![]() |
Дякую,за допомогу все вийшло;)
|
Доброго дня. Підскажіть будь ласка частоти каналів до яких є ЕМУ ключ viasat 5 я знаю тільки NTN baltik. Дякую.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
дякую усим!!!! усе робить;)
як зрозумити безкоштовний шаринг.хто може пидсказати.буду вдячний. користувався тильки жшарою на сат-интеграли:cool: Так і розуміти - безкоштовний, як правило низької якості і короткочасно доступний. Цитата:
дякую за допомогу! У мене тюнер OpenFox 4100+,чи можна через JTAG закинути йому прошивку OpenBox:) Ні!Вони різні.! А що можна інше закинути:) Цитата:
чи можна yamal 90e спіймати на тарілку 80см.чернівецька обл. Цитата:
Цитата:
Ку-діапазон "спіймати" можливо, але для стабільного перегляду каналів супутника при поганих погодних умовах бажано ставити антену більшого розміру. дякую .а на 9е між нot bird i sirius cкільки рускоязичних каналів? Цитата:
Цитата:
Цитата:
http://www.gascom.ru/en/infrastructu...overage_zones/ доброго вечора! стояла антена на амос сириус хотбир все робило костий адругийли пидключив нтв36 пропав сигнал на частотах11034н27500.10759н3000.12680н9404.дисек один про скайфлай.допоможить:confused: * У вас проблеми з головою? Якщо ні, то приведіть повідомлення у читабельний вид... :( Цитата:
2) 10759н3000 ??? Можливо мали 10759н30000 на Амосi. Часто сигнал падає, потiм повертається. Якщо запас малий, може i зникнути. 3) 11034н27500 ??? Можливо мали 11034V27500 на Хотбiрдi? З ним поки що все нормально. 4) Хто такий "костий адругийли" я навiть iз словарем не зрозумiв!!! Цитата:
доброго дня!чи може дисек впливати на сигнал на цих частотах :confused: Цитата:
Цитата:
потрибно ставити два одинакових! 1. Порадьте, будь-ласка, хороший ресивер без підтримки HD. Потрібно щоб був надійний і бажано з функцією запису на юсб, якщо можна то з приблизною ціною. І чи, на вашу думку, варто людині, яка не користується шарингом і дивиться тільки безкоштовні канали брати канал з підтримкою HD з розрахунком на майбутнє. 2. Продається вже складений приблизно мультифід на 3 основних супутника, чи в цьому не має сенсу, так як в різних містах України його виставляння відрізняється, бо я ставив собі сам тільки тарілку на 1 супутник, а як виставити на 3 мало уявляю. По другому питанню спочатку почитай тут а що буде неясно, питайся, будемо допомагати..... Цитата:
Цитата:
Цитата:
1. Порадьте, будь-ласка, хороший ресивер без підтримки HD. Потрібно щоб був надійний і бажано з функцією запису на юсб, якщо можна то з приблизною ціною. І чи, на вашу думку, варто людині, яка не користується шарингом і дивиться тільки безкоштовні канали брати канал з підтримкою HD з розрахунком на майбутнє. Порад може бути багато, моя особиста думка Openbox S1 553.76 грн. можна глянути на сат-интеграл7300 и тигер T600---80--90$ на них нтв мона дивитися безплатно:):cool: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Добрий вечір.Використовую ProgDVB 6.60 після копіювання файлів емулятора Vplug 2.4.6 в папку пугіни ProgDVB програма зависає(при цьому змінюється мова на англійську і скін) Windovs 7,Atlon64/2/5000, tehnotrend 1401. Цитата:
потрибно нет. ключики сам находить.дивлюся 3 мисяць.називають G-hara:) доброго дня! допоможить опенбокс х600 софт.список коналив.загружчик.Дякую за допомогу:) Вибачаюсь!!!!! глюк з компом.або вируси.сам нерозумию.Буду виправлятися!!! --------- Ти сам хоч зрозумів, що написав ??? Ну блін - що, важко нормально написати, а не шифруватися, як Штірліц??? Сам свої ребуси і розгадуй...ПОПЕРЕДЖЕННЯ ! Цитата:
Підкажіть будь-ласка в який розділ потрібно вводити ключ на канал CONTO TV 2 і CONTO TV 4 (13.0E) і який Id ??? у мене ресівер DIGITAL 500 PLUS Допоможіть хтось які треба спутник головкі чтоб ловили L R??? Який конкретно супутник збираєтесь виловлювати шановний ??? умени Openbox X820CI У мене також !!! І що ??? Який конкретно супутник збираєтесь виловлювати шановний ??? Супутники http://www.lyngsat.com/europe.html Цитата:
Цитата:
умени торілка 0.9 буди працувати *ozols*Чоловік не знає який йому супутник виловлювати, а Ви йому поради даєте.:) Може чоловік збироється виловлювати один з багаточисельних супутників С-діапазону, скажімо 90Е С чи 40Е С - звідки ми знаємо ???? Цитата:
kolka Ну скажіть нарешті супутник та/або пакет який Ви хочете приймати. Також опишіть які спутники Ви зараз приймаєте... 90Е я приймаю 90Е тарілка 0.9 Цитата:
Цитата:
Тобто нова тарілка+нова головка, а це все зайві витрати. Воно вам потрібно точно? Дешевше додати інший супутник ку діапазона, наприклад АБС-75е, якщо у вас його нема. умени усо віставлино лиш нероби L R яка потрібна головка щоб приймати С діапазон на 90Е Голова для С диапазону + антена мінімум 1,8 м для західного регіону України Цитата:
доброго дня! допоможить прошити тюнер cobra-model lince/m.який потрибно загрузчик и софт.Дякую!!! Цитата:
якщо це модель 2500, то майстер код до нього, ніби 4444 ,а сам він є клоном Echolink EL-909 FTA.так що дивись сам. модель--Lince/m чип вроди такий-conexant--cx24142-15az прошивка стоялаWinQwest-GSR-2010fta Де можна взяти софт.Дякую Підкажіть в який розділ потрібно вводити ключі на пакет RTVi-Hotbird 12322 Н 27500 і який id? Статика вводиться в БІСС А який повинен бути id ? У мене ресівер DIGITAL 5000 PLUS Цитата:
0039D3 - RTVi Detskiy Mir 0039D4 - Rtvi Nashe Kino Цитата:
Цитата:
Все я вже зрозумів як вводити !!!!! Всім дякую у мене відкрілися ортон 4100с де увадити клучі Цитата:
а у мене Техносат 4100С ці канали можуть розкодіруватися? Цитата:
А вони будуть робити на цьому тюнері? Цитата:
А вони в БІСС кодіровці, чи в якій? Цитата:
Цитата:
Цитата:
я зарееструвався але файл получить не можу, чому? У мене файл з ключами без проблем качається IE8 і Феєрфоксом 3.6.13, та відкриваться Блокнотом. Шукайте проблему в себе - можливо приблеми у Вас - поприбуйте виключити інтерговані у Ваш браузер всі надбудови (типу Доунлоад Майстер) що відповідають за закачку файлів Неможу закинути фото в тему рибалка Доброго дня.поможіть прошити тюнер опенбокс х600 Софт який в ньому залитий arion.Soft-tsHA5586s190cnpnc.boot-0016.1 tsHS190cn.zrj. якою програмою шити де можна взяти софт.канали.Дякую!!! Вам http://sat-prof.com.ua/showthread.php?p=22997#post22997 Цитата:
Як підключити безкоштовну шару? Допоможіть... Тобі сюди http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2186 Якщо на рахунок підключення то сюди http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=305 У мене ресивер ORTON 4100C... Чи можна з ним підключити шару? Цитата:
Як відкрити канал Дорсель на 13е З допомогою "цьоці Шури" скиньте коди на sport 2 amos на березень Цитата:
заходь сюда http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=295:) доброго дня ! допоможіть розібратися з тюнером опенбокс х600 як змінити boot 20.1 який софт залити! де взяти тест на шарiнг Цитата:
Доброго дня! допоможіть тюнер Lemberg LR-1100 неможу змінити Софт і Boot.якою програмою.ДЯКУЮ!!!:confused: УСІМ ПРИВІТ!Підскажіть ресівер який сам шарить(не потрібно компа чи мобіли).Найкраще скиньте силку щоб можна на нбого подивитись.Буду дуже вдячний!:cool: Цитата:
Цитата:
так в HD (DVB-S2/mpeg4/HD) - Dreambox 500HD/800HD/8000HD, Openbox S5/S7/S8/S9, AB IPBox..., Orton/Opticum 9500/9600 і тд.тп. підкажіть що з ут-1. :) де знайти коди Цитата:
Тут ключ: http://sat-prof.com.ua/attachment.ph...8&d=1298316420 Усім привіт!Хто пробував підключити 2 тюнера через LOOP,воно чогось варте? Цитата:
Працює тільки той супутник і в поляризації (V або H) що включено на першому ресивері. А який ще є зпосіб підключити 2 тюнера крім міняння головок! Цитата:
TIGER STAR 8100 ПIСЛЯ ПРОШИВКИ ВИСВIТЛЮЭТЬСЯ ON ПОМОЖIТЬ :confused::confused: На чому він зібраний?Який софт заливали? Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Якщо лив не підходяще ПЗ - спробуй прошити "рідним" у звичайному режимі... Вибачте О модераторе ,всі люди помиляються :confused: Буває. "Не помиляється тільки той зто нічого не робить...". ))) (Serega) Цитата:
Цитата:
Відповідаю і тут: свіч купи на 2 або 4 порти ("розділяє" твій інет на декілька пристроїв). Цитата:
|
Усім привіт!Питання не в тему,але я знаю, що тут добрі луди і вони допоможуть.
Хто мав справу з київстаровськими модемами(HUAWEI E1550),порадьте прогу і прошивку як його зробити на усі оператори(бажано лайф).Буду дуже вдячний. |
<Безкоштовно неможна ніяк!
|
Цитата:
-якщо нема досвіду-дайте майстру роботу! -якщо все таки бажаете самі це зробити-користуйтесь перевіреними програмами!Бажаю успіху! |
Може хтось підскаже чи є якісь програми чи приставки для збільшення скорості інтернету?
|
Дієвих нема, бо "нєльзя впіхнуть невпіхуємоє" :)
Все що пропонують або має низьку продуктивність порядку 1- 3 % або пропонує швидкість в обмін на щось. Типу ріже картинки, проксює, чи архівує у себе на сервері і шле зжатий потік. При гнилому каналі то все як мертвому припарка :) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010