![]() |
Немає ніякого. Я сам антивірус... :)
|
NOD 32 як на мене найкращий антивірус
Касперський. Щось типу ЗРК С-300. Стає табором навколо комп'ютера, розсаджує операторів по кріслах в чотири зміни і не дає спуску нікому. Переваги: ловить все. Основний недолік - солдатів треба годувати, так що від ресурсів системи (якщо їх небагато) не залишається майже нічого. Avast. Рота спецназу. Швидка і ефективна проти звичайного ворога чоло в чоло, але кілька втрачається при хитромудрих атаки з тилу, що для десантників, власне, досить характерно. Врешті-решт вони справляються і з тиловими наскоками, але це бере Час. КЕЧ великого гарнізону - пещені морди, незадоволених на все, що ворушиться і заважає їм ПРАЦЮВАТИ. Убивають все з пекельним вереском в паніці при натяку на ревізію. Переваги: десантники годують себе самі. Не питайте, як - не знаю. Але система залишається майже незачепленою. Недоліки: А за фасадом - масові розкрадання, "чорні діри", "довірені паразити" ... AVG. Батальйон фольксштурму. Озброєний до зубів, але користуватися зброєю не уміє абсолютно, періодично стріляючи по своїх і підриваючи снаряди в глибокому тилу, завдаючи шкоди мирному населенню. При появі супротивника на горизонті починає судорожно будуватися в стрункі колони, не встигає, плює на все і лупить по танках, що наповзають з берданки, зазвичай без особливої користі. Переваги: Фольксштурмівці обходяться підніжним кормом, так що ресурси системи практично не страждають. Недоліки: безладна стрілянина і купа вірусів на диску, постійно - хоч, правда, і безуспішно - намагаються запуститися і напаскудити. Panda. Жіночий батальйон, складений з інституток. При найменшому шереху починає нестямно верещати і палити в небо. За серйозної атаці втрачає свідомість. Переваги: не помітний. Недоліки: ефект теж не помітний. Нод32. Кавалерійський ескадрон. Намагається взяти нахрапом або психічною атакою з шашками наголо. Якщо не вдається з першого разу, розсіюється по ярах, йде в партизани і чекає відповідного моменту. Переваги: хоч і не відразу, але спрацьовує завжди Недоліки: іноді доводиться чекати дуже довго. У місцевих красунь вже народжуються перші дітки, схожі на солдатів ворога, а ескадрон все ще шариться по лісах і пускає під укіс ворожі поїзди з жіночими підв'язками. McAfee. Танкова бригада. Гарчать мотори, пахне мастилом, замурзані танкісти хапають пробігають повз за ягідні місця і десь за лісом йде стрілянина. Ворог всередину проникнути не може хоча б просто від страху. Переваги: надійність. Недоліки: танкова змащення нині дуже дороге, не кажучи вже про снаряди. Нортон. Ворожа окупаційна армія. Офіцери безкоштовно п'ють шнапс в розкішних ресторанах на правах переможця, а солдати бігають по дворах і реквізують їстівне. Інший-то ворог в країну, звичайно, вже не пролізе, це так. Але й життя в умовах окупації, чи знаєте, теж не цукор. Переваги: кордон на замку. Намертво. Недолік: ворог вже всередині. |
Valmak-, це самі склали чи десь скопіювали? Просто цікаво, бо треба бути або військовим, або затятим геймером, любитилем стратегій?
|
Не користуюся антивірусом, і в мене Windows, і проблем жодних нема, вимкнув автозапуск програм і всe, раз в два місяці просканую онлайн сканером і завжди чисто.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Поставте собі любий антивірус і періодично оновляйте базу.
Я думаю легше поставити антивірус чим міняти Windows + програми. |
авакс
|
Цитата:
|
Як для мене КIС -2011 найкращий!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010