![]() |
Не кожен електрик може похвалитися, що йому стукнуло 220...
|
Одна дівчинка так сильно боялася стрибати з парашутом, що стрибнула без нього.
|
Знаєте, чому розбита тарілка на щастя? Тому що її потім мити не треба.
|
Чоловік, супроводжуючи мене по магазинах, завжди вимовляє героїчну фразу:
«Кинь мене тут та йди далі сама!» |
В мене сусід працює у газовій галузі: генератором перегару...
|
Раніше хоча б два рази на місяць хотілося йти на роботу. А потім ввели банківські карти.
|
- Сьогодні Ви робите успіхи, - каже інструктор автошколи дівчині. - Ви вперше обігнали вантажівку з відкритими очима!
|
Дитина людожерів:
- Мамо, мені набридли варені яйця на сніданок! - То, їж сирі, поки теплі. |
- Я є вегетаріанцем другого порядку!
- Це як? - А отак, корова їсть траву, а я - корову... |
- Невістко! А де мій син?
- Ми з ним посварилися, він на городі. - Я там була, його немає... - А ви копали? |
Якщо тебе образили, не дай волю гніву. Просто глибоко вдихни, потім видихни і слухай своє серце. Стріляй між двома ударами.
|
Коли ви натягаєте одну шкарпетку на ліву ногу, друга автоматично стає правою. Причому моментально, незалежно від відстані між вашими ногами. Це і є суть квантової заплутаності.
|
Принц дивився на кришталевий туфель 44-го розміру, і поступово у нього всередині все хололо...
|
В автобусі чоловік пильно розглядає брошку у вигляді конячки на грудях у однієї жінки. Вона не витримує і запитує:
- Що, конячка сподобалася? - Ні, іподром. |
Якщо чоловік сказав, що ти найкраща, то так воно і є, і вже не так важливо, чий чоловік це сказав.
|
Під час сексу з ним вона відчула багаторазовий сарказм...
|
- Ти жарти розумієш?
- Свої - так! |
Чоловік ходить по квартирі в трусах. Дружина:
- Любий, одягнися, скоро гості прийдуть. - Нічого, нехай бачать, як ти мене годуєш, який я худий. - Ну ти б тоді і труси зняв. - Навіщо? - Щоб бачили, за що тебе годувати. |
Дружина - чоловікові:
- Ти схожий на букву Q. - Це як?! - Великий нуль з маленьким хвостиком! |
Футбольний суддя вранці на будильнику додав собі ще 5 хвилин сну за те, що вночі тричі вставав до туалету.
|
Альпіністи обв’язуються мотузками, щоб найрозумніший з них не втік.
|
- Як Ви спите?
- Погано. Увечері засинаю рано, вранці прокидаюся пізно, зате після обіду годинами кручуся - не можу заснути. |
Маленькі хитрощі: Чи знаєте ви, що якщо золоту рибку покласти на сковорідку, то кількість бажань збільшується до п’ятдесяти.
|
Дідусь виграв мільйон доларів у лотерею. Журналісти просять його поділитися відчуттями.
- Ну що я можу сказати... Я радий, що в мене тепер велика та любляча сім’я. |
Яку б дурість не придумала голова, що б не сказав злий язик, що б не зробили криві руки, куди б не принесли скажені ноги, за все дістається сраці...
|
Випадок у перукарні:
- Я б хотів привести в порядок голову! - О, це не до нас, психіатр у будинку навпроти! |
- Тирсу та макулатуру в ковбасу не кладуть, - зізнався представник ковбасної промисловості, - це занадто дорога сировина.
|
- Скільки тобі років?
- Непристойно задавати жінці такі запитання: - Гаразд, а коли в тебе день народження? - 24 березня. - Якого року? - Не повіриш: кожного! |
А то правда, що в розумних людей в мороз язик до труби не прилипає?
|
Багато хто чув про ім’я японського фахівця з якості доріг - Тояма Токанава.
Але мало хто знає французького безхатька - п’яницю Де П’є Тамблює. |
При виборі квітів чоловік ділить їх на два види: троянди та «а ось це як називається?»
|
На весіллі метальниці молоту незаміжні подруги нареченої ловили букет на іншому кінці міста.
|
День стипендії: діє правило правої руки. Студент приходить у їдальню, правою рукою закриває ціни, лівою вибирає назви блюд, купує, їсть.
Тиждень після стипендії: діє правило лівої руки. Студент приходить у їдальню, лівою рукою закриває назви страв правою вибирає відповідні ціни, купує, їсть. Тиждень до стипендії: діє правило свердлика. Прийшов студент у їдальню, покрутився-покрутився та пішов... |
Мокра, помита кішка вилизується й думає:
- Я - от висохну, а ви як були паскудами, так ними й залишитеся!!! |
Чоловік запитує:
- А у цій річці можна купатися? Йому відповідають: - Ні, тут крокодили живуть. - А там де вона впадає у море? - Там можна, там усіх крокодилів акули зжерли. |
Шотландські діти мають перед рештою ту перевагу, що можуть триматися не тільки за мамину, а й за татову спідницю.
|
«Заєць-Заєць, я тебе з’їм!» - сказав Колобок і став пельменем.
|
Коли я кладу руку на ручку холодильника, мій кіт впадає в транс, у нього сильно розширюються очі, і у них виразно проступає рядок, що біжить : м’ясо - впади... м’ясо - впади...
|
Бармен Микола одного разу раптом дізнався, що усе своє трудове життя слідував традиціям древніх греків, які розбавляли вино водою...
|
Сидить чоловік уночі та тихенько дивиться сайти для дорослих, думає, що дружина спить. Сидить, картинки гортає. А дружина прокинулася, і потихеньку стала за спиною - дивиться.
Раптом чоловік чує: - Ану... Прогортай на картинку вгору... Ще на одну... Ще... Ось! Такі штори на кухню хочу! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:58. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010