном чи без? - Хрін відріжте. |
Батьківські збори. Вчителька вся на емоціях розповідає:
- Заходжу я в туалет, а Вовочка тикає піською Машеньці в рот. А якби в око?? |
Іноземець говорить:
- Якась дивна в українців анатомія. - Чому? - Ось іду по вулиці, чую: "Вась, одягни нахуй шапку, а то вуха замерзнуть!" |
– Чула, твій чоловік нову роботу знайшов.
– Ага, під ним людей п’ятсот. – То він у тебе тепер великий керівник? – Та ні, траву на цвинтарі косить. |
У літаку блює пасажир. Всі сміються.
Стюардеса бачить, що скоро потече через край пакета і біжить за другим. Коли повернулася, виявляє, що всі блюють а один сміється. Вона запитує: - У чому справа? - Вони думали що у мене через край поллється, а я взяв і сьорбнув. |
- Петрику!
- Га? - В дупі нога! Скількі буде 1+1? - 3! - Сідай Петя, не бути тобі інженером! - Василько! - Га? - В дупі нога! Скільки буде 1+1? - 5! - Сідай Вася, не бути тобі інженером! - Вовочка! - Га? - В дупі нога! Скільки буде 1+1? - 2! - Молодець Вова, бути тобі інженером! - Любов Іванівна! - Га? - В дупі нога! Встаньте коли з інженером розмовляєте! |
Зібралися Чех, Українець і Руский на спільну випивку.
Чех випив і шкаликом об землю, хрясь: - Не п'ю я з одного і того ж шкалика два рази, бо в нас цього кришталю куди не плюнь. Руский вихилив пів-пляшки з горла до половини і об землю, хрясь: - А я не п'ю з одної пляшки, бо у нас тої водки хоч втопися. Українець випив шкалик, закусив салом і руского табуреткою бо голові, хрясь: - А я з одним і тим же москалем другий раз не п'ю, бо у нас їх як тарганів розвелося. |
Хлопчик (7 років) і його сестра (4 роки) їдять салат з капусти.
Хлопчик каже: - Ми з тобою, як два козлика. Cестра: - Козел тут один, а я - зайчик! |
- Все, котик, я спати. Цілую, люблю, обіймаю, м'явкаю і соплю тобі у вушко.
- Блін, а сопля за що у вушко?! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010