![]() |
Цитата:
|
Таке відбувається в основному при вкручуванні F-ки кабеля при не виключеному тюнері,що постійно роблять клієнти після перепрошивки включаючи його самі..*Статичний* розряд і : і описана ситуація на порті каналу включеного тюнера.
|
Петрович,при настройці антен попадаються різні Дісег,в одних іде сигнал відразу,. в деяких з паузою.При установці реса не того яким велася настройка картина інша.
Пробуй поміняти частоту в любий бік.Перед прошивкою реса я провіряю входи,в одного клієнта після перешивки був слабкий сигнал,помінявши частоту -сигн. вищий став. |
Валік я перепробував все що знав і що радили.Замінив діксіг-канал появився.повернув старого на місце-канал пропав.Так що поставив новий діксіг і питання вирішено.Собі нового не жалію.Зараз усе у нормі.Пропав канал після снігопаду.Можливо затекла вода,на котлі поклав потім при нагоді перевірю.
|
Astra 4.8E
Канал Z TV 12073H27500 сигнал є а зображення не має,чорне поле.Змінив формат мовлення чи технічні неполадки? |
Цитата:
|
симчич,Усе судяячи з усього пішов зі супутнику, мій Дрім видає наступне: "SID каналу не знайдено в PAT", а може це тільки тести - робочий час потестували і на вечір вирубали...
|
Цитата:
|
Zhora15, То для тебе проблема ? Ну цілий HotBird не спорю :D
|
hmura, А нащо??? Якщо можна просканувати конкретний канал...http://smiles.kolobok.us/remake/spiteful.gif
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010