![]() |
Доброго дня!у мени таке питаня програмку я правельну установив ?spidershare_1.0.20 глобо6010 софт 3.4.11 вроди поляки.де можна взяти тес на любий канал.Дякую:)
|
Цитата:
|
хто знає де можна взяти інформацію як вводити ключі з пульта в різні системи кодування (бісс я знаю, а як інші)?
І ще які програми потрібні щоб прошити globo 4100c а то я не тямлю? |
В інші приблизно так само - з пульта вводимо у відповідний ключ у відповідний розділ (тип кодування) та провайдеру - якщо все зроблено Вами правильно, ключ актуальний, а кодування даного провайдеру підтримується ЕМУ ресіверу - то Ви побачите картинку каналу, і ншому випадку - неперевершений шедевр Казіміра Малевича.
|
Для якого приймача ?
|
Цитата:
|
Здоров усім!На вашу думку який тюнер найкращий?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо по критерію "ціна/якість" для каналів FTA - то Globo 4100C і клони. |
Якщо с Lan ,Wi-fi,HD,то від 1000-5000 грн
|
Цитата:
З ХД для цьоці Шури - Dreambox 500HD, 800HD або Openbox S5-S8 З СД для цьоці Шури - Dreambox 500С або Openbox S1 Цитата:
|
дайте мне ключ на канал україна,новини,футбол,футбол+ на sirius 2 3 5e 12130v27500
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Непідскажете на якому спутніку і частоті знаходиться відкритий канал футбол.
|
Цитата:
|
наші
наш |
Відкритих немає тільки Шара
|
як Шара
|
От так шара
|
підкажи шару
|
Шара вона платна в тебе який тюнер?
|
опенбокс
|
який опенбокс?
|
Цитата:
|
x-8020cl
|
Цитата:
|
скількі коштує
|
у кожного по різному зайди прочитай і запитай там =)))
|
шо таке банер
|
шо таке шарынг?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Хiба що Real Madrid TV 9Е 12092 H 27500 в звичайному форматi (дешевий тюнер), та Chelsea TV (прописується як СTV) 10E 11305 V 30000 формат DVB S-2 (дорогий тюнер) P.S. Звiсно не на росiйськiй. |
Якщо з HD тюнерів то безперечно Дрім-800.
|
Цитата:
Ви що знущаєтесь з усіх - Вам же ясно написали - Real Madrid TV 9Е .... Ще одне таке тупе запитання і будете місяць паритись в бані..., це я Вам гарантую |
скажите ключ на нтв-мир 12380н27500 и нтв-мир латвия 11900v27500
Шановний - мова форуму українська |
Хто сказав що без ключа показує :o
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010