![]() |
D-Misha, міняй в першу чергу електроліти -мережевий та по 3.3 і 7 волт
|
Цитата:
|
D-Misha,Я б почав із заміру робочих напруг та заміни електролітів...
|
Саме найкраще це осцилографом поміряти пульсації в БЖ і тоді точно можна знайти який конденсатор висох.А якщо тюнер давній то міняти всі конденсатори в БЖ- і не помилитесь!!!
|
Замінив тільки мережевий, бо інші підставив раніше, все нормувалося. Тестую на протязі години, картинка стійка.
|
D-Misha, dresmilleВи неуважно читаєте форум, Вам же писали раніше
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ таке питання: в мене на ф100 бут версія 0016.1 (TSHS190CN)
поставив тіко шо нові ключі та канали Тип файлу: rar chkey2014.rar , які виставив пан sat-prof але Перш.Нац. та Інтер,Інтер+ ,Україна - непоказують . то шо мені треба перезаливати софт на якусь свіжішу весію чи шо ? Підкажіть будь ласка. |
Яка версія софту в тюнері- 6686 А... , В6825 чи ще інша,а не бут тут грає роль? Всі бісс - кодовані канали не відкриваються чи деякі??Емулятор включений.Ключі є привязані до ідента або частоти каналу в залежності від софту і це треба зістикувати із списком каналів і вшитим софтом.
|
Цитата:
Software version $TSHA6686S190CNpnc Database version 0016.1(TSHS190CN) емулятор включений |
vinimm5,Залийте польську ДВБіекстрімівську прошивку ...
|
Цитата:
|
vinimm5,Можна побувати 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC6.zip з посту #1
Перед тим бажано зберегти стару прошивку на усякий пожарний ... |
feguson af-2818se
У темі 3 долучень
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Долучення 11916vinimm5 попробуй варіант що пропонувався колись.
Мене він виручав але при цьому треба врахувати що тюнер *перероджується* в AF3018.Гірше ти йому вже не зробиш, але переконайся в справності бж перед тим. |
Цитата:
|
Цитата:
Вибач за тупість . але шем такого немав:eek: Дякую за підтримку.;) |
Все як описано в поясненні.
Канали і ключі так потім заливаєм.Головне щоб ліг бут з софтом. |
Цитата:
я вже декілька раз закачував, але все теж саме:confused: допоможи будь ласка якщо можеш. |
У темі 1 долучень
Архів неповний став не понятно но тут в додатку все розпаковане а також рідний бут 2818 -
Цитата:
|
Цитата:
ше таке питання : які тепер ключики та канали до цего геморою поставити? мож ставити останні додані http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=266&page=3 #30 чи то якісь мають бути особливі для цеї (маделі) |
Тепер можна б було зашити рідний бут і софт при бажанні.
Подивись в приватнв повідомлення ,я там дав ссилку. І ці останні пробуй мають піти |
Цитата:
Тип файлу: zip AF2818SE Boot 20.1.zip підкажи ще будь ласка -а софт де взяти можна? |
Два софти а канали з ключами давні
|
Вибач друже шо я так туплю, але краще таки перепитаюся в тебе ще раз з твого дозволу,
двб екстрімовські канали та ключі до цеї (маделі) ,можна заганяти від openbox F100 і тп. так? |
Можна від F-100
|
Так від openbox F100 ,Аріон1700,Фергюсона AF-XXXX
Зараз вже не все памятаю,но бувають софти з вже зашитими деякими ключами бісс на деякі канали.Це треба пробувати,в мене нема зараз такого апарата тому неможу попробувати |
Цитата:
все вийшло так як в аптеці:) все залив все працює;) ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА ТЕ ЩО СТІЛЬКИ НАМОРОЧИВ ГОЛОВИ ДЯКУЮ ШО ВИ Є!!!dresmille |
Доброго дня! Не можу налаштувати на цьому тюнері половину каналів з hotbird (1рос, ртр-планета, ін). Немає сигналу. при спробі вручну пересканувати на даних частотах нічого не знаходить. На іншому тюнері всі канали з хотбірда працюють на цій же самій антені, на ф-100 половина працюють, половина - ні. Якась містика:eek:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ivantsiura, По по ідеї має підійти, але для перестраховки злийте існуючий boot і ПЗ на ПК, можна прогою dz_arion_loader_version2_all_UA.zip з посту #7
|
Ой вибачте, мені потрібно прошивку під S19CNCI, може хто має?
|
ivantsiura, 6018CR
|
Включив в резетку DSR-5001 PLUS щось стрілило і тюнер здох Підставив інший Б\Ж -працює. Що може бути на Б\Ж ???Заміряв мережевий конд. на платі 40mF(краще було б випаяти)
|
D-Misha, мікросхема ШИМ
|
Цитата:
|
D-Misha, напевне, вистрілило в наслідок висихання мережевого конденсатора!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:28. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010