![]() |
*вихід звуку на 0* - так звідки він там візьметься?А міряється все осцилографом.
|
duman, Можна мати весь набр приладів і тями не мати як їх примінити.Зрозуміло,що навряд чи людина має осцілограф.Ну а щоб звук вивести на ноль і писати куда ж він подівся ???-Це взагалі анекдот.:o Сподівюся Що я зрозумів dyruba правильно.
|
В ЦАП немає звуку на 4 і 5 виході як і в робочому тюнері
|
Цитата:
|
Openbox X800 нема сигналу (не кумутує дісік)
Причина: http://tv-sat-remont.pl.ua/images/WP_20140209_003.jpg |
Доброго вечора, є апарат Ferguson AF-2818SE при включені моргають чотири вісімки з інтервалом приблизно 1секунда , пробував у сусіда під його БЖ працює нормально. Підкажіть в якій частині БЖ шукати поломку- AR-361N V2.2 2005/09/23 .Пробував заміряти напруги, а вони постійно змінюються.
|
Wertyn77,конденсатори!!!
|
Перевірив всі два замінив,проблема залишилась
|
В першу чергу міняти по 3.3 вольтах і 5.5 вольтах. Далі по черзі всі інші. Не допоможе - звернути увагу і на конденсатори первичної цепочки.
|
Всім дякую!Рішилось заміною D906 в первинній,попрацювавши пів дня пропав колір і почало гудіти-фонити ,БЖ,скарт,телевізор внормі,тестував на іншому ресі. Хочу спитати це 4053 ,чи кондюки, якщо вони то приблизно які (схеми реса немаю).
|
Заміни мережевий конденсатор.
|
БЖ внормі,тестував на іншому ресі,і кондюки вньому просіяв,думаю проблема в мат-платі
|
Wertyn77, схему пiдбери тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=230&page=2 .Електролiти на мат. платi перевiр esr-метром
|
Принесли на ремонт Х800 не знаю яка ШИМ в БЖ стояла
https://public.bl3301.livefilestore....811.jpg?psid=1 |
5M02659R
|
OPENBOX F-300FTA Q1 E13005 Q2 S8050
JSB-897 VERSION:0.1 http://monitor.net.ru/forum/files/20...200601_154.jpg R9 47 ком R8 75 ом |
Orton 4100C проблема з дісіком
причини U1/95 -> RL18 -> QL1 -> QL5 -> CL46 -> U2/1 |
Цитата:
|
Зі слів хазяїна капнула водичка на тюнер і він замкнув...
|
Цитата:
|
sat78, якщо виводи шимки 1,6,7 і 8 підєднані до трансформатора а вивід 2 до корпусу то це 5L0365R
|
1 6 7 8 згідно даташита - drain .так? вивод т.е.
|
Замінив шим ,заодно конденсатор та діоди .На виході бп нічого немає-ноль.На конденсаторі напруга є-318 в...перед трансом теж така...а на виході з бп-ноль...Що могло ще зачепитися разом з шим? Як перевірити транс?-що звонити і які контакти? Чи щось інше там?
|
там ще і діоди є,оптопара
|
БП підкинув інший(поки куплю деталі ) Але нема сигнала -на вході вч 18 в і не міняється що H що V.На U 1- 3.5в-5в . Шкала рівень 66 дбм -шкала сигнал -вся заповнена. якість -ноль :(( Коли переключу тип lnb Single -то навпаки-рівень весь заповнений а сигнал та якість -ноль .
|
Цитата:
|
Як би я мав досвід ремонта ортонів то більше би щось знав а так питаю у фахівців таких як ви! Вибачайте тому за такі питання.
|
Принесли Openbox f300 після грози вигорів Б/Ж. Блок зробив тюнер запустився,але проблема нема сигналу. Міряю на виході тюнера все по нулям,замінив дохлу КА317 на LM 317T на виході з неї з"явилося 13/18в , але на виході тюнера 0,2/0,5в. Після цього замінив А1273 дві шт. на виході з тюнера з"явилося 13/18в але сигналу нема При приєднаній антені на виході з LM317 напруга падає з 18 до 8 в. і починає грітися LM317
Де дальше копати ? |
Цитата:
|
Проблема вирішилась заміною LM 317 на КА 317
LM 317 ставив нову можливо брак , а КА 317 випаяв з іншої материнки Ось такий парадокс :eek: |
Цитата:
|
Можливо, по виходу із LM317 (середня нога) "відлущився" керамічний конденсатор 0,1uF. Тоді без нагрузки мікросхема веде себе наче нормально, а під нагрузкою починає збуджуватись (гріється і не тримає напругу). Зустрічав таке у лінійних стабілізаторів компенсаційного типу кілька раз. При заміні LM-ки контакт відновився, ось і працює, але не факт, що знов не відвалиться. Раджу пропаяти кераміку.
|
Маю Openbox F100 на дисплеї горять "8888" і більше нічого.
Блок живлення міняв,прошивав через JTAG (проц флеш оприділяється дамп лиється без проблем) Плата ідеальна (нова чиста),живлення пристутнє на проці флеші та ОЗУ. Міняти флеш чи кварц? НА Екрані ТВ нічого |
Цитата:
|
kreshnot, замінив ОЗУ тюнер запустився.
Але, немає сигналу (верхня шкала реагує на підключення кабелю нижня весь час "0") Живлення 14/18В є. Точна модель Ferguson 3318SE Чи може його слід прошити?Бо стоїть софт 2006 рік бут 15,1 |
а реаніматором загнати заводський бут а потім прошивку і вже потім свіжу прошивку загонити спробуй,ось пробуй цим прогнати;
|
vinimm5, що воно дасть якщо тюнер працює
|
Цитата:
|
Цитата:
пробуй переписати при провірці що ти зробив а що ше нє -- як правило в мене виходить швидше віднайти поломку)) ;) |
kreshnot, а я міняв другий бж.
Спробую прошити |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010