![]() |
У темі 1 долучень
Мій список каналів та ключі від 19*E - 4*W(5*W) №58
Список відкоректований по супутниках без фаворитів! Входи DiSEqC комутатора в списку будуть завжди: Hot Bird -1(A) SES/Sirius -2(B) Amos -3(C) Astra1 -4(D) Ключі під прошивку DVB Хtremе окремо файл для для 19Е - 4W, (всі основні ключі BISS, Cryptoworks, Viaccess1, Nagra2)! |
У темі 1 долучень
Мій список каналів та ключі від 19*E - 4*W(5*W) №59
Список відкоректований по супутниках без фаворитів! Входи DiSEqC комутатора в списку будуть завжди: Hot Bird -1(A) SES/Sirius -2(B) Amos -3(C) Astra1 -4(D) Ключі під прошивку DVB Хtremе окремо файл для для 19Е - 4W, (всі основні ключі BISS, Cryptoworks, Viaccess1, Nagra2)! |
Openbox,Arion.Ferguson,Lemberg,OpenFox-
У темі 1 долучень
Канали (softA6686)
4W-5E-13E ФАВОРИТИ!!! Додані канали відносно змін у мовленні!!! |
У темі 1 долучень
Мій список каналів+ключі, під прошивку DVB Хtremе, для аріонподібних тюнерів на 6 супутників:4*+4.8*+13*+53*+75*+90*
Порти виставляємо під своє обладнання. |
У темі 1 долучень
4W-5E-13E-75E
ФАВОРИТИ УКР-РУС РЕЛІГІЯ Додані канали відносно змін у мовленні!!! на 03.07.13р |
У темі 1 долучень
Мій список каналів+ключі+софт, під прошивку DVB Хtremе, з можливістю додавання і редагування БІС ключів на Эмул..., для аріонподібних тюнерів на 3 супутника:4*+4.8*+13*,з останніми змінами у мовлені.Всі налаштування робив на Опенбокс AF-1700.
Порти виставляємо під своє обладнання. Вибачаюсь, напевно, архів з софтом неможливо відкрити (перевірив у себе)Викладаю ще раз...Є нарікання -файл ключів підходить з попереднього поста №35. Об'єднав 2 пости і вилучив дублі ... |
bulba,Що блін не відкривається ??? Архіви розпакуйте !!!! WinRAR у Вас на ПК стоїть ???
|
У темі 2 долучень
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Мій список каналів та ключі для нього 2013-11-10
Дракон Sir-Amos-Hot Укр-рос-музика -спорт(без фаворитних налаштувань) |
У темі 1 долучень
Список каналів з наст. супутників:
Hot Bird 6/8/9 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W bodyan |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010