![]() |
шукаю замиіну своєму ортону 9500,що є не дроге с хожою картинкою по якості.Скільки не бачив тюнерів картинка шлак,якщо зрівнювати з моїм дідусем.тв 42 дюйма
|
sihinn вдалого дня і вибір покупки!!!Для великого екрана підійде ву+.Якщо вам потрібна якість і лінукс!:o
|
Цитата:
|
Підкажіть, який ресивер взяти?
Доброго дня!
Зламався в мене мій старенький ресивер GI S2121. Я так давно його купував, що відстав від сучасних тенденцій. Дивлюст до 500 грн. можна взяти навіть HD ресивер. Питання. Так як я не хочу переплачувати, бо телевізор дивлюсь рідко, то хочу запитати поради. Чи варто брати дешевий ХД ресивер? Який ресивер взяти, щоб надійний і недорого. Якщо це не дуже вплине на ціну, то щоб і через вай-фай адаптер картшаринг легко налаштувати можна було. Але головне – надійність і швидкість роботи. Хотілося б до 700 грн. Краще звичайно дешевше, але якщо вагомі переваги, то можна і дорожче. Або хоч яку фірму краще, а яку не варто брати? Буду всим дуже вдячний. |
Користуюсь ресівером U2 S+ HD. В Іспанії через ВіФі ідеально показує. Головне забити нормальний плейлист IPTV і все. Маленький, швидкий, простий в використанні, дешевий. Ціна 740 грн.
|
Дуже дякую. Такої моделі знайти уже не зміг в продажі, але думаю замовлю ту ж марку: U2C A1ternativa.
А ні, не можу його взяти(( мені треба, щоб був вихід на коаксіальній кабель до телевізора на кухню. А тут мінімум гнізд(( |
Цитата:
П.С. Це моя тільки думка.....))) |
І що його обрати те дешеве та сердите?
|
Хотілось би обрати щось недороге, але в недорогих відсутній Lopp-вихід, і от западло, шо врізали то врізали.
Також цікаво було би знати, які ХД-тюнери найпоширеніші? Як от наприклад СД:ортікум, ортон,глобо та ін. ? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010