![]() |
На уроці:
- Діти, що таке річ? Петя: - Ну, це, наприклад, книга, портфель, кашкет. Вовочка: - Банка пива з похмелюги - ось це річ. |
85-річний Рабинович розповідає своєму сусіду по камері:
- Я вже цілий рік у в'язниці. За зґвалтування. - Ти? У твоєму віці? - Звинувачення так лестило мені, що я сам визнав себе винним. |
Чоловік питає у Бога:
— Чому в жінки таке красиве обличчя? — Щоб ти любив, — відказує Бог. — А чому в неї такі красиві руки? — Щоб ти любив. — А чому в жінки такі красиві ноги? — Щоб ти любив. — Але чому ж, Господи, вона така дурна? — Щоб вийти за тебе заміж. |
Мама запитує сина, який повернувся з новорічного ранку:
– Синочку, чому ти весь подряпаний? – Ми водили хоровод навколо ялинки, а дітей було мало. |
- Алло, це у вас можна замовити додому Діда Мороза і Снігуроньку?
- Так. - Тоді надішліть нам будь ласка 5 Снігурок і ящик горілки. |
А я не злий...
Я навіть бажаю своїм ворогам щоб у них по три машини біля воріт було: швидка, міліція і пожежна... |
В "Епіцентрі", мала років 4-х, підходить до консультанта:
- Вибачте, ви можете підійти до моєї мами? - Так, звісно. Мала йдучи: - А то задовбала вона вже своїм оце вибрати, чи це... |
На уроці:
- Так, діти, пишіть: людина з дитинства повинна бути добре вихована, чуйна та вічлива. - Як, як? - Для дебілів повторюю: вихована, чуйна та вічлива! |
- Я хочу почути три
найголовніші слова... - Диваааан... - О, так... - Ноутбууук... - Так! Так! Продовжуй!... - Їжааа... - О Боже! Як добре... Ти завжди знаєш, чого я хочу... |
Шерлок Холмс і доктор Ватсон йдуть по вулиці.
Холмс говорить: - Слухайте, Ватсон! За цим рогом вас зараз битимуть! - Ну, Холмс! Я завжди приголомшувався вашій логіці, але цього разу... Як ви можете знати, не бачивши що там за рогом... Зайшли за кут. Там стоять амбали з кастетами. Кидаються на Ватсона, починають його бити. Дивом вирвавшись, Ватсон втікає. Скоро його наздогнав Холмс. - Слухайте, Холмс! Як же ви все-таки здогадалися? - Елементарно, Ватсон! Я тут вчора у вашому костюмі вимахувався. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010