![]() |
Цитата:
|
slavon,
Цитата:
|
boris, Так писали вже, навіть описи виложили - нові GI S Vu+ Solo2/Duo2. Фірма CC з м.Запоріжжя має приставити нові версії С6+/Про і тд. тп. В жовтні в м.Київ має відбутися щорічна виставка EEBC 2012
Цитата:
AMIKO Alien 2 (TRIPLE) та AMIKO Alien 2 (TWIN) |
Так,багато я пропустив.
|
доброго вечора . діло втому що він користується таким самим AMIKO SHD-8900 ікаже що дуже простий в користувані і тому рекомендує і мені.
|
taranton, Нафіга Вам купляти, посередній ресівер якщо Ви маєте гроші на трохи кращий ??? Не хочете ресівер з Е2 , беріть Openbox S6 або S4 - заводське ПЗ таке саме просте як і Шпарк у Аміко. Залізо і картинка (особливо на СД каналах) набагато кращі ніж в Аміко....
|
Цитата:
|
yura150480 С4 і С6 зібрані на одному процесорі, картинка має бути ідентичною. Так воно і є - перевірено... Також я мав можливість порівняти якість картинки як Аміко 8900 Алена (GI S8120) так і Openbox S6/S4 і мав можливість побачити все це самостійно а не з розповідей...
Тепер на рахунок Аміко, сьогодні дзвонив колега зі Львова, десь з пів-року назад, а може трохи більше, одним з поважних львівських оптовиків була завезена партія дешевих ресіверів (судячи з усього клонів), з пів-річною гарантією чи взагалі без гарантії. Пройшло трохи більше пів-року, в ресіверах масово почали вилітати флешки - тепер він, на сусідньому форумі шукає флешки на заміну за свій рахунок... Скажу прямо - веселого мало... Опени С4 і С6 поки не клонують... |
Підскажіть, будь ласка, AMIKO SHD-8900 na GI S8120 - це одне й теж?
Племінник просить порадити щось недороге та надійне, а зараз мені доступні тільки GI S8120. |
Цитата:
|
ця марка ресивера нічим не гірша за аміко 8900.взагалі тюнера від GI на даний час на мою думку досить непоганої якості.
|
sla5975, Ці приймачі - близьнюки брати - різниці практично ніякої. Я б брав GI S8120.
А ще краще взяти приймачі на mips процесорі - GI S Vu+ Solo or Uno, Dreambox 800SE.... Для прихильників sh4 є варіант Fortis (Openbox S4, 6) - Якість їх заліза трохи краща ніж у Fulan (Amiko SHD-8900 Alien, GI S8120), якість самого ПЗ обох лінійок (Спарк і заводського від Фортіс) приблизно однакова, Е2 - трохи кривувата в обох лінійках ... - в принципі для невибагливого користувача можна брати, а для тих хто привик до Е2 - це жах... |
Цитата:
slavon, На енігмі можна дивитися відео з EX? FS? ,спарк реально кращий і набагато лекший в користуванні... Плюс все можна запустити на одному емуляторі (оскам)+ мжкам працює разом з мкасом,а якість зображення не гірше чим в "дешевих" фотрісах,но якщо потрібна якість зображення то тут звичайно треба брати mips...Імхо |
yura150480, dresmille не нагадуй мені про Спарк - порівнянні з Е2 це примітив від якого мене воротить...
Той Галаксі зі Спарком те саме що 8900 чи 8120... |
Цитата:
|
Цитата:
Далі коментувати Вашу писанину у мене не має ні часу ні бажання, бо все що Ви написали у попередньому пості це забобони і несенітниці... :) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
yura150480,
Цитата:
Цитата:
|
slavon, http://smiles.kolobok.us/big_standart/drinks.gif Остаємся при своїх...http://s19.rimg.info/4fb047f67463db2...80ce969f05.gif
|
Доброго вечора, друзі! Приглядівся до тюнера AMIKO Mini HD Lan...
Що Ви скажете про цей апарат? |
Цитата:
Краще вже брати Amiko 8900 Alen /GI S8120 |
порадьте хороший тюнер
|
BMW,А що Ти друже вже розівчився читати і вмієш тільки писати ???
Читай що я пишу в цій темі - я фігні не раджу... На яку суму розраховуєш ??? |
ну до 750 грн
|
BMW, Поглянь тут:http://sat.kharkov.ua/price-list
|
BMW, Хіба трошки доплатиш і візьмеш GI S8120, кращого за такі гроші годі шукати. На щось більш краще суму треба як мінімум подвоювати...
|
Власне я рекомендую OPENBOX S6 PRO+ PRV(через об"єм паматі і наявність двох кардрідерів і СІ слотів)....Хоча мене повнюстю влаштовує мій дивися підпис,але всетаки думаю ще взяти його аналог GI 8120,з новим пультом 26 серії,там краща підтримка плагінів, які можуть пригодитися якщо у тебе швидківсний нет, ну хочаби 10Мб/с
|
зацікавився моделлю GI S 8120 (у ціновому діапазоні до 100$ я зрозумів це найкращий варіант)
В процесі читання і спроб розуміння інформації викладеної в цій темі виникло декілька питань. Перше (для професіоналів буде смішним): навіщо щось оновлювати (прошивки, ПЗ), переживати, що можуть через 3 роки припинити це(оновлення) випускати, якщо тюнер нормально працює вже на існуючому? Цитата:
- чи є якась особлива складність в підключенні шарінгу на цій моделі (GI S8120) для пересічного користувача в порівнянні з іншими ресіверами цього класу чи цінового діапазону? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цікавить думка про такий тюнер http://allegro.pl/dekoder-nbox-bsla-...909719751.html
|
romario79,Наскільки я розбираюсь у медицині, то це "вертикальний" ресівер польського DTH "Платформа N"
|
Я б не брав - він заточений чітко під платформу N. Що будеш з ним робити далі?
|
Дякую зрозумів!Але характеристики в ньому не погані!
|
То так, прийомник хороший. Але ніякої перспективи, сам знаєш чому.
|
Galaxy Innovation 8180 Vu+ Solo,
Tiger T650 HD, Skybox F4 (Full HD):- що між ними вибрати? |
Galaxy Innovation 8180 Vu+ Solo
або ж Galaxy Innovation Vu+ Uno DreamBox 800SE (china, sim 2.10 or a8p) |
Хлопці хто знає чи у Львові (можливо на радіо-базарі) вже продають тюнера AMIKO Mini HD Lan або GI HD Mini і скільки в нас він коштує ? і ще одне яку головку краще купляти на чотири (LNB - QUATTRO) виходи .
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010