![]() |
Я так розумію плагін до цього тюнера лише один HSCAMD якийсь,просто на GI 8120 xtra працювала тільки на OSCAM а тут щось нове!Тай проц тут мягко говоря не супер!А довго він загружається?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я відео про цей тюнер на ютубі багато бачив і якби теорію ніби знаю,цікаво почути тих людей які мають цей рес в користуванні!Хто що про нього може сказати хорошого і поганого,бо брати буду не для себе а для товариша,а в нього тєлік кінескопний,так що якість картинки на данний момент не важна,цікавить тільки чи важко настроюється шара,як працює плагін з xtra tv і скільки він загружається при першому включенні?
|
З шарою на енігмі реси працюють найкраще!
|
Хто мав справу з тюнером GI 8180/Vu+solo... Цікавить його функціонал,особливо на онлайн ресурсах(плагінах) ,чи дійсно він такий самий по якості як дрім 500 ХД???
|
Jethro! Я собі взяв аміго 8900 алієн наромальний енігма спарк ютуб погода фільми карта і всякого цікавого тріколор працює нахаляво. Тітка шура літає до небес незнаю як кому мені він сподобався трішки сердито що він зараз в ціні :cool:трішки дешевий.
|
Korpahec,
В мене був аміко вірно відпрацював 3 роки,я продав,хочу тюнер на процесорі broadcom mips ,я не питаю поради який мені вибрати,я питаю конкретно по тій моделі |
Цитата:
|
Порівняльна таблиця характеристик ресиверів Dreambox і Vu + http://s40.radikal.ru/i087/1503/dd/7dd8f5bac96b.jpg |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010