![]() |
— Ти заєць із Плейбою?
— Так! — А чому вуха висять? — Зморився… |
Пам’ятник на одеському цвинтарі.
На плиті пароського мармуру великими золотими літерами вибито: “ЯКІВ МОЙСЕЙОВИЧ РАБИНОВИЧ” І трохи нижче — маленькими літерами: “Своїй дружині — Сарі”. |
Усі жиди поділяються на розгублених і зосереджених. Розгублені живуть повсюди в світі, а зосереджені — в Ізраїлі.
|
Щоби хворий дятел не помер від голоду, його треба взяти за хвоста й бити дзьобом об дерево.
|
Син-двієчник питає у батька-вченого:
— Тату, а чому коли яблуко надкусити, то надкушене місце стає коричневим? — Розумієш, сину, надкушуючи яблуко, ти порушуєш його захисну оболонку, яка називається шкіркою, і тоді кисень, який міститься в повітрі, вступає в хімічну реакцію з атомами заліза, що містяться в яблуці, й окислює їх. А окис заліза — це звичайнісінька іржа, котра має, як тобі відомо, коричневе забарвлення. Зрозумів? — Тату, а з ким ти щойно так довго говорив? |
– Ви не боїтеся померти від коронавірусу?
– У мене кредит, мене відкачають. |
Зустрічаються українець і татарин, колишні однокласники.
Українець: – Як ся маєш? – Добре живу, у дружини айфон, у дочки айпад, а у мене айсан! – А що таке айсан? – Кредит у банку! |
П’ятий тиждень карантину через коронавірус. Випадково розговорився з дружиною. Дуже навіть недурна баба виявилася.
|
Їде Альоша Попович по лісу. Попереду розвилка доріг, у розвилки камінь, а на ньому написано:
– Ліворуч підеш — коня втратиш, направо — голову. Повернув він наліво і тут кінь каже: – Е, Альоша, ти далі один підеш! |
Рабинович, ви вірите в справедливість?
— Вірю. Але не довіряю. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010