Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Теніс (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Новини тенісу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3151)

sacha 02.09.2011 10:01

US Open. Долгополов вийшов до третього кола

US Open

АТР

Чоловічий турнір у Нью-Йорку, США

Призовий фонд - $ 21 016 000

Друге коло

Олександр Долгополов (Україна) - Флавіо Чіпола (Італія) - 6:0, 7:5, 2:6, 5:7, 6:4.

sacha 02.09.2011 17:09

US Open. Бубка без варіантів програв Цонга

US Open

АТР

Друге коло

Жо-Вілфрід Цонга (Франція) - Сергій Бубка (Україна) - 6:3, 7:5, 6:2.

genych 02.09.2011 18:38

US Open-2011: Стаховський і Південний йдуть далі
У парному розряду турніру українсько-російська пара пройшла до другого кола

Українець Сергій Стаховський і росіянин Михайло Южний вийшли у другий раунд парних змагань на Відкритому чемпіонаті США.

У стартовому матчі Сергій і Михайло розгромили голландсько-румунський пару Хаас / Ханеску: 6-1 6-2.

Наступними суперниками Стаховського і Південного стануть Ерік Буторак (США) і Жан-Жюльєн Роже (Нідерландські Антильські острови), посіяні під 8 номером.

симчич 02.09.2011 20:55

US Open. Савчук програла у другому раунді "пари"

US Open

Турнір у Нью-Йорку, США

Парний розряд

Другий раунд

Жінки

Мірза/Вєсніна (Індія/Росія) - Ольга Савчук/Дьяченко (Україна/Росія) 6:1, 7(5):6

genych 03.09.2011 18:41

US Open. Марія Шарапова поступається Флавії Пеннетті
Подвійні і невимушені помилки росіянки допомогли італійці

Третя ракетка US Open-2011 росіянка Марія Шарапова завершила виступ у Нью-Йорку. У п'ятницю в третьому раунді турніру 4-а ракетка світу 24-річна Марія в трьох сетах поступилася 29-річній Флавії, що займає 25-е місце в рейтингу WTA - 3 / 6, 6 / 3, 4 / 6.

Початок матчу залишився за Пеннеттою - на першому ж брейк-пойнт суперниці Шарапова допустила подвійну - 2 / 0. За 18 хвилин гри Марія допустила 11 невимушених помилок - як наслідок, рахунок став вже 0 / 4. У п'ятому геймі Шараповій кроси нарешті стали потрапляти в корт, і Флавія закінчила його ударом в аут - 1 / 4. Здавалося, Марія знайшла свою гру, відігравши обидва брейка (3 / 4), але подвійна помилка росіянки у восьмому геймі допомогла Пеннетті повернути перевагу і за 36 хвилин виграти сет - 6 / 3.

Другу партію Шарапова початку куди більш впевнено: відігравши два брейк-пойнта Пеннетти в третьому геймі, росіянка затвердила перевага - 3 / 0. Однак у п'ятому геймі з другої спроби Флавія реалізувала свій другий брейк-пойнт - 3 / 2. Пеннетта і надалі віддавала ініціативу Марії, після двох подвійних росіянки в сьомому геймі стався черговий обмін брейками - 4 / 3. У наступному геймі вже італійка допустила два подвійних, після чого Шарапова успішно подала на партію - 6 / 3.

У вирішальній партії Пеннетті вдалося з четвертої спроби зробити брейк у другому геймі і повісті - 2 / 0. Шарапова також мала чотири можливості зробити зворотний брейк в наступному геймі, але не реалізувала їх. У сьомому геймі Марії все ж таки вдалося зібратися і з першої спроби зробити зворотний брейк, а незабаром і вирівняти ситуацію в матчі - 4 / 4. Вирішальним у поєдинку став 10-й гейм, в якому Шарапова зробила дві подвійні помилки, а в кінцівці Пеннетта прийняла навиліт - 6 / 4.

Дванадцять подвійних і 60 невимушених помилок не дозволили росіянці пройти далі на останньому в сезоні турнірі "Великого Шолома". Матч тривав у результаті 2 години 29 хвилин і став другим успішним для Пеннетти в чотирьох протистояннях з Шараповою.

Таким чином, за вихід в чвертьфінал Флавія побореться з 13-ою сіяною китаянкою Шуай Пен, яка раніше за 1 годину 52 хвилини здолала німкеню Юлію Гергес - 6 / 4, 7 / 6 (1).

sacha 03.09.2011 19:39

US Open. Коритцева залишила змагання

US Open

WTA

Жіночий турнір у Нью-Йорку, США

Парний розряд

Другий раунд

Гайдошова/Маттек-Сендс (Австралія/США) - Марія Коритцева/Пучек (Україна/Білорусь) - 5:7, 6:1, 6:4

sacha 03.09.2011 23:05

US Open. Сестри Бондаренко поступились лідерам посіву

US Open

Турнір у Нью-Йорку, США

Парний розряд

Другий раунд

Жінки

Пешке/Среботнік (Чехія/Словенія) - Олена Бондаренко/Катерина Бондаренко (Україна) 6:1, 6:2

симчич 04.09.2011 00:23

Олександр Долгополов - у четвертому раунді US Open!

http://tennis.sport.ua/images/news/0...rig_135477.jpg

Ейси українця виявилися ефективніше

Олександр Долгополов (22, Україна) - Іво Карлович (Хорватія) - 3:1 (6:7 (4), 6:2, 6:4, 6:4)

симчич 04.09.2011 10:37

US Open. Стаховський у парному розряді вийшов до другого кола

US Open

Турнір у Нью-Йорку, США

Парний розряд

Другий раун
д

[B]Стаховський/Южний (Україна/Росія) - Буторак/Роже (США/Нідерландські антільські острова) - 6:3, 1:6, 7:5./B]

симчич 04.09.2011 17:26

Долгополов: "Джоковіч не робить нічого особливого"

Олександр Долгополов у матчі проти серба Новака Джоковіча в 1/8 фіналу US Open намагатися незручно грати для суперника.

Про це українець заявив після перемоги над Карловічем в третьому раунді турніру.

"Сам він нічого не віддає, грає стабільно у всіх лініях, всіх елементах, всіх ударах. При цьому я б не сказав, що він щось робить особливе. Так, відмінно рухається, не помиляється ні технічно, ні у виборі тактики", - сказав він.

"Але грати з Джоковічем можна, і потрібно не боятися "гнути свою лінію". Я завжди намагаюся грати так, щоб було незручно супернику, постараюся знайти варіанти і з Джоковічем", - цитує Долгополова championat.com.

genych 05.09.2011 13:38

Америка в захваті від гри Долгополова
Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open

Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open. Останній раз так далеко забирався Андрій Медведєв у 99-му. Тепер радіємо за Олександра Долгополова - він з другої спроби в четвертому колі американського «шолома». Рік тому Саша зачохлив тут вже в першому раунді.

«Чудовий! Незрівнянний! Шикарний теніс Долгополова! І цьому хлопцю лише 22 роки! Супер, суперталант! »- Дивувалися весь матч американські телекоментатори. Таке враження, що вперше побачили таку варіативну і сміливу манеру гри Сашка. На тлі простенької манери Карловича - подав, і якщо не ейс, то побіг до сітки - взагалі феєрверк! До речі, і ейсів не найвищий Долгополов (180 см) подав стільки ж, скільки гігант з Хорватії (208 см) - по 22! Після суботи ці двоє очолювали список ейсменов Відкритого чемпіонату США-2011: у Іво після трьох матчів - 74, у Саші - 45. Але у Долгополова, на відміну від хорвата, тепер буде і четвертий матч. І який! Перша ракетка України проти першої ракетки світу Новака Джоковіча.

«З Карловичем я зіграв так, як потрібно для перемоги (6:7, 6:2, 6:4, 6:4. - Авт.). Плюси в грі проти такого рослого тенісиста - на задній лінії у мене була перевага. Мінуси - при такій подачі, як у Іво, навіть показуючи супергру можна програти, і до тай-брейка краще не затягувати, - зізнався «Сьогодні» Долгополов. - Захоплення коментаторів? Мої матчі тут не транслюють, та й у США в мене ще не було гарних результатів ».

Суперник Саші в четвертому колі визначався у матчі Джоковича проти Давиденко. Серб легко виграв - 6:3, 6:4, 6:2, станцював після матчу і сказав пару слів про Долгополова: «Думаю, хард - його улюблене покриття. Він грає дуже активно, і у нього потужна подача ».

Чи хотів Довго в суперники Новака? «Хворів за Джоковича. Я з ним ще не грав і не виступав тут на центральному корті. Так що хотілося вийти на матч з Новаком. Думаю, мені це буде дуже корисно », - говорить Долгополов. «Коли останній раз бачили вживу матчі першої ракетки світу?» - Питання нашому тенісистові. «Ніколи. Тільки по телевізору, - дивує. - Я не ходжу на матчі. А з Новаком знаємо один одного ще з юніорів. Як людина - він веселий і добрий, як тенісист - незвичайно стабільний і знає, за рахунок чого йому вигравати ». За Сашу в Нью-Йорку хворіють батьки. «Для мене це скоріше додаткова підтримка, стимулу і так вистачає. Вони живуть у друзів, тому бачимося тільки на кортах », - говорить Долгополов.

Вихід в 1 / 8 одинаки і програш у першому колі пари принесли Саші 115 тисяч доларів. Плюсуем цю суму і зароблені раніше $ 879 014, і до «лимони» призових за рік залишається мізер, близько 6000. Останній раз зірвати такий куш за сезон вдавалося знову-таки Медведєву. Перемога над Новаком принесе Долгополову ще $ 115 тисяч і питання про мільйон буде знято. Але навіть у разі поразки Саші легко взяти бракуючі 6 тисяч на інших турнірах.

sacha 05.09.2011 13:46

Долгополов: "Джоковіч не робить нічого особливого"

Олександр Долгополов у матчі проти серба Новака Джоковіча в 1/8 фіналу US Open намагатися незручно грати для суперника.

Про це українець заявив після перемоги над Карловічем в третьому раунді турніру.

"Сам він нічого не віддає, грає стабільно у всіх лініях, всіх елементах, всіх ударах. При цьому я б не сказав, що він щось робить особливе. Так, відмінно рухається, не помиляється ні технічно, ні у виборі тактики", - сказав він.

"Але грати з Джоковічем можна, і потрібно не боятися "гнути свою лінію". Я завжди намагаюся грати так, щоб було незручно супернику, постараюся знайти варіанти і з Джоковічем", - цитує Долгополова championat.com.

sacha 06.09.2011 11:22

US Open. Долгополов не зміг переграти Джоковіча

US Open

АТР

Четверте коло

Новак Джоковіч (Сербія, 1) - Олександр Долгополов (Україна, 22) 7:6 (14), 6:4, 6:2

sacha 06.09.2011 15:48

Долгополов повернеться в топ-20 АТР

По закінченню Відкритого чемпіонату США український тенісист Олександр Долгополов повернеться в кращу двадцятку світового рейтингу.

Як високо в топ-20 зможе піднятися киянин залежить і від того, як виступить в Нью-Йорку американець Джон Існер.

Українець, що займає зараз 23 рядок у світовій класифікації забезпечив собі 20 місце за підсумками нинішнього тижня. Олександр обійде в рейтингу таких тенісистів, як Фернандо Вердаско, Юрген Мельцер і Михайло Южний.

У випадку, якщо Існер програє сьогодні французу Жилю Сімону, Долгополов виявиться в понеділок на 19 сходинці світової класифікації.

Сашкові не вистачило 26 очок, щоб обійти Роддіка і 21-го - щоб опинитися вище Станісласа Ваврінки, повідомляє sapronov-tennis.org.

Нагадаємо, що киянин дійшов на Відкритому чемпіонаті США до четвертого раунду, в той час, як рік тому він не зумів навіть подолати стартовий бар'єр в Нью-Йорку.

genych 06.09.2011 16:20

Долгополов: «Це був найдовший тай-брейк у моїй кар'єрі»
Український тенісист про матч з Новаком Джоковичем на Відкритому чемпіонаті США

Після фантастичного першого сету із затяжним тай-брейком блискуча гра Олександра Долгополова кілька згасла, і він поступився першій ракетці світу Новаку Джоковічу в трьох партіях - 6 / 7 (14), 4 / 6, 2 / 6. Після матчу Саша дав ексклюзивне інтерв'ю кореспонденту Порталу GoTennis.ru.

- Саша, вітаємо з прекрасною грою, звичайно, в першу чергу мова про першому сеті, в якому ти виглядав приголомшливо впевнено. Причому ти був незвично серйозним - зазвичай ти спокійний і часто посміхаєшся по ходу матчу, а сьогодні був майже непроникний зовні. Налаштовував себе на жорстку гру?
- Я б не сказав, що якось спеціально налаштовувався. Коли вийшов, намагався просто грати якомога незручніше для Новака, а серйозний був, точніше, зол, тому що мене трохи дратувала моя подача, заважав до того ж вітер, і не вдавалося використовувати подачу у вирішальні моменти. Я більше атакував, але в кінцівках доводилося переходити в оборонний теніс, тому витратив багато сил, більше втомився, ніж суперник, він фізично готовий краще за мене. Навіть якби я виграв на тай-брейку, це навряд чи змінило б кінцевий результат, так як сил витратив багато.

- Тай-брейк відняв багато сил? Другий сет ти почав несхожим на себе ...
- Так, я втомився, а Новак грав так само як і в першому сеті, а я частіше подавав з другої, тобто у мене не було розіграшів, в яких би я відразу захоплював ініціативу, а ззаду змагатися з Джоковичем на рівних я більше не міг.

- Тобто основна проблема в тому, щоб витримувати тривалі фізично матчі?
- Не тільки фізично. Подача, гра у важливі моменти, в яких я часто міг би діяти краще, - з цього і складається вся гра, не вистачило кількох компонентів, а не чогось одного. Так що є над чим працювати (посміхається).

- Новак на флеш-інтерв'ю після матчу сказав, що цей тай-брейк, можливо, був найдовшим у його кар'єрі. Ти можеш пригадати щось подібне в своїй практиці?
- Чесно кажучи, навіть не можу сказати, не знаю, може, колись у юніорських матчах (сміється). Але і я думаю, що зіграв сьогодні найдовший тай-брейк у своїй кар'єрі.

- Ти вів 4:0 на тай-брейку, потім рахунок зрівнявся, і в тебе, і у Новака було кілька сетбол, причому на вашій подачі. Підводили нерви в ці моменти?
- На одному сетбол я вирішив ризикнути, трохи поспішив і потрапив в аут, потім пару раз розіграші склалися невдало. Але насправді я мав закінчувати сет при 4:1, коли не зміг виграти жодного м'яча на своїй подачі. Після цього все й перекинулося.

- Як оцінюєш загальні підсумки турніру для себе? Над чим у першу чергу будеш працювати?

- У плані фізики я вже не зможу нічого виправити в цьому сезоні, тому що належить зіграти багато турнірів до кінця року. З інших елементів хотілося б налагодити подачу, хоча минулі два матчі я подавав не так погано для себе, плюс сьогодні було вітряно, тому мені важко судити, наскільки подача збилася в дійсності. Коли є вітер, мені складніше, тому що доводиться старатися подавати максимально сильно. В іншому особливо нічого можна не міняти, тільки підправити по дрібницях.

- Минулого року ти готувався до сезону в Австралії. Як буде цього року, вже визначився?
- Так, буде все так само, цей підхід себе виправдав, тому приблизно за місяць до першого турніру полечу до Австралії, буду тренуватися там.

sacha 07.09.2011 15:05

На Кубку Кремля Долгополов буде посіяний під третім номером

Став відомий попередній список учасників Кубку Кремля - 2011 в чоловічому одиночному розряді. Нагадаємо, що турнір пройде з 15 по 23 жовтня.

Перший номер посіву отримає діючий чемпіон серб Віктор Троіцкі. Під другим номером має бути посіяний його співвітчизник Янко Тіпсаревич, під третім - українець Олександр Долгополов, під четвертим - росіянин Микола Давиденко, інформує championat.com.

Orton 09.09.2011 14:02

Новак Джокович: «Янко мій друг, і грати проти нього було непросто»

Перша ракетка світу серб Новак Джокович, що обіграв у чвертьфіналі US Open співвітчизника Янко Тіпсаревича (20), в п'ятий раз поспіль вийшов у півфінал US Open. Нагадаємо, перші два сети зважилися на тай - брейку: перший виграв Джоковіч, другий - Тіпсаревич, після чого Тіпсаревич програв дев'ять геймів поспіль і відмовився від продовження боротьби.
« Я вітаю Янко з прекрасним турніром і відмінним матчем сьогодні. Він мій хороший друг, і грати проти нього було непросто. Але він зараз показує найкращий теніс в житті, і я бажаю йому подальших успіхів і якнайшвидшого відновлення.
По-моєму, на початку третього сету, коли я повів з брейком, я відчув, що він зменшив. Він не міг як слід рухатися. Дуже шкода, що таке сталося в чвертьфіналі турніру «Великого шолома », - наводить слова тенісиста офіційний сайт АТР.
У півфіналі Джокович зіграє з Роджером Федерером (3).

Orton 09.09.2011 14:05

Серена Вільямс: « Намагалася зберігати бойовий настрій, тому що гра не йшла »

Американка Серена Вільямс (28), яка обіграла у чвертьфіналі Юсо росіянку Анастасію Павлюченкова (17) з рахунком 7:5, 6:1, розповіла про перших шести геймах матчу, протягом яких ніхто з тенісисток не міг утримати подачу.
«Я довго запрягали, поволі почала матч, а втративши подачу, я зібралася в що б те не стало зробити брейк, щоб не відстати в рахунку. Спочатку так гра і йшла. Дуже дивно. Я намагалася краще рухатися і зберігати бойовий настрій, бо відчувала, що я не дуже в грі. Залишалося тільки робити все трохи краще.
Вона грає незвичайно. Б'є то сильно, то м'яко. Вона вміє варіювати гру. Думаю, на початку матчу я була не на ходу. Останні дні я тренувалася в приміщенні, а це зовсім інші умови. Але коли я увійшла в матч, заграла краще.
Мене два дні перерви через дощ не дуже зачепили. Мені пощастило, що вчора мій матч був призначений на вечірню сесію, так що ми вийшли, коли і повинні були, а потім нас відмінили. Так що проблеми не було. А напередодні у мене взагалі був вихідний, так що все пройшло гладко ».
За вихід у півфінал Вільямс зіграє з Каролін Возняцкі (1).
«Каролін дуже стабільна - як на корті під час матчу, так і у виступах на різних турнірах. В принципі, саме це і необхідно для того, щоб бути кращою. Думаю, її головна зброя - це те, що вона ніколи не здається. Як у матчі з Кузнєцової - вона програвала, але в підсумку перемогла. Мабуть, це взагалі головний козир в тенісі. До того ж вона дуже швидка. Вона дістає всі м'ячі ».
Також тенісистку запитали, як вона розпорядиться 2800000 доларів призових, які отримає в разі перемоги на турнірі. Нагадаємо, Вільямс виграла US Open Series, тобто у разі чемпіонства в Нью-Йорку отримає бонусний 1 000 000 доларів.
«Ну половину я, напевно, віддам мою знаменитому дядькові, а половину відкладу. Будемо сподіватися, з банками все буде нормально », - наводить слова екс-першої ракетки світу офіційний сайт турніру.

Orton 09.09.2011 14:06

Роджер Федерер: «Вімблдонський матч приходив в голову сьогодні»

П'ятикратний чемпіон US Open швейцарець Роджер Федерер (3), що обіграв у чвертьфіналі турніру француза Жо-Вільфреда Тсонгу (11), вийшов у півфінал турніру восьмий поспіль. Нагадаємо, Тсонга виграв у Федерера дві останні зустрічі, в тому числі в чвертьфіналі «Уімблдону» з рахунку 0:2 за партіями.
«Дійсно, Вімблдонський матч приходив в голову, особливо, коли він отримав брейк-пойнт в третьому сеті. У такий момент мимоволі починаєш думати, а чи не вийде як того разу. Але сьогодні я благополучно вийшов з цієї ситуації ».
У півфіналі турніру Федерер зіграє з Новаком Джоковичем (1). Тенісисти зіграють у Нью-Йорку п'ятий рік поспіль. Три з чотирьох зустрічей виграв швейцарець, проте минулого року перемогу святкував серб. У нинішньому році тенісисти грали чотири рази, і рахунок протистояння 3-1 на користь Джоковича. Останній матч виграв Федерер у півфіналі «Ролан Гаррос», коли перервав 43-матчеву безпроігришную серію суперника.
«Не знаю, кому з нас і в якому сенсі допоможе той паризький матч. Просто це був відмінний матч, один з яскравих моментів року. Сподіваюся, тут буде щось схоже », - цитує Федерера Tennis.com.

sacha 09.09.2011 16:48

US Open. Возняцкі та Кербер вийшли до 1/2 фіналу

US Open

WTA

Жіночий турнір у Нью-Йорку, США

Чвертьфінал

Ангеліка Кербер (Німеччина) - Флавія Пеннетта (Італія, 26) - 6:4, 4:6, 6:3

Каролін Возняцкі (Данія, 1) - Андреа Петковіч (Німеччина, 10) - 6:1, 7:6

genych 09.09.2011 18:57

US Open. Джокович і Федерер боротимуться у півфіналі US Open
Швейцарець у трьох сетах переграв Цонга

У півфіналі Відкритого чемпіонату США-2011 лицем до лиця зійдуться перша і третя ракетки світу, відповідно, серб Новак Джоковіч і швейцарець Роджер Федерер. У четвер у чвертьфіналі п'ятиразовий чемпіон першості 30-річний Роджер зустрічався з 11-м номером рейтингу АТР 26-річним французом Жо-Вілфрідом Цонга, який посіяний на кортах Flushing Meadows 11-м. Роджер упевнено виграв у трьох партіях з рахунком 6 / 4, 6 / 3, 6 / 3. Матч тривав 1 годину 53 хвилини. Це перша перемога швейцарця, здобута ним у трьох останніх поєдинках з французом, загальний же рахунок у цьому протистоянні став 5-3 на користь Федерера.

Раніше в сербській дербі доля звела 24-річного Новака Джоковича і займає в чоловічий табелі про ранги 20-у позицію 27-річного Янко Тіпсаревича. За рахунку 6 / 7 (2), 7 / 6 (3), 0 / 6, 0 / 3 в четвертому сеті Янко через травму лівої ноги відмовився від продовження боротьби. Причому це перша програна партія Ноле на US Open-2011. Після цієї зустрічі перевага Джоковича над Тіпсаревічем в особистому протистоянні зросла до 3-0.

Уже 23 рази перетиналися шляхи Роджера і Новака в офіційних змаганнях, і поки перевага тут на боці 16-кратного тріумфатора турнірів «Великого Шолома» - 14-9. Хоча три з чотирьох їхніх матчів у нинішньому сезоні залишилися за сербом. Однак в останньому поєдинку, що відбувся в пам'ятному півфіналі «Ролан Гаррос» -2011, першість швейцарець - 7 / 6 (5), 6 / 3, 3 / 6, 7 / 6 (5). Саме тоді Ноле зазнав своєї першої на той момент поразки в поточному сезоні.

Orton 09.09.2011 20:58

US Open. Чоловіки. Пари. Петцшнер і Мельцер вийшли в фінал

US Open
Нью - Йорк, США
29 серпня - 11 вересня 2011
Турнір « Великого шолома »
Призовий фонд - 22063000 доларів США
Відкриті корти, хард
парний розряд
півфінал
Юрген Мельцер (Австрія ) / Філіп Петцшнер (Німеччина ) - Сімоне Болеллі (Італія ) / Фабіо Фоньїні (Італія ) - 6:4, 6:7, 6:1.
9 вересня. 19.10.

Orton 09.09.2011 21:03

US Open. Чоловіки. Федерер і Джоковіч вийшли в півфінал

US Open
Нью - Йорк, США
29 серпня - 11 вересня 2011
Турнір « Великого шолома »
Призовий фонд - 22063000 доларів США
Відкриті корти, хард
одиночний розряд
чвертьфінал
Новак Джокович (Сербія, 1) - Янко Тіпсаревич (Сербія, 20) - 7:6, 6:7, 6:0, 3:0.
8 вересня. 23.05.
Роджер Федерер ( Швейцарія, 3) - Жо - Вільфред Тсонга (Франція, 11) - 6:4, 6:3, 6:3.
9 вересня. 03.35.
Джон Ізнер (США, 28) - Енді Маррей (Великобританія, 4) - 5:7, 2:4.
9 вересня. 20.30.
Енді Роддік (США, 21) - Рафаель Надаль ( Іспанія, 2)
9 вересня. 22.30.

genych 10.09.2011 15:39

US Open. Рафаель Надаль громить Роддіка і виходить в півфінал
Американець виграв в іспанця шість геймів

Друга ракетка світу і чинний переможець Відкритого чемпіонату США 25-річний іспанець Рафаель Надаль в чвертьфіналі турніру без особливих проблем здолав 29-річного американця Енді Роддіка, що займає 21-е місце в рейтингу АТР. Рахунок матчу: 6 / 2, 6 / 1, 6 / 3.

У першому сеті уродженець Мальорки з самого початку повів 4 / 0 і надалі лише розвивав свою перевагу, вигравши всі три партії. За матч Надаль реалізував 6 з 7 брейк-пойнтів на подачі суперника, не дозволивши Роддіку взяти хоча б один гейм на прийомі. В активі Надаля 6 подач на виліт, що на 2 менше ніж у Енді. Американець допустив 3 подвійних і 25 невимушених помилок. У Надаля відповідно 1 і 13. Матч тривав 1 годину 53 хвилини.

Це була десята очна зустріч Надаля і Роддіка і сьома перемога іспанця. У півфіналі йому належить битися з четвертою ракеткою світу британцем Енді Марреєм, в чотирьох сетах обіграв іншого американця Джона Айзнера: 7 / 5, 6 / 4, 3 / 6, 7 / 6 (2).

sacha 11.09.2011 14:23

US Open. Джоковіч у п'яти сетах переломив поєдинок із Федерером

US Open

АТР

Півфінал

Новак Джоковіч (Сербія, 1) - Роджер Федерер (Швейцарія, 3) - 6:7, 4:6, 6:3, 6:2, 7:5

sacha 12.09.2011 12:15

Рейтинг WTA: Олена Бондаренко вилетіла з ТОР-150

Новий рейтинг WTA

1 (1) Каролін Возняцкі (Данія) 9335
2 (4) Марія Шарапова (Росія) 6226
3 (5) Вікторія Азаренко (Білорусь) 6055
4 (2) Вєра Звонарєва (Росія) 5920
5 (6) Лі На (Китай) 5870
6 (7) Петра Квітова (Чехія) 5530
7 (10) Саманта Стосур (Австралія) 5380
8 (8) Франческа Скьявоне (Італія) 4775
9 (3) Кім Клійстерс (Бельгія) 4501
10 (9) Маріон Бартолі (Франція) 4225

...
70 (69) Катерина Бондаренко (Україна) 960
130 (135) Леся Цуренко (Україна) 496
136 (142) Марія Коритцева (Україна) 479
148 (147) Тетяна Лужанська (Україна) 434
150 (155) Юлія Бейгельзімер (Україна) 430
153 (149) Ольга Савчук (Україна) 416

sacha 13.09.2011 10:20

US Open. Джокович у фіналі легко переміг Надаля

US Open

АТР

Фінал

Новак Джокович (Сербія, 1) - Рафаель Надаль (Іспанія, 2) - 6:2, 6:4, 6:7, 6:1.

sacha 13.09.2011 15:31

Рейтинг АТР: Бубка піднявся на 41 позицію

Новий рейтинг АТР

1 (1) Новак Джокович (Сербія) 14720
2 (2) Рафаель Надаль (Іспанія) 10620
3 (3) Роджер Федерер (Швейцарія) 8380
4 (4) Енді Маррей (Велика Британія) 7165
5 (5) Давид Феррер (Іспанія) 4200
6 (6) Робін Содерлінг (Швеція) 3785
7 (7) Гаель Монфіс (Франція) 2850
8 (8) Марді Фіш (США) 2820
9 (9) Томаш Бердих (Чехія) 2770
10 (11) Жо-Вільфред Тсонга (Франція) 2710

...
20 (23) Олександр Долгополов (Україна) 1700
63 (55) Сергій Стаховський (Україна) 745
153 (149) Ілля Марченко (Україна) 360
166 (207) Сергій Бубка (Україна) 317
290 (287) Денис Молчанов (Україна) 161
294 (294) Артем Смірнов (Україна) 158.

sacha 15.09.2011 14:14

Кубок Девіса. Україна - Словаччина: першими на корт вийдуть Марченко і Кліжан

Відбулося жеребкування матчу плей-офф першої групи Євро-африканської зони між збірними Словаччини і України. У збірній Словаччини заміна. Ігор Зеленай замінив Лукаша Лацко, повідомляє sapronov-tennis.org.

Результати жеребкування.

П'ятниця, 16 вересня
Мартін Кліжан - Ілля Марченко
Павел Червенак - Сергій Стаховський

Субота, 17 вересня
Стаховський/Бубка - Полашек/Зеленай

Субота, 18 вересня
Мартін Кліжан - Сергій Стаховський
Павол Червенак - Ілля Марченко.

sacha 16.09.2011 13:41

Челленджер Китай. Молчанов у парі вийшов у півфінал

Челленджер

Чоловічий турнір у Нінбо, Китай

Призовий фонд - $ 35 000

Парний розряд

Чвертьфінал

Денис Молчанов/Кудрявцев (Україна/Росія, 1) - Кі/Чжоу (Китай, WC) - 7:6, 7:5

sacha 17.09.2011 20:03

Кубок Девіса. Україна програла Словаччині парну зустріч

Кубок Девіса з тенісу

I Світова група

Плей-офф

17 вересня

Словаччина - Україна 2:1

Полашек/Зеленай - Сергій Стаховський/Сергій Бубка - 7:5, 6:7, 6:2, 6:7, 6:4

симчич 19.09.2011 10:09

Рейтинг АТР: Стаховський піднявся на дві позиції

Новий рейтинг АТР

1 (1) Новак Джокович (Сербія) 14720
2 (2) Рафаель Надаль (Іспанія) 10620
3 (3) Роджер Федерер (Швейцарія) 8380
4 (4) Енді Маррей (Велика Британія) 7165
5 (5) Давид Феррер (Іспанія) 4200
6 (6) Робін Содерлінг (Швеція) 3770
7 (8) Марді Фіш (США) 2820
8 (7) Гаель Монфіс (Франція) 2780
9 (9) Томаш Бердих (Чехія) 2775
10 (10) Жо-Вільфред Тсонга (Франція) 2710

...
20 (20) Олександр Долгополов (Україна) 1700
61 (63) Сергій Стаховський (Україна) 745
153 (153) Ілля Марченко (Україна) 360
167 (166) Сергій Бубка (Україна) 317
290 (290) Денис Молчанов (Україна) 161
294 (294) Артем Смірнов (Україна) 158.

симчич 19.09.2011 10:10

Рейтинг WTA: Катерина Бондаренко втратила одну позицію

Новий рейтинг WTA

1 (1) Каролин Возняцкі (Данія) 9335
2 (2) Марія Шарапова (Росія) 6226
3 (3) Вікторія Азаренко (Білорусь) 6055
4 (4) Вєра Звонарєва (Росія) 5920
5 (5) Лі На (Китай) 5870
6 (6) Петра Квітова (Чехія) 5530
7 (7) Саманта Стосур (Австралія) 5380
8 (8) Франческа Скьявоне (Італія) 4775
9 (9) Кім Клійстерс (Бельгія) 4501
10 (10) Маріон Бартолі (Франція) 4225

...

71 (70) Катерина Бондаренко (Україна) 960
134 (130) Леся Цуренко (Україна) 496
138 (136) Марія Коритцева (Україна) 462
140 (148) Тетяна Лужанська (Україна) 460
149 (150) Юлія Бейгельзімер (Україна) 424
151 (153) ОЛьга Савчук (Україна) 416
156 (157) Олена Бондаренко (Україна) 404.

симчич 19.09.2011 10:16

Кубок Девіса. Україна поступається Словаччині

Збірна України з тенісу опускається у другу групу євро-африканської зони

Збірна України не змогла зберегти прописку в першій групі європейсько-африканської зони. Сергій Стаховський поступився Мартіну Кліжану з рахунком 4:6, 6:3, 6:7, 2:6. Таким чином, Словаччина здобула третю перемогу над командою Україн і з загальним рахунком 3:1 виграла протистояння.

У наступному сезоні збірна Україна понизиться у класі і виступатиме у другій групі європейсько-африканської зони.

sacha 19.09.2011 11:07

Збірна Іспанії стала першим фіналістом Кубка Девіса

Збірна Іспанії вийшла у фінал Кубку Девіса, перемігши команду Франції з рахунком 3:1.

Вирішальне очко іспанцям приніс Рафаель Надаль, який в трьох сетах переграв Жо-Вілфріда Цонга з рахунком 6:0, 6:2, 6:4.

У фіналі турніру іспанські тенісисти зіграють з переможцем пари Сербія - Аргентина.

sacha 19.09.2011 12:31

Катерина Бондаренко вийшла заміж

Перша ракетка України Катерина Бондаренко пов'язала своє життя з київським бізнесменом Денисом.

Зі своїм коханим Катя познайомилася торік. Пропозицію руки і серця наша тенісистка отримала під час новорічних святкувань., повідомляє ТСН.

Весілля відбулося в готелі "Прем'єр-Палас" - з церемонією на даху і вечіркою в ресторані "Теракота".

На нареченій була сукня Carolina Herrera, привезена нею з Америки, а також кольє, прикрашене діамантами, рубінами і перлами, вартістю 20 тисяч доларів. Кольє подарував Каті наречений.

Подарунком від сестри стали нове авто і плазмова панель. Батьки подарували молодятам поїздку на острів Фіджі, де Катя і Денис проведуть медовий місяць.

sacha 20.09.2011 11:45

Україна опустилася на 3 позиції в оновленому рейтингу Кубка Девіса

Рейтинг Кубка Девіса станом на 19 вересня:

1 (1). Іспанія - 35479.69.
2 (2). Сербія - 25806.25.
3 (4). Аргентина - 23368.75.
4 (3). Франція - 17948.75.
5 (5). Чехія - 14266.88.
6 (6). США - 8087.50.
7 (12). Хорватія - 5695.
8 (7). Росія - 5250.
9 (8). Німеччина - 4843.75.
10 (9). Казахстан - 4588.13
11. (10) Ізраїль - 4196,88
12. (11) Швеція - 3950,00
13. (19) Італія - ​​3217,50
14. (21) Канада - 3187,5
15. (16) Швейцарія - 3040,63
16. (15) Австрія - 3020,31
17. (23) Японія - 2815,00
18. (13) Чилі - 2493,75
19. (14) Індія - 2210,00
20. (20) Австралія - ​​2050,00

...36. (33) Україна - 813,75

sacha 21.09.2011 17:09

Кубок Девіса. Свій наступний матч Україна проведе зі збірною Монако

Відбулося жеребкування Кубка Девіса 2012 року.

Збірна Україна була посіяна під першим номером у другій групі Євро-африканської зони.

У першому раунді українцям протистоятиме збірна Монако. Матч відбудеться в Україні 10-12 лютого, пише sapronov-tennis.org.

симчич 24.09.2011 00:01

ATP Метц. Долгополов легко подолав чвертьфінал

Open de Moselle

ATP
Чоловічий турнір у Метці, Франція

Призовий фонд - $ 398 250

Чвертьфінал

Олександр Долгополов (Україна, 3) - Ксав'є Малісс (Бельгія, 6) - 6:3, 0:0 відмова

Малісс відмовився від боротьби на початку другого сету.

симчич 25.09.2011 21:17

ITF Тбілісі. Леся Цуренко виграє турнір!

http://tennis.sport.ua/images/news/0...rig_137123.jpg

Українка підтвердила статус першої ракетки змагань

Українка Леся Цуренко стала переможницею турніру ITF в Тбілісі, який проходив у столиці Грузії на цьому тижні.

Перший номер турніру, а саие такий номер отримала українка, у фінальному поєдинку в двох сетах разібралась з угоркою Река-Лука Яні – 7:6(3), 6:3.

Ця перемога принесла Лесі 35 рейтингових очків та позволить їй поднятись на декілька рядків у рейтингу WTA.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010