![]() |
Доброго вечора SAT-PROF переробив я блок живлення для ORTONA HDX405P я писав на форумі що здохла мікруха AAJF (SG6848) не знайшов такої і переробив блок живлення на 5L0380 схему обвязки взяв з сайту www.mi............com може комусь знадобиться.
|
Цитата:
|
Доброго вечора!
Чи можливо дивитися "шару " через RS232 на Х405 ? Пробував через ЛАН - процює , а от через ком порт - ну ніяк... Вкрай потрібно. |
GREK71,
Цитата:
Цитата:
|
Обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD
Підкажіть будь ласка як просканувати цей тюнер (Opticum x405p)
Цитата:
|
Сьогодні придбав Orton HD X405p. Пробую освоїти. Заходжу на USB-флеш: папки бачить, відеофайли ні... В чому річ?
Версія H/W GS3606_CA_LAN Версія S/W 1.07.3848 |
romak81 Які тип (розширення) цих файлів ??? Як правило ресівери даного класу підтримують avi відеофайли кодовані стандартним DivX, рідше Xvid + стандартний mpeg кодер звуку в цих файлах, всі решта варіанти кодерів контейнеру avi не підтримуються. Також без питань, по ідеї, мають підтримуватися стандартні mpeg2 кодовані відеофайли (vob, mpg, mpeg, bin файли з ДВД, Відео-СД дисків). Простіше кажучи медіа-плеєр з них ніякий...
А взагалі Orton HD X405p це зовсім не той ХД ресівер який варта було брати. Більше з цього питання у нас тут, раджу почитати хоча б декілька сторінок цієї теми. |
Цитата:
Створив тюнер на флешці test_write1.dvr і test_write2.dvr і папку Alidvrs2. Що? Навіщо? Напевне бракований... Цитата:
Хороша мисля приходить опісля... Хоч, на превеликий жаль, цей форум знайшов аж після покупки... Цитата:
|
У мене ортон 405,мені подобається,поки все нормально
|
Vova88 Воно подобається та виглядаю ніби все правельно, але тільки до тих пір поки один з улюблених провайдерів що не будь не "вчудить" . Більше з того питання я висловився тут
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010