![]() |
Маю, куме, я біду, хоч втікай із хати!
Пішла, вчора, моя Галя Поколядувати. Прийшла ранком. В новій шубі. Вся, аж засіяла. Я питаю: -Де взяла? - НАКОЛЯДУВАЛА! Нові чоботи зняла, телефон дістала. Я кричу їй - "Де була???" ТА КОЛЯДУВАЛА! - Галю, ми з кумом Петром, Теж колядували, Але нам горілки чарку, То гривні давали. Аж захрипли, цілу ніч, Від хати до хати! Замiялась моя Галя: - МІСЦЯ ТРЕБА ЗНАТИ! |
Йде чоловік по дорозі й бачить, якийсь хлопець начепив собі камінь на шию і хоче стрибнути
з мосту. — Синку, що це ти робиш? — Жити не хочу, батьку! — Подумай про дітей, синку, не роби цього! — Німа дітей у мене! — Подумай тоді про батька з матір«ю! — Нема ні батька, ні матері! — Тоді згадай Гетьмана нашого рідного, Мазепу!!! — А це хто такий? — Стрибай, синку, стрибай!!! |
Сторож піймав Вовочку, що заліз в сад за яблуками.
- Я тебе навчу як красти! - Ну і чудово. А то мене вже третій раз ловлять. |
- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти? - Ковбасу їм. |
Директор кладовища дзвонить директору спортивного магазину:
- Скільки ви продали в минулому місяці гоночних мотоциклів? - П'ять штук. - Так ... один ще, значить, десь катається. |
- Скільки тобі років?
- Не скажу! - Хоч першу букву назви. - Ш. - 16? - Нє-є, штирнайціть! |
Стоїть дівчина на мосту, явно збирається звести рахунки з життям. Підходить бомж.
- Дівчино, раз вам вже все одно, можна, я вас наостанок трахну? У мене так давно не було жінки! - Козел! Ти взагалі себе бачив? Брудний, смердючий, вошивий! Ні, ні і ні! Іди! - Звичайно, звичайно. Вже йду. Я вас внизу почекаю. |
У відділі дисків.
- Чи можу я вам чимось допомогти? - Ні, дякую, я сам. Просто дивлюся, щоб ще скачати з торрента. |
- А давай що-небудь до чаю купимо?
- А ти чого б хотів? - Ну, не знаю ... Може, пива візьмемо? - Точно, і скумбрії копченої |
Вчителька збирається поставити Іванку ще одну двійку. Він підходить до неї і каже:
- Марія Іванівна, я вас звісно не хочу лякати, але мій тато сказав, що ще одна двійка і хтось отримає пиздюлів. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010