![]() |
Цитата:
|
Ні не пробував раніше в людей все працювало!
Замінив ВЧ блок нічого не дало! Якщо більше як 10м кабелю від антенни то працює без зависань... |
Спробуй поставити конденсатор 0.1мкф вихід ка317 і корпус
|
Тюнера другого пробував підставляти? Голови які ? Якщо пауксіс спробуй поміняти.Сьогодні був на установці провисів годину на драбині із за тих голов, скакало так само Гумор та перший національний, і на Хотбірді Вести та Росія24, частоти 10806 та 11034
|
Цитата:
|
Цитата:
Значення КСХ залежать: хвилевого опору СВЧ кабеля і джерела СВЧ сигнала Неоднородності і спайок чи зєднань в кабелях якості і розробки кабеля в СВЧ-зєднувачах (розйомах) і може мати на певних частотах *провали* і проявляється деколи Зараз видно є погане узгодження вхідого тюнера в нових моделях і випливає проблема в кабелях (окислення в основному) на давніх установках. |
Цитата:
Вчора ставив антену кабель чорний не тільки ізояція а і всередині РК75-4-15 (ще на ньому працював тел,ламп.Рекорд) -рес.Есат3023. Все ОК! Кабель не міняв (команда клієнта). |
Цитата:
Думаю тут зав*язано з 22кГц |
зараз валить сніг на всіх каналах кубики
гумор на 7010 сігнал є на SKY PRIME 760 немає |
При тих *згибах і еврорезетках* що витворяють з кабелем треба демодулятор в
кожному тюнері тоді узгоджувати.На заводі його строять на стенді де неможливо зімітувати це все.В мене зараз скаче якість і сипе кубами на 11642 і 11642 13*Е на любому тюнері і винуватий зашморганий мій кабель бо в людей цього нема. п.с. Як ви так скоро міняєте вхідні тюнери. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010