![]() |
- Ти знаєш, що Василь став власником нерухомості?
- Знаю, він мені теж поскаржився, що вночі зняли колеса з машини. |
Принц:
- Ось! Як і обіцяв! Голова дракона! Король: - Ось, як і обіцяв, рука принцеси! |
- А ось, пам'ятаю, у нас в дитячому садочку теж хлопець один був. Всіх бив. Крім мене. Я міцний був, завжди здачі давав. За це мене і вигнали з садка.
- Як це? - Ну, сказали, що сторож не повинен з дітьми битися... |
- Ви такий галантний кавалер! Хто вас цьому навчив?
- Батя! Завжди казав, хоч впердолити бабі - будь ввічливий |
Діти розмовляють в дитячому саду:
- Нас у мами двоє і в кожного є своя кімната! - А нас у мами троє і у кожного є свій велосипед! - А нас, а нас, а нас у мами семеро і у кожного є свій тато! |
Іноземець говорить:
- Якась дивна в українців анатомія. - Чому? - Ось іду по вулиці, чую: "Петро, одягни нахуй шапку, а то вуха замерзнуть!" |
- Уляна, ти цибулю їси?
- Їм. - Сало їси? - Їм. - Ти ж моя ласунка! |
- Боже, ти чуєш мене?
- Чую. - Боже, ну що для тебе 100 мільйонів років? - Секунда. - Боже, ну що для тебе 100 мільйонів доларів? - Копійка. - Боже, дай мені копієчку! - Секундочку... |
Йде коза з дому і каже козенятам:
- Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла. А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить: - Я коза соси сосок. А козенята йому у відповідь: - Соси хуй, у нас глазок! |
Баба-Яга зловила молодого і гарного хлопця:
- Якщо вгадаєш мою загадку, я тобі віддамся, а не вгадаєш - я тебе з'їм! - Ну, загадуй. - Зелененька, по болоту стрибає, на ЖА починається, на БА закінчується. - Коник! - А-а-а, Шалунішка, вгадав! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:36. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010