Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Обговорення українських DTH провайдерів (Віасат Україна, Екстра, Либідь ТБ) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3209)

boris 20.05.2011 16:46

І це що, дійсно так було??? Дурдом-веселка! Нехай вибачають мене модератори.То як це зрозуміти???

slavon 20.05.2011 17:34

Цитата:

І це що, дійсно так було???
Так дісно - саме так і було - я сьогодні щоб преревірити інфу від Habib зайшов на сайт віазаду, випадково мені впала в очі пімпочка "Онлайн консультація" і я вирішив троха себе розважити, по моєму прикольно вийшло.

slavon 09.06.2011 06:31

Цитата:

Канал Меню-TV стартує на Viasat...
:)Мда, як кажуть у нас "всратися і не жити" - цей "чудо-провайдер" знову збирає в пакет різний ФТА непотріб і його клієнти дивитися за гроші те, що інші на халяву. З часом мараз Виєбіжену тільки кріпчає. Мені дивно чому ці маразматики не написали в цьому рекламному спітчі приблизно таке - "Канал "Меню ТВ" - достойна заміна Nat Geo Wild" :o

slavon 11.06.2011 07:21

Колцентер Віасат УА (Віжин ТВ) обзвонює потенційних абонентів з пропозиціямми підключитись. Ось що розповів про це, один із користувачів під ніком tosat на одному із форумів
Цитата:

Сьогодні нарешті віасатівці перший раз ощасливили своїм дзвінком на мобілу, видно справи кепсько пішли, раз дзвонять всім підряд, бо нещодавно мому другові звонили..
На їхню пропозиція я відповів, що не потрібно, а вони: "- як.., Ви не бажаєте дивитися якісне цифрове телебачення..?", в мене було декілька хвилин і я висказав все що думав, це і про НД, відповідь була, що поки що не планують, бо є тіки 4 канали.., і нема перспективи.., про їхній платний контент, а також власного виробництва.., про кабальний договір, котрий по любому без втрат не розірвеш, а на закінчення підлив масла в огонь, тобто так поганив їх тьюнер, що він навіть "інтеру" не може відкрити, ну а про 8000 Дрім вони навіть ніколи не чули, і я порадив хоч поцікавитись що то за апарат і порівняти з тим, що вони пропонують..

P.S. Забув, ще додати, що я їм говорив, раз у них "якісне" цифрове телебачення, то чому вони його всім підряд пропонують, адже відомо, що якісний товар реклами не потребує.., навпаки клієнти самі до них дзвонять..

яяя 11.06.2011 14:19

Обговорення провайдерів Віасат Україна, Либідь ТБ

будь ласка, зробіть так,щоб Nickelodeon знову був у ефірі, бо дітям без нього немає що дивитись

slavon 11.06.2011 14:28

Цитата:

будь ласка, зробіть так,щоб Nickelodeon знову був у ефірі, бо дітям без нього немає що дивитись
Шановний !!! Зроблю Вам Nickelodeon, як тільки стану одним з менеджерів Віазаду - сьогодні заповнив анкету на місце звільненого Діми Шведько :o

А якщо серйозно, то що я можу Вам порадити з цього проводу:
1. Розривайте договір з Віазад УА. Викидайте те одоробало під назвою Strog 7700/07
2. Купуйте нормальний ресівер з підтримкою ЕМУ та "цьоці Шури" - тема з вибору ресіверів є у нас на форумі.
3. Підключайте "цьоцю Шуру " і дивіться улюблений канал то ще близько сотні російськомовних каналів за адекватні гроші !!!

ENERGYMAN5 21.06.2011 23:08

де можна докладніше почитати про "цьоцю Шуру "

funt3 21.06.2011 23:10

Тут !!

slavon 01.07.2011 10:09

Судячи з усього, особливо якщо врахувати оце:
Цитата:

Тест карти "Test 1-8" З'явилися в пакеті "NTV Plus" на 11977 R 27500 3/4. Verimatrix, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0, Viaccess5.0
канали "Da Vinci Learning і Viasat Explorer" З'явилися в пакеті "NTV Plus" на 11977 R 27500 3/4. Verimatrix, Viaccess2.6, Viaccess3.0, Viaccess4.0, Viaccess5.0
шведи запустили для Віжин ТВ (Віасат УА) проект "фініш" ...

slavon 01.07.2011 10:38

Чергова лохотронська акція від віазад уа:
Цитата:

С 01.07.2011 стартует новая акция «Украина 69/99» со значительно сниженной стоимостью подключения к услуге.
Стоимость подключения:

* Комплект -699 грн за оборудование с активацией и доставкой (ранее было 749 грн)
* Тюнер -199 грн за ресивер с активацией и доставкой. (ранее было 349 грн)

Абонентская плата:

* 69 грн. первые 2 месяца;
* 99 грн. – с 3-го месяца (при переходе на пакет «Престижный»);
* 69 грн. –с 3-го месяца (при переходе на пакет «Семейный»).

http://sat.polesye.net/?type=news&id=135

Інфа з цього форуму

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010