Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Інтернет від Укртелекома (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=555)

respect 26.04.2011 07:11

Ця послуга це БЕЗЛІМІТНИЙ ТАРИФ із швидкість близько 153 кб за с. Це досить мала швидкість, хоча чесно кажучи, в мене(Франківська обл.) ця швидкість є максимальною.;) Тільки ось ця швидкість у 153 кб тільки в день, а з 00,00 по 8,00 - близько 3 Мб . Так якшо ти активний користувач нічного інтернету, то переходь, не пожалієш;)
Я сам користуваався такою послугою як ти тепер користуєшся.і мене це не задовільнило, і я вже Близько пів року на ПРОСТОМУ БЕЗЛІМІТІ.
Щось ще цікавить , то пиши:)

D-Misha 26.04.2011 08:50

Ігор, а при переході на послугу Супер безліміт за 99 гр, треба перешивати модем чи ні, бо при переході на Безліміт 1х треба перешивати.... Ігор, а скільки коштує сам перехід на цю послугу??? Я проживаю у Тлумачському районі Франківської обл...покриття нормальне, тай сама вишка під носом ..

slavon 26.04.2011 09:01

D-Misha Скоріш за все ні, бо модем і надалі знаходиться в режимі 3Ж, тільки на день Вам швидкість обрізають
Цитата:

Тільки ось ця швидкість у 153 кб тільки в день, а з 00,00 по 8,00 - близько 3 Мб .

D-Misha 26.04.2011 09:11

Славік, а як на твою думку у порівнянні, Супер безліміт -Мобільний інтернет, по швидкості?І як би ти сам вирішив це питання?

slavon 26.04.2011 09:24

Порівнюєм
Цитата:

Супер Безлимит

Приложение № 2 к Абонентскому договору о предоставлении услуг телефонной связи с использованием фиксированного абонентского радиодоступа стандарта CDMA.

Тарифный план
Супер Безлимит
Стоимость подключения на виртуальную нумерацию
10.00
Ежемесячная абонентская плата
99
Бесплатные МБ вход./исход. трафика (ежемесячно)
неограниченно
Предоставление постоянного IP адреса (ежемесячно)
25.00
Логин: IT, пароль: IT

С 8.00 до 00.00 абоненты получают возможность работать в Интернете со скоростью передачи данных до 153 Кбит/с, а с 00.00 до 8.00 работают по технологии EVDO Rev.A со скоростью передачи данных до 3,1 Мбит/с. В настоящее время переключение режимов осуществляется следующим образом: после 00.00 вам необходимо отключиться от сети Интернет и подключиться заново. Утром отключение от текущей сессии работы в Интернете по технологии EVDO происходит в автоматическом режиме.
http://www.intertelecom.ua/ru/tariff...super-bezlimit
і
Цитата:

Вільний доступ

Приложение № 2 к Абонентскому договору о предоставлении услуг телефонной связи с использованием фиксированного абонентского радиодоступа стандарта CDMA.

Тарифный план
Вільний доступ
Стоимость подключения на виртуальную нумерацию
25
Ежедневная абонплата
(при условии потребления услуг в течение суток)
5
Разовый аванс на услуги связи 100
Объем Мб, включенных в пакет, ежедневно
1000
Стоимость 1 МБ вход/исход трафика, сверх пакета
0,10
Предоставление постоянного IP адреса
25
В данном тарифном плане для поддержания лицевого счета в активном состоянии необходимо проявлять «Абонентскую активность». При отсутствии «Абонентской активности» в течение трех календарных месяцев с момента проявления последней «Абонентской активности», телефонный номер абонента деактивируется в конце календарного месяца, в котором было зафиксировано отсутствие «Абонентской активности», при этом все начисленные бонусы аннулируются.
«Абонентская активность» - оплата абонентской платы, пополнение счета на сумму более 5 грн. с НДС, поступление входящего либо исходящего трафика передачи данных за исключением: отправки SMS на сервисные номера ООО «Интертелеком» или телефонные номера Информационно справочного центра компании, трафика при использовании логина «IT_TEST».

Доступ в Интернет осуществляется при условии погашения абонентской платы за сутки в котором зафиксирована абонентская активность (5 грн.). Абонентская плата снимается только при условии потребления услуг в течение суток. Сутками в данном тарифном плане считается время с 00.00 до 00.00.
Услуга «Ночной Безлимит» не предоставляется.
http://www.intertelecom.ua/ru/tariff.../vilnyi-dostup
Як на мене то дійсно безлімітних тарифних планів в українських CDMA провайдерів немає.

D-Misha 26.04.2011 09:36

Якщо вийде у мене з поповненням на днях вказаної суми, щоб дати заявку з 1 травня на Супер безлімиіт, то перейду на місяць, щоб протестувати ...

sanela 26.04.2011 17:12

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 29041)
Якщо вийде у мене з поповненням на днях вказаної суми, щоб дати заявку з 1 травня на Супер безлімиіт, то перейду на місяць, щоб протестувати ...

Ну давайте, потім поділитесь враженнями, мені також цікаво, бо також сидю на безлімі - інтертелекома.

respect 26.04.2011 17:14

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 29034)
Ігор, а при переході на послугу Супер безліміт за 99 гр, треба перешивати модем чи ні, бо при переході на Безліміт 1х треба перешивати.... Ігор, а скільки коштує сам перехід на цю послугу??? Я проживаю у Тлумачському районі Франківської обл...покриття нормальне, тай сама вишка під носом ..

Перехід безкоштовний, і якщо вишка є то всьо буде норм.РАДЖУ ПЕРЕХОДИТИ:)

D-Misha 26.04.2011 17:33

Ігор, прийшло поповнення на 130 гр... Дав заявку на Супер Безліміт з 1 травня.. Так ,оператор підтвердив що перехід на послугу безкоштовний. На 1 число на рахунку має бути 99гр. Буду пробувати м-ць, далі визначусь, думаю шара буде працювати...

respect 26.04.2011 20:49

Ну да повинно. Якщо можеш допоможи будь ласка з шарою:confused: Пиши у приват

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010