Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Якою операційною системою ви користуєтесь? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=158)

Orton 06.02.2011 11:09

А Windows Vista він май гарний від Windows XP?

slavon 06.02.2011 12:25

Цитата:

2 рази вже переходив , поперше вона ще сирувата (немає належного ПО та драйверів),подруге сильніше за ХР навантажує ЦП
Драйверів до старих пристроїв 5-10 давності під 7 немає і не буде - виробники заліза кажуть, не подобається Вам наприкдад що немає драйверу під принтер - купуйте наш новий принтер.
Цитата:

А Windows Vista він май гарний від Windows XP?
Яке значення має інтерфейс системи і вісі ці "причипурюваня" до роботи самої ОС, як на мене то ніякого, ви не повірите але в мене на всіх ПК під ХР стоїть самий звичайний "класичний" інтерфейс, а ПК налаштовані на максимальну швидкодію.
До Вибору ОС для ПК потрібно підходити з врахуванням технічних можливостей ПК - проц, мамка, ОЗУ, ХДД і потреб користувача. Якщо вони (потреби) вже надто великі то існує варіант встановленя 2 і більше різних ОС на ПК.

hmura 07.02.2011 10:35

Цитата:

Допис від funt3 (Допис 20977)
2 рази вже переходив , поперше вона ще сирувата (немає належного ПО та драйверів),подруге сильніше за ХР навантажує ЦП ,ось і виходить то т тюнера не перепрошиєш то іграшки нейдуть то вебку небачить.На мою думку переходити на Сімку ще заранувато.

Уже скоро на Windows 8 потрiбно буде переходити :o

xoxol4uk 07.02.2011 10:53

На Win 7 Professional і Max Edition (здається так найпродвинутіша називається) є функція повної емуляції Win Xp. Я думаю це вирішує проблему з непрацюючим ПО, хоча в самого Home Premium, то такої функції немає. А оце "запустить в режиме совместимости" мені ніколи ні з чим не допомагало.

Bodia 12.03.2011 00:26

Хлопці, рятуйте!!! Дайте хто-небудь SP2 для Windows XP SP1 з креком.

xoxol4uk 12.03.2011 09:15

Патч СП 2 можна через гугл знайти, думаю до 100мб займає. А який саме крек? До патча помоєму не потрібно. І взагалі краще встановити нову ХР з СП 3, так надійніше.

Bodia 13.03.2011 22:53

Цитата:

Допис від xoxol4uk (Допис 24630)
Патч СП 2 можна через гугл знайти, думаю до 100мб займає. А який саме крек? До патча помоєму не потрібно. І взагалі краще встановити нову ХР з СП 3, так надійніше.

Перелопатив через Google купу посилань, але окрім втрати 30 гривень
(якби вчасно не зупинився) нічого не отримав. У мене в Install до збою ПЗ компа було все (что нажито непосильным трудом)оновлення (SP2, Ukrainian Interface Pack). А от тепер я голий та босий. Не здогадався раніше перекинути папку на CD.

kreshnot 14.03.2011 00:06

Цитата:

Допис від Bodia (Допис 24857)
Перелопатив через Google купу посилань, але окрім втрати 30 гривень
(якби вчасно не зупинився) нічого не отримав. У мене в Install до збою ПЗ компа було все (что нажито непосильным трудом)оновлення (SP2, Ukrainian Interface Pack). А от тепер я голий та босий. Не здогадався раніше перекинути папку на CD.

Спробуй таку прогу.(Але я тебе не розумію,для чого все це?)

Название: Windows Vulnerability Scanner - выявление "дыр" в С.Б.ОС Windows
Разработчик: Proland Software
Система: Windows 2000/XP/2003/Vista
Интерфейс: Английский
Статус программы: Бесплатно

Описание:
Программа для выявления в ОС Windows уязвимых мест в безопасности. После сканирования системы Windows Vulnerability Scanner выводит список всех патчей и обновлений, которые требуются для устранения найденных дыр в безопасности системы.
Кроме того, программа показывает степень риска, которую представляет та или иная уязвимость, а также приводит ссылки на загрузку патча, необходимого для устранения этой уязвимости. Результаты сканирования Windows Vulnerability Scanner сохраняет в лог-файл в формате HTML.

slavon 14.03.2011 08:56

Цитата:

Хлопці, рятуйте!!! Дайте хто-небудь SP2 для Windows XP SP1 з креком.
Ну приїхали ... який в нас час кряк до Вын ХР, Ви про що ????? Я вже більше ніж 5 років таким не користуюсь, бо в неті повно збірок ХР типу Зверя, Вайнака і тд.тп. на корпоративних версіях ХР :)

genych 15.03.2011 20:25

Windows XP Chip уже рік, поки задоволений

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010