![]() |
Кицька піймала мишку.
- Мишка хочеш жити? - З ким? - Тху, повія. Навіть апетит пропав. |
- Мамо, мене хлопці обзивають геєм!
- Ну то побий їх. - Та ну, вони ж такі гарні… |
Мама просить сина: “Синку, винеси сміття.”
- Мамо, я тільки сів. - А що ж ти робив до цього? - Лежав. |
— Тату, сьогодні в нас у школі скорочені батьківські збори.
— Як це — скорочені? — Ти, я і директор. |
Розказує учитель про сенс життя. Під кінець уроку він задає класу запитання. Щоб ви хотіли б щоб про вас сказали коли ви помрете? Встає Галя і каже:
-Ну що я була гарним хірургом, багатьох людей врятувала. Встає Вітя і каже: - Що я був гарним вчителем, багатьох дітей навчав. Встає Вовочка і каже: - Дивіться, він рухається! |
У школі:
-Ким ти будеш, Вовочка, коли виростиш? -Генералом -Так тебе ж можуть убити у випадку війни? -Хто? -Вороги -Тоді я буду ворогом. |
Приїхали Янукович з Азаровим до одного з міст України. Після напруженого дня вирішили розслабитись. Послали охорону по повій, самі ж вирішили піти до аптеки по презервативи. Заходять до аптеки. - Вам чого? – питає аптекарка. - Два гандони – відповідають Янукович з Азаровим. - Я бачу, що два гандони – каже аптекарка – купувати щось будете?
|
Теща на дачі кричить зятю: - Ой зятек, ти не знаєш що робити при укусі отруйної змії? - Треба тримати її голову на відстані, мама, щоб вона не вкусила у відповідь.
|
На уроці біології вчителька запитує дітей: — Чому камбала пласка?
Вовочка підіймає руку й каже: — А вона з китом переспала! — Геть із класу, Вовочко! Не слухайте його, діти! Гаразд, друге питання: — А чому в рака очі великі? Вовочка з-поза дверей викрикує: — Ну, а він же все бачив! |
Сидять ґави на дереві й дивляться донизу, як чоловік чистить машину.
— Ти лише поглянь — він тре наші коменти! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010