![]() |
Цитата:
|
Чому на форумі є ключ на канал zе.tv russіа,але цей ключ недійсний.А є ключ робочий на даний час?
|
Цитата:
Цитата:
|
А ключ на zе.tv russіа Є?
|
Цитата:
НЕМАЄ!!! НЕМАЄ!!! |
Народ.Скажіть чому на ресівері Djіgіtаl 4100.Я воджу коди,але канали серівно нехочуть відкриватись?Що це можи бути?
|
Цитата:
Перша-це не правильно прописуєш. І так дальше. Якщо не помиляюсь,то тобі вже не раз давали адресу де треба почитати як ввести ключі.Мабудь не хочеш читати:(,або .....:rolleyes: По друге- які ключі, на які канали супутників,це треба писати,бо тут не екстрасенси. |
Чи можна в Івано-Франківську поставити антену на турксат 42 і що для цього потрібно. Дякую.
|
Vasyapriz,Можна, антена 0,85м або 0,95 м офсет харківська або мамбо польська, конвертор Ку-діапазону унівесальний для лінійної поляризації (такий як на Амос 2/3 чи Астру (Сіріус) 4А). На мультифрід до 42Е можна підчепити 31,5Е+36Е+42(фокус)+53Е. Все решта розглядалося на форумі..., читаємо форум...
|
Народ хто можи дати код на лідер тв.під час футболу.
|
марянмарян, http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=583
|
Цитата:
марянмарян, а самому подивитися в розділі ключі віра не дозволяє?! ти вже не перший раз ставиш подібні запитання, напрошуєшся на карточку? |
Вибачаюсь більши не буду.А який іd в цьому каналі?
Дивися тамже тільки ниже!!!!! |
на старі тюнера ід 7222, на нові 1с36
|
Доброї ночі.DSR 7000 підскажіть чий він клон?
|
PROFFI, системна інформація яка?*
|
У темі 1 долучень
Не можу її здибати.
Може фото допоможе. |
|
Цитата:
Цитата:
|
Доброї ночі,може ставлю дурне питання-чи можна із тюнера з картоприймачем вивантажити якось ключі з картки на компютер,чи то мрія?
|
Причому утопічна мрія...
|
PROFFI,
З вигляду тюнера і пульта - це аріоноподібний з карткоприймачем .Системну інформацію можна зняти за допомогою загрущика : |
skymaster dx 23
допоможіть його прошити (щоб Бісс відкривав) , може хтось вже мав такого звіра, дякую.. |
Цитата:
|
PRIOLA ,не поспішай шити,напиши що написано на ньому знизу.
|
Цитата:
DSMS05731024 fesm042805_7p8 _5p7_b5p7_5_Zar є такі наклейки на ньому |
Привіт! Форумачани скажіть ресівер AMIKO ssd549 чий він клон від якого ресівера взяти прошивку.
|
Шити не треба,biss небуде,це не клон SRT 6125
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Цитата:
|
Всім привіт .підкажіть будьте добрі як побачити свій ресівер на ПК (Opticum 4100c) яка програма потрібна Дякую
|
Цитата:
|
Всім привіт. Hot Bird 13C (13E) ESP2 Rus и другие ESP2 и ESP на 11240 V передача теперь без кода. у мене не показуе ?
|
Цитата:
По друге опишіть детально проблему, нажаль тут немає екстрасенсів) І по третє можливо ви мали на увазі знак "!" а не "?" в слові "у мене не показуе ?" |
Підкажіть будь-ласка - хто у Львові прошиває тюнери (Resiver SRT 6006, Strong). Буду вдячний за допомогу.
|
У нас на форумі є львівянин savsav , він шиє тюнера..., напишіть йому у ПП
|
Всім привіт. Hot Bird 13C (13E) ESP2 Rus на 11240 V 27500 чи у когось е ключ. Буду вдячний за допомогу.
|
Цитата:
Підключайте "цьоцю Шуру" та дивіться собі на здоров'я ці (і не тільки ці) пакети |
Доброго дня! Порадьте ,будь-ласка , ресивер Сат-ТБ , щоб його можна було б підключити в автомобілі.... Дякую.
|
drachuk1979,Як на мене , для цього оптимально підходять ресівери з виносним 12В БЖ - Dreambox 500S, 500HD, 800SE, OpenBox S4 і тд.тп. Правда, для живлення 12-14 В від мережі автомобіля прийдеться зробити 2А стабілізатор живлення...
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010