![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
а може у кого есть jtag на openbox S7-S8
|
Для цих моделей потрібен спеціальний ЕЖТАГ. Коштує приблизно 120 чи 150 зелених уїв. Таких не роблю, там шифрована прошивка процесора...у вашому випадку простіше скористатися тюнером-донором (свою флешку на ньому перешити) або зовнішнім програматором.
|
тюнер-донор из тогож ряду(де попидрибнише)
якщо для всих fortis я б купив би спеца(де купити) |
Цитата:
Цитата:
|
EUROSAT-3023/ALI3329B/-звук є відео сильно мутне,на ВЧ виході картину рве начебто
немає-АПЧГ-.БЖ провіряв і ставив з робоч,ресивера, Прошивку міняв. Проц.гріється . |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Кварц ? але муть в кольорі . |
Цитата:
Цитата:
|
Кварц не міняв ,поміняю,Дякую!!!
Цитата:
|
Заміряйте напругу живлення проца 1.8в.
|
walik,якщо 1.8в норма дивись відеотракт.
|
Цитата:
По словах клієнта рес. після блискавки лежав по(оооо) потім ,підключив через 3 місяці. Відеотракт,немає схеми на Q11 i Q14 по 12в, Буду шукати схему,зір поганий,а на нашому форумі схема є підскаж, ОК !! |
walik,дивись тут
|
ОК!
|
Глобо 4100с грозовий замінив ЛМ317 і Q7(під руками був ВС847с).РЕС . працює.поляризазія переключається,але сигнал слабкий.На тарілку 1,2м працює .на 0,85 м деякі трансподери включ. із запізненням на 0,6 м зовсім слабо,другий рес.
працює без проблем на всіх зеркалах. |
walik, підкинь інший демодулятор,буде робити -проблема в ньому.Буде те саме-дивись резистори між демодулятором і процом і т.д.
|
kreshnot, Зрозуміло,почнемо з демодулятора.
|
У темі 1 долучень
walik, підкиньте HEF4053 може бути CD4053
|
hacjka, а до чого ця мікруха?у 4100с її нема,та і в інших тюнерах вона стоїть не для того
Цитата:
|
я на рахунок евроскай
|
Цитата:
Подальші такі пости будуть видалятися.На перший раз усне попередження. |
http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...&postcount=127
1.hacjka, Оформляємо правильно, пости щоб було всім зрозуміло,<питання-відповідь> /та і пост був 04.04.2012/ 2.Не всі EUROSAT-на /ALI3329B/ мають цю мікруху,такщо читайте уважніше пости і не будите писати всяку нісенітницю. |
Відписав на рахунок евроскаю,тому що поки що не побачив що проблема вирішена.
бачу тут на форумі своя політика....не треба то не треба.е інщі форуми. |
Цитата:
Цитата:
|
;)сори не уважно прочитав
|
З Евросат 8004 не вирішено але на днях Глобо 4100С (не було відео міняв )Q6 і коли
його відпаяв (К.З К-Є) появився мутний сигнал такий як на Е8004.Поміняв транзистор і Глобо 4100 працює.Річ в тому що можливо і в Евросат8004-потрібно поміняти транзистори вони то прозв.як справні.Таблиці напруг не маю. Вихід відео як пише Kreshnot у 8004 без м\с лише тр-ри. |
Тюнер Жлобо3000 не можу запустити.,
вих.напруги: 3.3В,5.4В,13.6В,23.5В,-12.1В,29.1В,.. розумію,що напруги завищені (3 з 6-и),але осцилографа нема,ємності змінено на нові., на тюнері загорається тільки зелений індикатор,далі загрузка не йде ,.. може хтось знає "рецепт щастя",,дякую |
Провір вхідну 47,0х400В ємність ,інколи і С23,33 1,0х50В,на якій м/.с БЖ?
|
мережевий конденсатор в нормі (новий) ,
блок на 5М0365R, на рахунок С23,С33 їх не міняв,зараз спробую:) |
Цитата:
1.треба писати після чого така напость,проц не перегрівається? 2.міряй напруги на проці озу флеші 3.пропаяти феном проц озу флеш 4.кинути на Jtag,може злитів boot 5.поміняти кварц |
Цитата:
-є другий блок живлення котрий працює нормально (системна плата в нормі); |
Цитата:
Якщо так ,то міняй єлектроліти на інших напругах |
Цитата:
|
Цитата:
|
PRIOLA, можливо стоїть діод шотки не такий по кєруванні 3,3В... (хтось вже пробував міняти) дивись щоб був HER!
Міняй оптопару,TL431 |
Цитата:
|
kreshnot, а в мене на SR затики були!
PRIOLA, напруги мірялись під нагрузкою?* |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010