![]() |
Цитата:
Цитата:
|
чи ловиться 55* у Івано-Франківскій обл.?хто приймає напишіть який сигнал,і на який діаметр?
|
wawxx, Я знаю що є 53*,56*,57*,а 55* щось не зустрічав на сайтах.
|
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Чи потрібно після заливки нового софту в даному випадку 2.4.75 скинути рес на заводські установки,а потім заливати канали і ключі( десь про це написано але це стосувалось іншого софту) |
Чому я неможу прошити тюнер ореnbох.через другий тюнер djokеr 1045 медія.
|
танятаня, Тому що Вас вже декілька раз писали що це тюнера із різних лінійок, ПЗ у них принципово інше...
|
Привіт всім! Принесли ресівер FERGUSOH AF-1018 SE де узяти прошивку до нього щоб дивитись інтер інтер+ київ тет ут-1 коротше не працюють біси. Якщо хтось щось має поділіться наразі дякую.
|
Korpahec, Системну інформацію ресіверу в студію...
|
Korpahec,
Пише що то клон 1118,може підійде |
Даю його версію! HRDWARE VERSIOH AF-1118 SE, SOFTVARE VERSIOH STRA6686S700SEChc, DATA BASE VERSIOH 00008209, BOOT VERSIOH 0016.1 Оце його дані!!!!
|
Ну то все качай той софт що я закинув і сміло ший!!!!
|
І взагалі якщо щось нама тут то Бог придумав Гугел...Так на майбутнє!!! http://s5.rimg.info/94df5dc9a2636a8d...18d99b3f27.gif
|
Цитата:
|
Я недавно купив тарілку. Чи є якісь спортивні канали і як їх знайти?
|
slawik206, Ви приставили нам кучу інформації для того що б Вам щось конкретно радити ... :o
І |
Цитата:
|
як ввести біс ключ х-80
|
Цитата:
1. натисніть МЕНЮ 2. станьте курсором на TOOLS але не входите в розділ 3. натисніть 9999 - в розділі з'явиться BISS .. для введення ключів станьте на потрібний канал .. натисніть 3 рази "info" .. в віконці, що з'явилося введіть ключ .. цифри 2 і 3 служать так-же для введення букв .. після введення ключа натисніть жовту клавішу .. канал відкриється відразу .. всі ключі відобразяться в розділі BISS .. кількість ключів не обмежено |
Чи є коди на футбол і футбол+?
|
Цитата:
Ці канали відкриваються ша-ом,або оф.картою. |
Привіт модери! Прошив тюнер загнав ключі список каналів відкрився тільки інтер + більш нічого з бісів не працює. В гуглі теж шукав нічого немає скажіть варто щось рити далі чи кидати це діло нафік.
|
У темі 1 долучень
Попробуй цей список каналів та ключі
|
Цитата:
Цитата:
|
hmura! Дякую за список каналів і ключі не відкриває бісии! Заходив в меню 19370 2486 в софті немає системи біссу що редагувати ключі в ручну. Що робити я став в цьому питанні дурний!!!!!!!!!!
|
Korpahec,
Що взагалі нема емулятор? Тоді шукай прошивку з емулятором!!! |
|
Правильно ви кажете! Є таке заходжу в ему натискаючи червону кнопку заходжу редагування ключів! Біссу там немає коротше такий софт грьобаний!
|
Цитата:
Хоча де ви такі тюнера відкопуєте,зараз за 20 баксів купив Q sat і пів року радуєшся http://s19.rimg.info/4752e2e45705bb9...8e8a3acdf4.gif |
Прошив! Це клон лемберг аф-100 аріонаф-1700. Дякую вам за допомогу.!!!!!!!!!)))))))))
|
привіт ! допоможіть розблокувати канал хастлер на віасаті .
|
voka, А чим Вам той що йде в Кріпворкс (11211/Н/27500 Астра 4А) не подобається ???
|
Цитата:
Який Віасат Ви маєте на увазі: Віасат Україна, Віасат Балтік чи Віасат Нордік? Щось я не здибав ні на одному з них Хастлера :eek: |
На віасаті неможливо! Тільки на простих ресіверах є прошивки щоб дивитись PG-PB! Якщо ти хочеш дивитись щось крутіше тобі в розділ кардшарінг там є все і віасат нтв+ триколор екстра тіві і так дальше.
|
Доброго дня !
Підскажіть чому на TVRUS 13°E 11604H27500 звук іде ривками(то є,то нема) |
Цитата:
|
Привіт! Скажіть будласка іде якась реклама по теліках про 32 канали цифрового телебачення безплатного ресівер стронг на яких антенах він працює. Я так поняв що нам прийдеться знімати тарілки хоча стоп, хто має віжин віасат ,екстру тіві, той живе. Я так зрозумів що кожен хоче денюшку. Ану піскажіть щось про це, ато умене сусіди збунтувались!)))))))))))
|
Звичайні дециметрові антени. Ресак коштуватиме в межах 500-800 гривень...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010