![]() |
nik
Мабуть мене знову накажуть но " а в ответ тишина..." як співав Висоцький. Так чим все ж закінчився лікбез по прошиттю? |
Згідний з kreshnot
Були аналогічні випадки коли напруга живлення LNB падала до 5в і винуватцем був термозахистний елемент.Показував тільки транспондер 11034 на HotBirdi.Попробуйте закоротити його (жовтий дископодібний елемент між радіатором LM317 і ВЧ блоком або десь поруч) |
Цитата:
заміряйте напругу на роз'ємі in LNB 13/18. |
[QUOTE=duman;30274]У мене аналогічне було на ORTONI 4100C NEW.
Рішилось перепайкою флеші з тюнера в якого не було відесигналу з процесора. QUOTE] В nik не прблема з тюнером,в нього проблема з (шнуром) .А перепаювати флеш,це вже питання останнє.є ще варіанти перепрошити тюнер з другого компа або від другого тюнера наприклад:o.але питання зовсім не про те.:cool: |
Я з Вами не згідний колего svovka , бо цитую:(Вигружаю програмку з тюнера через Ali Editor, доходить процес до 45% і зупиняється, пише завершение работы программы.Загружаю через Upgrade, грузить 35% і пише data transfer error) і це говорить про те що процес загрузки і вигрузки йде,а при проблемному кабелі : error ... і ніякого руху.
|
По моей проблеме . Замерил напряжение LNB, падения напряжения нет. Термозащитный элемент при смене поляризации- соответсвенно менял напряжение. Сигнала нет.
Мова форуму Українська |
Так яка ж напруга живлення виходить з тюнера на LNB при V i H поляризації?
Після просушки бажано місця заливу промити спирто- бензиновою (50/50%) сумішшю за допомогою щітки. Найкраще підходить - зубна! |
Цитата:
Перевірте тюнер на другій антені і свою антену іншим тюнером а потім будемо розбиратися далі. |
Хотел еще добавить .На спутнике Hotbird работает только 12731H 27500,хотя эти каналы , а именно Норвежские SVT должны идти по SIRIUS
|
Правий колега KRESHNOT
Як вам порадиш, коли ви вперто не хочете викласти результати хоч якихось замірів. Дерзайте!!! |
Цитата:
|
Перевірив- все правильно, на другому тюнері все працює.Перепрошив нічого не змінилося.
|
Цитата:
2.Перевірити напруги на БЖ та материнці подивитися чи електроліти не повздувалися на БЖ. 3.Можно підкинути блочок тюнера (де підключається антена) Схема тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=230 4.Або віддай в ремонт. |
Цитата:
1.Вийшов з ладу сам ВЧ блок або його керування по настройкам гетеродина. 2.потрібно шукати причину з якої неправильно переключається комутатор LNB. (для тесту можна просканувати в режимі автоматичного введення частот транспондерів,наприклад SIRIUS,але підєднавши тільки одну головку,без комутатора.Всі знайдені канали будуть прописані на частотах на 850 Мгц вище). |
Товаришу радимо все можливе а він мабуть і тестера не має щоб
всетаки відповісти : яка напруга на RF виході ? Не варто починати з перепаювання ВЧ блока не впевнившись в 13/18 вольтах і роботі DISEqa. |
Моя думка що процу кирдик!або вибило малі транзистори біля LMки
|
який софт на даний час актуальний для глобо і оптікума 7010а? дякую
|
1.4.19.
|
Цитата:
В розділі "Тільки софти (дампи) для Globo 7010A,8300A (без обговорення)" софт-1.4.19.AMSTAR. з ключами на 16.06 (сьогодні 17.06). В частій зміні софта нема потреби - можна нарватися на неприємність як то софт 1.4.25 (С БОМБОЮ "після п'ятнадцятого включення флешці кінець):confused: |
Помогите плиз с Глобо 8300А,просто перестал включаться,то есть появляется заставка и выключается.Что можно сделать?
Мова форуму Українська !!! |
Tsezar, Спробуйте включати тюнер відєднавши антенний кабель.Якщо включиться то шукайте КЗ в F з'єднанні .
|
Tsezar,а може і справа в блоці живлення!
|
допоможіть з Глобо 8300 А
|
|
Дуже дякую за допомогу,но я так розумiю що якщо у БЖ то вiн не повинен взагалi вмикатися
slavon, маю одне питання-чому мені зразу начислили порушення за російську а деяким ні * Хочете ще одне за флуд і офтоп в тематиці? :( |
Цитата:
|
Я так розумiю що для Глобо 8300А це теж пiдiйде
|
Системну інформацію що видає ресівер в студію.
|
Цитата:
А за російську можно було і не наказувати,я ж перший день на вашому сайті і не зрозумів зразу 1. При реєстрації Ви погоджувалися з Правилами форуму, а вних чорним по білому написано - мова форуму - українська. Тож будь те такі добрі не порушуйте. 2. Дії модераторів і адміністраторів форуму не обговорюються. |
Судячи з того що Ви пишете - віднесіть ресівер до майстра - ціліший буде.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Tsezar, Спробуйте включати тюнер відєднавши антенний кабель.Якщо включиться то шукайте КЗ в F з'єднанні .
Нема відповіді на конкретне питання.Бо при запуску не зразу подається живлення на головки а в кінці інсталяції і досить часто при КЗ в кабелі в БЖ спрацьовує захист від перевантаження.Деякі БЖ перезапускаються а деякі блокуються при цьому. То як у Вас? |
Даний апарат (Globo 8300А) є клоном Globo 7010А,який випускався свого часу сумнозвісною львівською фірмою Kudi. Відповідно прошивки і софт підходять від Globo 7010А.
Та є один нюанс:деякі моделі мали свою особисту розпайку СОМ-порта(можливо вам попалася саме така).Для успішної прошивки в роз"єм кабеля зі сторони тюнера вставте перемичку 1-го контакту з 2-им. |
Зараз спробував вімкнути ресивер але він зовсім не вмикається:confused:після того як зняв кришку то побоачив що один конденсатор С20 на БЖ раздуло.Може провиной всему він ?
|
Цитата:
|
Гаразд,треба спершу цей зняти а потім бігти на ринок за заміною
Чи була потреба Вам цитувати весь попередній допис ??? |
Цитата:
Також раджу поміняти всі інші електроліти в БЖ. |
замінив той конденсатор і заробив тюнер,так що усе зробив сам і без майстера
|
А нашим майстрам і форуму хто буде дякувати?Це аж ніяк не гордість а делетанство
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010