![]() |
Nalot, dresmilleТобі сюди
|
Nalot,
Мікрокажуть він менше гріється чим Міні,хоча Міні більш досконалий,можна Матрікс Лайт ,якщо у вас є кабельна цифра,і в надії що розкодують укр цифру.... |
Nalot, а я взагалі не радив би ці міні, мікро, макро і всілякі "обрізки". Із за їх малого обєму вони всі непогано гріються. А від перегріву ребути, бува скидають ключі та настройки, мова звичайно йдеться про гі міні(не плюс) але гадаю інші майже те саме. Звісно ж вирішувати Вам.
|
Nalot,
arki, ВІдповідь одна на всі часи,GI8120... |
:eek: Можливо це краща модель,а куди поділись інші,більше у рунеті файного недорогого тюнера нема? Конкуренція велика справа-свіжі моделі уже не за горами.
|
В мене вже другий місяць працює Openbox S2HD PVR , не гріється майже, жодного ребуту чи зависання не бачив. Якщо хочте рес який працює напрямик з 3г модемом то подивіться на NovaHD http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=5307
Але якщо хочете самий дешевший хд рес який підтримує 3г модем то ось цей U2C S+ (бажано maxiменше гріється). На форумі у нас їх юзають VADYA777та drachuk1979. Стосовно москальської торгової марки GI то нехай їх самі москалі і купляють, достатньо вони нам "за шкіру сала залили" ... А якщо вже хочте GI то багато аналогів є в Аміко. |
Теж за U2C S+ maxi або Ipsat 3105. Дешево і картинка краща ніж на проці АЛІ.
|
Цитата:
|
Форумчани який тюнер кращий із цієї пари
GI s8120 или GI s8120 Lite (тільки не потрібно писати що вони одинакові-який надійніший і кращий) І із цієї пари Gi Mini чи u2c s+ mini Буду вдячний за вашу допомогу |
MishkaL, з другої пари Gi Mini
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010