![]() |
Народ, поясніть мені темному будь-ласка як ввести на спорт 2 ключ в глобо 4100. В редактор я заходжу, а дальше незнаю.... Як ввести Provider 002А як там більше місць на цифри???? А в CAID i Index шо писати?? Допоможіть, наперед дякую!!!!!!!!
|
Набираєш на пульту 9339 вибираєш кодування seca ( mediaguard) потім нажимаєш на пульту зелену кнопочку тобто додати ключ і в полі provider набираєш 00002а key 8 index 0C і далі код. І ще два рази так само тільки змінюєш index на 0D 0E.
http://sat-prof.com.ua/attachment.ph...6&d=1283165155 |
Дуже ДЯКУЮ получилось! А можна ше якісь канали так само розкодувати? В мене на сіріусі 2_3 11766/22500 є Fооtbаll, його не можна ніяк?
|
На жаль на цей канал ключа немає . Поправка частота 11766Н27500.
|
Ясно! Ше будь-ласка на інтер та інтер+, і в мене пропав тет і київ? На них також треба ключі?
|
Треба
|
Киньте будьласка, але повністю, з провайдерами і тим всім бо я не дуже розумію (
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Дякую! На тет і перший національний шось не пішло( Чи це в мене частота застаріла?
|
Цитата:
Вибачте на перший національний дав невірний ключ, зараз виправлю! |
Ура, дякую, Тет працює!! Ще дайте правильну частоту на інтер будь-ласка. А 1+1 інтернац. і мегаспорт в когось показують, чи їх вже не існує???
|
Цитата:
мегаспорт-перейминували в МЕГА , Amos 11389 H 27500 інтер находиться на тій самій частоті що і МЕГА Перший національний відкрили? |
Дякую всім, нарешті я повідкривав шо хотів!!!! А шо за канал Tv globo, варто відкривати????
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дякую і вам новачки!
Як би не наші модери небуло б сат профу... Нам приємно що наш проект хочаб щось вартий, тай думаю що вже не одному допоміг..;) будемо скоро розширюватись Mod свій флуд приберу потім |
На протязі трьох років,ставим,реси "Orton 4100с","Globo 4100с","DSR 4100c".
Проблем не було,хіба Ви десь ,якісь ,леві,реси берете,або,по дешевше.:olmy |
Цитата:
|
Пляки займалися тільки збиранням,комплектуючих.
Упакованіе,корпуса,матиринки і плати БЖ йшли з Китаю. Так, що походження тих ресаків знає тільки сам відправник. |
де взяти прошивку для QSAT ST-08
де взяти прошивку для QSAT ST-08:eek:
|
на форумі все є
|
Порадьте з дампом , або хоть з прошывкою для Ортон 4100С 3329С loader 1.0.3 де найти i чим краще , яким загрузчиком прошивати?Дякую!!!
|
А тут все є Я особисто користуюсь дампами від hmura (не в обіду іншим )просто я до нього привязався за стабільність і надійність його прошивок;)
|
Цитата:
через який завантажувач ти кидаєш ключі а то в мене не кидає! |
Пробуй через Ortron key editor ( прога непогана ).
|
Добрий вечір!Хто може підігнати цей дамп Моя версія дампа з фаворитами на 4w/5e/13e/75e/90e зроблено на базi ПЗ 1.3.32 загрузчик 1.0.6
В кінці спику прописані ABS1 (75*) i Ямал (90*) кому потрібно то добавте у фаворит. Додано УТ Захід , РТР Планета. (Amos). Транспондер 10815 Н 27500 (HotBird) BIS - OK (France13E,19E,5W)-охота і рибалка і тд,DORCEL,XXL,XXL PL Telespazio Hungari AU ,RAI AU, VIASAT -AU BISS - OK Годиник в Stand By - OK Добавив DIVA Universal 11862 V 27500, Astra-4A 5E Оновив ключі Долучені файли Damp 23.09.2010.zip (986,9 КБ, 22 під Star Track SR-55X Plus щоб вирішити неспівпадання кнопок на пультах у ресіверах Star Track SR-55X.Буду дуже вдячний!Я ще тільки почав розбиратись, так як недавно став власником такого ресівера і ще не взмозі цюго зробити! hmura дякую за дамп, дуже подобаеться погано що кнопки не співпадають! |
У темі 1 долучень
Atlantic Bird 3 5.0°W - ключ 0A
HotBird 13.0°E - ключ 08 |
У темі 1 долучень
Бачу ти программiст!!!!!
Може за допомогою цiєї проги зможеш довести софт до ума, щоб робив ключ 08??? Прога розпаковує Maincode, можна внести змiни, а потiм скомпiлiровать в прошивку. В мене тями не хватило:eek: |
Трохи програміст, але не чарівник. ;-) Колупатись у бінарному коді - річ невдячна. Турки теж дивляться французів, але чомусь не зробили. Ще живі ті, хто пише прошивки у звичайному стилі - через мови програмування, тому будемо чекати. А для перегляду пакету BIS з супутника Hotbird 13E є робочий, хоч і не зовсім досконалий, софт 1.3.32.
|
Цитата:
|
opticum 4100 tscxe
.
hello i am new to this forum.'m Italian not know your language and try to write a inglese.ho tscxe Opticum 4100 and am trying to change with firmware 2.4.73 5119 ..... ... I want to know how they fit the keys and if I can also enter the keys for digital terrestre.vi ask a little help please. |
Firmwares for your tuner here:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37&page=9 |
Цитата:
|
sbirchukНі не працюе! ще замітив глюк( може не глюк) Но на цій прошивці звук рипить і його (рипіння) дуже чутно!Пробував на двух тюнерах і на обох рипить!А так дамп хороший!Дякую! Як можно зробити щоб не рипіло?
|
Цитата:
|
sbirchuk-(Годинник в Stand by працює? )-ні не працює,тільки світить діод.
Sanyabon ( ще замітив глюк( може не глюк) Но на цій прошивці звук рипить і його (рипіння) дуже чутно!Пробував на двух тюнерах і на обох рипить!А так дамп хороший!Дякую! Як можно зробити щоб не рипіло? )-зі звуком проблем в прошивці нема!!!-дивись шнури. Sanyabon-(VADYA777 На стартреки подходит? Или будут проблемы с пультом?)-так-але будуть не співпадати кнопки на пульту Прошу не забувати,що основна мова форуму - украінська! |
VADYA777Передивився шнури рипить!Дома 3 тюнери прошив 3-тій теж почав рипіти!Хто прошивав цим софтом отпишітся будьласка е такі проблеми чи тільки в мене!
|
Підскажіть будь-ласка як ввести віацесс в ОРТОН 9600
|
Чи можна якимось методом додати ENIGMU V ORTON 9600
|
Яка мінімальна швидкість інтернету потрібна для шарингу на Opticum 4100с?
Чи вистачить EDGE від МТС Конексту? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010