![]() |
Цитата:
|
Народ. Допоможіть мені вести з пульта bісс ключі в тюнер strong 4402.Чому на кольорофих кнопках є кодіровки,а bісс немає?
|
марянмарян, Вам сюди
|
Всім привіт! Я купив новий тюнер ORTON GL8 Скажіть будьласка як вести бісс ключ на ньому? Перед цим мав GLOBO там все інакше.ДЯКУЮ!
|
Цитата:
|
В мене таке питання,чи можливо десь взнати ONID каналу,якщо не маєш Енігми2? Дуже треба!!!! Все знайшов На Lyngsat
|
скажіть будь-ласка чи може бути відсутній сигнал через льодяний покрив на головках антени так як через льодяну корку перестали показувати 2 тарілки , сигнал лише 15 відсотків , чи може бути інша причина бо в сусідів поки показує...
|
Так, через лід може бути падіння сигналу. Так, може бути і інша причина. Телепатів тут нема... Починати варто із простого. Маєте гарячу воду? Вона добре ліквідує лід :)
|
допоможіть виявити причину відсутності сигналу. є 2 тарілки, одна з одним виходом на тюнер показує а інша на 2 виходи , то показує лише один тюнер. сигнал мигав вже тиждень часу а вчора і взагалі пропав по 3 супутниках ...що це може бути...
|
luckyman, Більш конкретно описати проблему можете: діаметр тарілки, на які супутники налаштована, тип і марка конверторів, дісіків, кабелю, ресіверів, схема комутації... ??? Бо з того що Ви написали нічого не зрозуміло...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010