![]() |
Цитата:
|
D-Misha, І як ви сидите на такому інтернеті він ж повільний.
|
Цитата:
|
D-Misha,Так є в кучмастару інтернет за 1 грн./день тільки у день користування ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Для компа, да-повільний але де взяти інший, якщо його н"і"ма :confused: Добре що до вас п"і"кращення добралось а до нас ще ні...:) |
D-Misha,
Ну не знаю я набираю *154*3# і маю місяць по 90 копійок!!! arki, Оставляй заявки на укртелекомі,хай оптику тянуть... Або VSAT ,якщо є фінанси!!! |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
прослухати про послугу "інтернет без меж" 477*154 і клавіша виклику... |
arki, Ну в мене укртелеком який дуже поганий но хотяби швидкість хоть якась є і я можу скачати що захочу, особливо коли тюнери лінуксові то з моб.інтернетом куди?
|
svidrak, я живу вже більше року на моб тел лайфі ... 29грн безлім нічо :o!
Мобілка+ роутер Asus 500 ...комп тюнер бере LAN а ноут Wifi Просто не все одночасно! Вже звик норм ! Раніше мав так : Цитата:
|
Доброго вечора всім! Користувавсь колись КИЇВСТАРОМ тепер унас на вишці поставили станцію назва інтернету НЕОНЕТ швидкість чудова 2 мгб. Стоїть антена направленна на вишку назва антени неностейшіон яка позволяє ловити сигнал до 25 км.
|
У темі 1 долучень
Ось така вона!
|
Цитата:
|
Підключення 1200 гривень, з роутером WI-FI 1450 гривень! На місяць плачу 100 грн! Я живу у ЛЬВІВСЬКІЙ обл!:)
|
У мене є Adsl модем від ОГО zte zxv10 h108l
можу я його використовувати як роутер для другої мережі наприклад інтернету Ланет?? |
Korpahec,У мене зараз стоїть така сама - підключка у нас 800 грн., і 120 грн. на міс за 4/2 МБіт/с, за 100 грн. - 3/2 МБіт/с, 3/1 МБіт/с- 90 грн., 2/2 МБіт/с - 80 грн., 1/1 МБіт/с - 50 грн.(у чисельнику швидкість на прийманя/у знаменнику на передачу). До 25 км вона ловити не буде максимум до 5 км за умови прямої видимості... Для більших відстаней існують інші моделі від Наностейшен ...
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доволі не приємна ситуація складається останнім часом з київстаром...
Справа в тому що київстар краде гроші в своїх абонентів а коли людина звертається до оператора підтрики то вони повідомляють що був доступ до інтернету. Сьогодні один знайомий зателефонував і повідомив що вчора таким чином зникло 2грн з рахунку а що саме цікаве то це те що гроші зникають навіть з тих телефонів які навіть не підтримують пакетних даних та ммс. Вчора звернулася одна знайома з проханням щось зробити з її телефоном адже щодня не стає з рахунку більше 2х грн, при тому стверджує що інтернетом ніхто не користується. Я їй відключив на телефоні пакетні дані та ммс... І що думаєте... сьогодні вранці телефонує і каже що знову було знято з рахунку більше 2х грн. Тому слідкуймо за станом свого рахунку! |
Недавно я розшукував свого сина по Алма Аті і звернувся до оператора про допомогу... Так, вона мені просто нагрубила і дала відказ.А те що крадуть, я чув від багатьох.. Невже і в інших країнах таке...
|
Цитата:
|
Привіт, може хтось порадить 3G провайдера, бо в мене інтертелеком так він і так тупий тай щей і тарифи з наступного місяця підіймоють. Зовсім охриніли
|
Умене! Інтернет HEONET! супер 2 мгб!:)
|
genych,
Друже варіантів нема,хіба якщо в обл центрі тоді укртелеком.... А в деяких 4G фрештел.... А пре ваймакс до вас не дійшов???? |
Мобільних операторів змусять ділитись з Укртелекомом
Цитата:
|
В мене Укртелеком, тариф "пятірка" 5 МБТ/сек, швидкісь заявлена є. Проблеми не велички зрідка бувають, але рідко. Користуюся чуть більше ніж пів-року, не шкодую що підключився.
http://www.speedtest.net/result/4937183093.png |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010