![]() |
slavon, Ти мені поясни що то означає?
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
bilak0, ти поясни що той прогою збираєшся робити,Софт у тюнері-це як винда в компі.Якщо так ,то прога тут
|
Цитата:
|
slavon, може bilak0 вирішив глибше копнути
bilak0,ссилка у посту 1813 |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Доброго дня !!! в мене в ноутбуці є виходи-USB ,а вихода на СОМ RS-232 немає ,Тому я купив USB 2.0 Serial !!!!А для роботи цього кабеля потрібен драйвер !!!Допоможіть мені , Може в когось Є драйвер ?????????
Долучення 9337 Це саме той кабель про який я вам писав !!!! |
bilak0, якщо USB 2.0 Serial новий то диск з драйвером повинен бути в упаковці.може його між двома листами картонки вклеїли
|
У темі 1 долучень
bilak0, Диск з драйвером мав бути в комплеті з кабелем, Якщо його темає то можна попробувати знайти драйвер в неті по Ven & DEV. Для цього потрібно підключити даний пристрій, потім зайти в диспетчер пристроїв, там знайти цей пристрій, вибрати його (стати на нього лівою кнопкою) миші, потім правою свайства, у свойствох стати на закладку сведенья (див малюнок в атачі) і скопіювати наприклад VEN_1106&DEV_3038 в буфер обміну. Потім задати пошук по цих параметрах наприклад google...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хочу поставити Шрифт на аміко,і звідси питання ,який шрифт підтримує повністю кирилицю і латиницю,(знаки + - і тд)щоб був жирний і великий...Напишіть пару-тройку назв...Буду вдячний!!!!
|
У темі 1 долучень
yura150480, я заливаю цей
|
Цитата:
|
Привіт всім! Купив сусід тюнер Q-SAT st-10cx ресівер включив в сеть рес включивсь але не бачить сигналу. Приніс до мене я прошив разів 6 таке саме! Що може зним бути!:cool:
|
Попробуйте ще пару раз прошити. Попробуйте підключити його до антени. Попробуйте налаштувати.
* яке питання - така й відповідь... |
Прошив! Уже 15 раз підключив до антени налаштовую нічого толку ставлю другий ресівер працює з антенов все ок.:cool:
|
Korpahec, перевір напругу на антенному вході демодулятора без антени і з антеною(14\19в)якщо напруги нема або не в нормі то хоть ший ,хоть заший той тюнер толку не буде
|
підкажіть як ввести BISS в ресивер AMIKO-8900. Спасибі
|
Korpahec , а комутацію конверторів міняти пробував ? (порти дісєка ) :o як в народі кажуть :D деколи допомагає !
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Кренсот! Мені допоміг зараді йому дякую! Я з супутниковим тв 9 р.Хмура ти не прикалйся не став приколи!:cool:
|
Цитата:
|
всім привіт,поможіть розвязати проблемку!була у мене progDVB4.85.3 надоїла бо нехоче приймати плагін vPlug поставив DVB Dream v1.5e ввів лючик,зняв обновлення все думаю працюе але ні після перезагрузки вибивае помилку або про оплату короче викидае ключик,що треба зробити щоб нормально працювало????????
|
twerdowus, а що тут пояснювати ,ключик не від тої коморки
|
де взяти двбдрім з ключиком (робочим)???
|
Цитата:
|
Підкажіть чи можлива установка на одну тарілку діаметром 0.9м 75Е Ку-діапазону і 80Е С-діапазону на Волині. Якщо можливо то напишіть який буде вигляд антени.
|
vovchik 5, Ви карту покриття 80Е в С бачили ???Подивіться - боюсь що навіть 3м Вам не буде достатньо. Можна так 75Е у фокус + 85Е на мультик, антену краще взяти 1,15 м
|
Ви напишить чи є можливість установки на одну антену Ку-діапазону і С-діапазону
|
vovchik 5, Теоритично є, но практиці виходить повна фігня - якщо наприклад ставити 49Е (С)фокус+ 53Е(КУ) то прийдеться підрізати опромінювач С-голови щоб "підсунути" голову Ку. Той варіант який хочете Ви
Цитата:
|
допоможіть будьласка після прошивки тюнер не реагує і не включається
gione s1026 ЩО РОБИТИ |
Цитата:
|
Jtag де цю прогу взяти ы як користуватися
допоможыть будьласка |
Хто має телевізор з підтримкою DVB-S2,скажіть там є Дісек 1.0 1.1,який там взагалі дісик? Дякую....
1203, Читай ТУТ,а взагалі краще неси до майстра!!! |
J-tag це не програма а апаратний інтерфейс для програмування та відлалки.
У вашому випадку потрібно шукати пакет ПЗ саме під ваш тюнер (програма - програматор, дамп прошивки, інструкція прошивки) та паяти чи купити J-tag ролграматор - інтерфейс для роботи з тюнером по J-tag -у. Думаю, вам простіше буде занести тюнер у ремонт.... |
Цитата:
|
що зробити щоб провырити, бо комп не баче ресывера
це з кабелем щось |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010