![]() |
Щасливим власникам даних приймачів присвячується...
Як завжди розпочинаю ФАК з подяки, а саме дякуєм хлопцям з tele-sat.ru(sergiuss)(лінк наразі не робочий), нашим форумчанам - serg71, slav0n, які своїми постами допомогли у створенні даного ФАК-у. В принципі slav0n уже був написав його, я ж додам тільки графічні зображення, для створення більш ясної картини звичайним користувачам. Отож що ж нам необхідно: 1. EJTAG, схема, спосіб під'єднання 2. Програма EJTAG TT (особисто я виконував на версії 1.0.6.11) , файл бут-у(прикріпляю в даному пості) , Завантажувач ПЗ і софт будь-якої версії до даного приймача. І так Ви зібрали по вищевказаному лінку EJTAG , на зображенні я відмітив місце припайки і відповідність контактів: При вимкненому ПК і примачі з'єднюємо LPT-кабель і приймач. Тепер саме важливе: Для того щоб програма визначила процесор і флеш-память нам необхідно перевести приймач при його включенні у режим відладки(debug). Тому під час вмикання приймача, замикаємо порожнє місце резистора R35 на декілька секунд(показано на малюнку debug). Запускаємо програму EJTAG TT 1.0.6.11(програма потребує попередньо встановленого драйвера giveo). Виставляємо наступні парметри: тиснемо Коннект і спостерігаємо наступний лог: Цитата:
Цитата:
Джерело : http://***************** Автор : bodyan ;) |
Якщо JTEG зібраний на 74HC244N чи можна зробити реанімацію Globo 7010A
|
Цитата:
|
Допоможіть розібратися з Giobo 7010A.Спаяв шнур на 74НС244 і реанімував Orton 4100Cне було ніяких проблем.Підключаю до 7010А вибиває такий лог. -----FileVersion = 1.0.6.11
----------------------------------------------------------------------- Выбран режим работы с процессорами Ali M332x CPU ID = 0000 |
Блок живлення перевіряв(робочий),нема коннекту з ресивером
|
Цитата:
|
Ясний пень. Тюнер спочатку треба перевести в режим дебаггінга, а вже потім з ним працювати. Все це є описано де хочеш, в тому числі і тут...
|
Підскажіть як правильно перейти в отладочний режим.Я робив так.Підключив ПК через JTEG до ресивера,включив ресивер і перемкнув на платі R35 (резистором 10Ком),R36 я не випаював,підскажіть як правильно і попорядку все робити.Дякую!
|
Дай фото материнки!
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010