![]() |
Будь обережній щоб не запороти модем,прога і для прошивки.
Прогу ставити без USB пристроїв.Можно скачати звідси |
Тая нехочу прошивати модем а хочу програму спеціально скачати для визначання сигналу коли буду крутити антенов інтертелеком. Ось я прошо вас питаю!:cool::cool::cool:
|
Цитата:
http://fotohosting.info/images/2012/11/26/koCNd.jpg можно такий http://fotohosting.info/images/2012/11/26/FA6i.png Аналізатор радіотехнічних трактів і сигналів і ноут не треба буде тягати ТУТ опис налаштування антени прогою AxesstelPst EvDO 1_67 |
Привіт, друзі підскажіть в кого тарифний план супер безлім+ у вас відбувається переключення після 00:00 на швидкість 3 Мбит/с? Бо в мене уже три дні після 00:00 швидкісь такаж як і вдень
|
Kreshnot! Наразі подякував аде таку апапаратуру можна купити і в яку ціну входить.
|
Цитата:
|
Korpahec, ціни різні,погугли,але навряд чи захочеш купити-ціна не дуже влаштовує даже фахівців
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я розчарувався в інтертелекомі. Я теж на супер безліміті за 99гр в м-ць, а толку мало...Останнім часом мене то все так дістало .....
|
Я відключив інтертел пір року тому модем продав за 350грн це лохотрон а не інтернет за такі ціни!
Зараз безлім від ого за 60грн все стабільно і фільми онлайн дивлюсь! А для схем,шарінгу,довідників лайф безлім за 30грн через zte100 довольний як слон! |
Я користуюсь тарифним планом "Гига-День 150". Кожного дня виділяють 2 ГБ, в даний момент швидкість - 164 кб/с. Раніше доходило й до 260 кб/с. Мене влаштовує
|
Цитата:
|
Лайф захід а інтертелеком зараз гляну!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хлопці привіт таке питання Інтертелеком ніколи не ставив кум попросив зробити с.Калачківці Кам-Подільського району чи є там покриття.Підкажіть як зареєструвати модем у системі Інтертелеком і яким чином поповняти рахунок.Модем взяв Novatel U727 антена 14 dB .
|
RIZIK, Мапа покриття є на їхньому сайті - відповідає дійсності десь на 75-80%, реальне покриття треба у них уточнювати. Там же на сайті є онлайн консультант ...
|
Цитата:
|
Також можна поповнювати платіжною карткою на спеціальному сайті: https://assa.intertelecom.ua/ua/ але потрібно зареєструвати свій номер
|
Той інтертелеком до одного місця:(. Останнім часом швидкість взагалі ніяка.
|
Vitas1985, ну чому ж? В мене вранці і вдень доходить до 180 кб/с, щоправда ввечері буває й 20-30 кб/с. А в минулому році максимальна швидкість доходила до 260 кб/с і це без підсилювача та зовнішньої антени
|
Vitas1985, підтримую...я мав інет такий і антени різні толку не було тільки вночі відео грузило !(до вишки 5км, сильно лінія перевантажена напевне)
А про тарифи мовчу....:) |
симчич, Ви мали на увазі кілобіт чи кілоБайт? Якщо 180 кбіт/с - то взагалі не швидкість для 3G. Для халявного Кучмастару - супер :). А 180 кБайт/c (1,44 Мбіт/c) - то нормально. Просто біти позначаються маленькою буквою "б", а байти (1 Байт = 8 біт) великою "Б". Мовби так)))
Взагалі провайдер достатньо дорогий плюс немає нормального безлімітного тарифу, як наприклад, нові тарифи у PeopleNet (M, L, XL, Супер Безіліміт). Час Інтеретелекому вносити зміни, бо можуть втратити клієнтів... |
Я б із задоволенням від"єднався від нього, та нажаль поки що в мене немає вибору:confused:.
|
Sat-eXplorer, напевне, скоріш кБайт) Скажу одне, в мене при швидкості 170 кБ/с за 1 хвилину завантажує 10 МБ)))
|
Кількість абонентів «ОГО» подолало позначку в 1,6 млн
http://firepic.org/images/2013-06/20/vey061vm6jpr.jpg У червні кількість абонентів «ОГО» перевищила позначку в 1,6 млн користувачів. На 20 червня абонентська база «ОГО» вже налічує 1600003 користувачів, передає прес-служба «Укртелекому». Як вважають у компанії, зростаюче лідерство послуги «ОГО» - цілком закономірний результат успішної роботи компанії з розвитку, продажу та просування послуги. За останній час була розширена географія присутності послуги і вона стала доступною ще в 100 населених пунктах. Також «Укртелеком» постійно реалізує програми, спрямовані на підвищення якості обслуговування абонентів і задоволення їх потреб. Так, з початку року стартувала програма лояльності «ОГО! Клуб », яка об'єднала всіх користувачів швидкісного інтернету. У травні «Укртелеком» запустив програму з поліпшення та оптимізації налаштувань абонентських ліній для учасників «ОГО Клубу». За перший місяць дії програми нею вже скористалися понад 10 тисяч абонентів «ОГО». Всього можливості оптимізованих абонентських ліній зросли в середньому в 2,7 рази, з 5,5 - до 15 Мбіт / с. |
Потрібно знати, що через три місяці, якщо не користуватись, номер відключають.
|
Pantech UML290 досить хороші модеми!
Кращє купляти не в інтертелекомі,а через інтернет де ціни значно меньше і так само Вам його прошиють і підключать |
У мене роками Sprint U720, ще не підводив, радив би всім...
|
Чи є якісь тепер дешевші тарифи ніж рік тому?
|
Цитата:
http://www.intertelecom.ua/ua/tariff...tariffs_cdmaua |
Сьогодні подав заявку на підключення....
1грн підключення + 2грн модем + 2роки підписка на використання послуги! Взяв тариф за 60грн безлім Це вже карще ніж мій інтертелеком напевне...(принаймі ціна) Подивимось за скільки часу підключать... |
Цитата:
|
Ні сама підключка і все 800грн + кабель 3грн метер!
1мегабіт але правдивий не як інтертелеком! Дроти то є дроти! |
Можна рахувати шо інтернет подешевшав на Інтертелекомі! я раніше сидів на Адреналін 60(2000 мб) після закінчення цих метрів вже тягнули гроші...зараз теж плачу 60 гр за 2000 мб. але після вичерпання вже дають безлім!!
|
Скажу чесно ціни завише в 4рази!Я б згідний за безлім 60максимум
|
Від Укртелекома беріть модеми HUAWEI бо ZTE це просто жах, а ще краще купіть простий D-link 2500. В мене на роботі процює такий D-link 24/7/365. Бажано на проц приклеїти радіатор.
|
arki без телефонного номера інтернету не буде. Будете платити за телефон абонплату, а інтернет іде як додаткова послуга.
|
Тарифи на інет для моєї місцевості;
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010