![]() |
Якщо дивитись у сторону куди і тарілка, то амос зправа чи зліва, бо памятаю лише що Сіріус посередині. А то знайшов був через гугл на якомусь випадковому посиланні, що зправа. А чомусь думав - зліва... Від регіону ж не залежить? А то джерело здається москальське було.
|
Цитата:
|
доброго дня підскажіть якщо я завантажу новий файл з ключами в глобо 7010cr старі ключі видаляться і залишуться тільки нові?цікавлять ключі для астри 19.2.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
я так розумію потрібно додати останній долучений файл від sat-prof і всі ключі на 19,2 будуть оновлені
|
Цитата:
|
додав файл Yumatu MX Plus_Key_By dreamer1983_2012.03.30.rar але канали на19,2 RTL4,5,6,7, діскавері ,євроспорт америка ,і т.д так і невідкрились підскажіть у чому справа?
|
Цитата:
|
якщо можна дайте ссилочку на самий новий дамп або софт для Globo 7010CR
|
Цитата:
|
VADYA777 чи потрібно на даний момент поновлювати в цьому дампі ключі на астру 19,2 (дитячі та спортоивні канали).Якщо так дайте будьласка ссилку на ключі
|
Цитата:
|
Добрий вечір!
Тільки що настроював після сильного вітру голову на Амос. І раптом виключився тюнер (Globo 7010A), коли відкрутив кабель, який зєднує з антеною, то він включився, коли назад закрутив, то знову виключився і видає якийсь не зрозумілий тихий тон. В мене голови розчитані на 4 виходи. Зараз зєднано на два тюнери. Допоможіть, в чому проблема, чому не включається на цьому кабелі? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Скажить будь-ласка чому в мене не показує тонис НD?ВІН ЩО КОДОВАНИЙ?
|
А тюнер у Вас SD чи HD ?
|
Доброго вечора всім!!!
Допоможіть будь-ласка з проблемою........Є тюнер Дрімбокс та Глобо, двойні головки.....коли на дрімбоксі дивлюсь Кінорейс 1,2,3 (12341L, sr: 27500, 36*) то на глобо пропадає сигнал на СТБ, ІСТV (10759H, sr: 30000, 4*)- все інше працює нормально....зв’язку між частотами не бачу... Дякую... |
drachuk1979, Частота 10759H, sr: 30000, 4* практично співпадає з частотою гетеродину голови на 36Е - 10750
Вирішення приблеми: 1. Рознести в просторі антени на трох-голового і 36Е 2. Заміна голови на 36Е на більш якісну і при потребі заміна кабелю на більш якісний... |
Цитата:
|
Доброго ранку!
Дайте будьласка остаточну відповідь щоб немучити ні себе ні ресивер на Globo 7010CR Canal Digitaal NL,C+ Nederland NL,CanalSat France є можливість переглядати?Якщо так то на якому софті?Ключ на Austria-Sat => Cryptoworks ввів вручну з ними проблем нема (їх я вже дивлюсь 1 рік 19Е поставив заради футболів).Пробував Soft 2.4.73emu., 74,75, останні ключі від сат профу і ніяк.Доречі софт 2.4.76 від VADYA777 http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=68 не завантажується один висне на80% інший на 54%. |
Цитата:
Цитата:
|
Якi канали на Хотбiрдi показують ЛЧ?
|
Цитата:
|
скажіть будь-ласка як вести з пульта bісс коди в тюнер НUМАХ VА-АСЕ
Підкажіт будь-ласка.Як мені вести bісс коди в ресівер Нumах VА -АСЕ.які мені кнопки нажати щоб відкрились кодірови? Всім привіт.Я знайшла на форумі як вести bісс коди в ресівер НUМАХ VА АСЕ.Там пишить щоб відкрити коди,треба нажати всі кольорові кнопки починаючи з червоної,але тюнер чомусь невідкриває коди.Скажіть що це таки може бути..А можи є другий спосіб вести bісс коди.Допоможіть |
Скажіть будь-ласка. В мене ресівер Ореnbох 1800.Я нажимаю меню і набираю 19370 і код пітвердження 2486,але цей код нехоче сприйматись,чому? Як вести код
|
танятаня,
Цитата:
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка.А я можу тюнером Djокеr 1045.прошити через шнур тюнер ореnbох
|
так шнур той самий, але прошивка і завантажувач різні.
|
А можити обяснити як мені той oреnbох прошити через шнур.Другим тюнером.Чому в ореnbохі немає кодіровки bісс.І що мені зробити щоб вона появилась.
|
танятаня, Вам сюди
|
Чому коли я нажимаю 19370 і потім 2486,а число 2486 нехочи відкрити кодіровку bісс.А може цифри якісь інакші підуть.Тюнер ореnbох
А можна відкрита канал підами? Яким тюнером можна прошити,через шнур ореnboх? |
танятаня,У Вас на ресівері прошика в якій БІСС вшитий в тіло ПЗ. Ось тут повідомлення #5та# 7 виложені прошивки від DVBxtrem. Залийте одну з них у всій рес і буде Вам щастя редагування БІСС ключів вручну...
Цитата:
|
Всім Добрий день..Народ може хтось знає,як мені вести цифри замість 2486на ореnbохі.Щоб відкрилась кодіовка bісс.В мене дажи немає коп'ютера.А чому коли я нажимаю інтер з правого боку пишить Саs Вісс.А в кеу еdіt bісс немає?Допоможіть будь-ласка
|
танятаня, Прошу пані, чесне слово, ще одне таке запитання і бан на 10 днів, для більш інтенсивного читання форуму, я Вам гарантую особисто. Для кого писалось наступне
Цитата:
Цитата:
|
Якщо заходиш в в кеу еdіt то 2486 набирати не потрібно бо емулятор включений
Biss немає тому що він прописаний в тілі софту для редагування ключів потрібно скористатисая програмою Biss Browser , але простіше замінити прошивку від DVB Extreme та редагувати ключі з пульта |
Доброго дня!
прошив свій Globo 7010CR Soft 2.4.75emu,залив свій попередній список каналів,залив свіжі ключі ,просканував 19Е ( Canal Digitaal NL ок,C+ Nederland NLок,Austria-Sat ок,TNT SAT ок,CanalSat France недоступний)непоказував інтер+ і перший національний відредагував ключі вручну ,видалив всі лишні канали з 19е.Але коли виключив ресивер в дежурний режим і потів його включив все що було відредаговано все пропало.Чому???Експерементувати немаю часу бо ресивер прошиваю в сусіда так як власного ПК немаю. |
Добрий день! Питяння чайника. Що означає номер ТР при пошукові відповідного градуса на супутник. Чому відсоток точнотсі впіймання так стрімко міняється від номера ТР? Дякую
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010