![]() |
У Львові фінішував 33-ій традиційний дитячий турнір «Кубок Володимира Вараксіна-2012», в якому цього разу прийняло участь 10 команд, сформованих з гравців 1999 і 2000 років народження. Головний приз виборола команда «Карпати-99» (тренер – Віталій Шумський).
У заключний ігровий день турніру відбулися стикові ігри, в яких кожна з команд-учасниць остаточно визначила свою долю. Всі матчі без винятку пройшли в напрочуд напруженій боротьбі. Достатньо сказати, що переможців поєдинків за 9-е і 7-е місця довелося визначати в серіях післяматчевих пенальті, а в зустрічі за 5-е місце юні гравці львівської СДЮШОР-4 забили тільки на один м’яч більше, ніж їхні однолітки з Долини. Лише в матчі за «бронзу» вдалося уникнути валідольної кінцівки. Наймолодша команда турніру «Карпати-2000» забила два «сухих» голи-красені у ворота івано-франківської «Ніки» і в такий спосіб замкнула трійку призерів. А справжньою окрасою «Кубка Володимира Вараксіна-2012» став фінальний матч, в рамках якого глядачі стали свідками принципового львівського дербі між командами «Карпати-99» та ФК «Львів». Загалом гра пройшла за незначної переваги «зелено-білих», але довший час підопічні Віталія Шумського ніяк не могли довести до взяття воріт міщан бодай одну свою атаку. Більше того, на перерву (всі ігри проводилися у форматі два тайми по 20 хвилин) команди пішли за рахунку 1:0 на користь ФК «Львів». На 17-ій хвилині Віталій Дахновський, якого було визнано кращим нападником турніру, вдало зіграв на добиванні і відкрив рахунок у матчі. Однак втримати перемогу підопічним Михайла Луцишина не вдалося. А точніше, їм це не дозволили зробити суперники. Спочатку на 25-ій хвилині Назар Пізнюк самотужки наблизився до воріт і з лівої низом пробив з-під захисника у дальній кут – 1:1. А переможний м’яч «Карпати-99» забили за чотири хвилини до закінчення ігрового часу. Багатоходівка на лівому фланзі закінчилася передачею на Маркіяна Лесько, який ударом в дотик приніс перемогу та красень-кубок своїй команді – 2:1. Напевне, символічно, що вирішальний гол «Кубка Володимира Вараксіна-2012» забив найкращий гравець турніру. Золоті нагороди отримали: Орест Костик, Ігор Хрущ, Вадим Ющишин, Роман Білий, Роман Оприск, Маркіян Лесько, Артур Діма, Денис Притула, Андрій Рехман, Олег Палюх, Остап Малашевський, Дмитро Деревецький, Назар Пізнюк, Святослав Чиж, Остап Гутник, Назар Рубай, Святослав Сенишин, Юрій Бушко. |
"Карпати" переглянуть гравця "Гомеля"
9-го січня захисник "Гомеля" та молодіжної збірної Білорусі Ігорь Кузьмєнок прибуде на перегляд в розташування "Карпат". Про це повідомив агент футболіста Валєрій Русєцкій. До 20 січня українська команда буде тренуватися у Львові, а потім відправиться на двотижневий збір до Туреччини. Однак гомельський клуб відпустив футболіста максимум до 27 січня. За цей термін "Карпати" повинні визначитися. Якщо у львів'ян виникне бажання укласти з Кузьмєнком контракт, то їх чекають переговори з "Гомелем" із приводу трансферу гравця, пише pressball.by |
Сьогодні у гравців «Карпат» завершується зимова відпустка. На підопічних Павла Кучерова чекають майже вісім тижнів напружених тренувань, які повинні стати фундаментом успішних виступів у другій частині сезону 2011/2012.
Упрожовж найближчих десяти днів команда пройде медико-біологічне обстеження та низку тестувань. До 21-го січня «Карпати» тренуватимуться у Львові на клубній базі в Брюховичах. Акцент у роботі буде зроблено над усіма видами функціональної підготовки, а заняття проходитимуть у тренажерному та акробатичному залі, на полях зі штучним покриттям тощо. 22-го січня «Карпати» вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4-го лютого. Окрім тренувань, за попередньою домовленістю, «зелено-білі» проведуть і три контрольних спаринги. Першим суперником льів’ян 26-го січня буде польська «Ягеллонія» з Білостока. В останній день січня «Карпати» зіграють проти румунського «Динамо» з Бухареста, а 3-го лютого поміряються силами із російським «Спартаком» з Нальчика. Додому карпатівці повернуться 5-го лютого і кілька днів отримають на відпочинок. Після цього футболісти знову поведуть низку занять у Львові, а 12-го лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три товариських матчі. 16-го лютого львів’яни зіграють з сербською «Войводиною», а 20-го – з ФК «Вентспілс» з Латвії. Суперник у заключному контрольному спарингу, який заплановано на 26-е лютого, наразі уточнюється. Того ж дня «Карпати» повернуться до Львова, де й готуватимуться вже безпосередньо до першого офіційного матчу в 2012 році. У грі 21-го туру Прем’єр-ліги «зелено-білі» зіграють в Луганську з місцевою «Зорею». Базовий день туру – 3-є березня. |
Динамо зацікавилось гравцем Карпат
Іспанський нападник львівських "Карпат" Лукас Перес, якого визнали найкращим новачком чемпіонату України, веде переговори про перехід в київське "Динамо". За словами агента футболіста Родріго Фернандеса Лобельє, ситуація проясниться в найближчі кілька днів, повідомляє іспанське видання Marcа. 22-річний нападник, на рахунку якого чотири забиті м'ячі в 17 матчах у поточному чемпіонаті, може стати першим іспанським футболістом в київському "Динамо". |
Ерік де Олівейра незважаючи на усі чутки повернувся сьогодні ввечері у місто Лева.
- Карпати виплатили мені половину суми і я повертаюсь до Львова.На цьому тижні також прибуде з Бразилії мій агент і будемо сподіватись,що "Карпати" виплатять другу половину. Я сподіваюся залишитися там - заявив Ерік www.prosport.ro - У Вас були пропозиції з Румунії? - Я би хотів грати в Румунії,так як там по суті мій дім і добитись там високих результатів,але,як ви знаєте мене відсторонили на 16 матчів і зараз я хочу повернутись в Карпати і бути там одним із лідерів. |
В останні дні, інформація про продовження кар"єри Сандро Гурулі в польському клубі "Лехія" була досить насиченою. Але вчора, доволі несподівано,було поставлено крапку у цьому питанні.
За повідомленням офіційного сайту Lechia.pl , грузинський атакувальний півзахисник, залишив розташування польської команди. За словами генерального директора клубу,Женека Блажея, - керівництво не досягло згоди з менеджером гравця, щодо переходу Сандро у їхню команду, і тепер займатимуться пошуком іншого гравця. Наразі невідомо, чи Гурулі повернеться до Львова і приєднається до команди, яка повернулась з відпустки і розпочала тренувальні збори,- чи шукатиме інші варіанти продовження кар"єри. За інформацією польських ЗМІ, грузином цікавився ще один польський клуб екстра-ліги. |
Касьян може перейти в "Карпати"
Одним з потенційних новачків, які з'явилися в розташуванні "Карпат", став нападник Олександр Касьян. 22-річний футболіст, який до недавнього часу виступав у "Іллічівці", прибув до столиці Галичини на перегляд. Якщо рівень його майстерності влаштує тренерський штаб, "Карпати" стануть для Касьяна четвертим за рахунком клубом. До цього вихованець донецького футболу захищав кольори трьох команд Донбасу - "Шахтаря", "Зорі" і того ж "Іллічівця", пише "Спорт-Экспресс в Украине" |
У вівторок, 10-го січня, гравці «Карпат» приступили до роботи після зимової відпустки. На підопічних Павла Кучерова чекає два місяці тренувань перед другою частиною сезону 2011/2012.
У перший день після повернення з відпочинку карпатівці зранку проходили медичний огляд та займалися в акробатичному залі. У другій половині дня проходитимуть заняття футболістів у тренажерному залі. Упродовж тижня команда пройде ретельне медико-біологічне обстеження та низку тестувань, що визначать функціональні можливості гравців. Зокрема, 15-го січня планується приїзд до Львова київської наукової групи, що проводить тестування збірних команд України. Водночас, з 13-го січня карпатівці відновлять тренування з м’ячем. Нагадаємо, що 22-го січня «Карпати» вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4-го лютого. Окрім тренувань, за попередньою домовленістю, «зелено-білі» проведуть і три контрольних спаринги. Першим суперником львів’ян 26-го січня буде польська «Ягеллонія». В останній день січня «Карпати» зіграють проти румунського «Динамо» з Бухареста, а 3-го лютого поміряються силами із російським «Спартаком» з Нальчика. Додому карпатівці повернуться 5-го лютого і кілька днів отримають на відпочинок. Після цього футболісти знову поведуть низку занять у Львові, а 12-го лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три товариських матчі. 16-го лютого львів’яни зіграють з сербською «Войводиною», а 20-го – з ФК «Вентспілс» з Латвії. Суперник у заключному контрольному спарингу, який заплановано на 26-е лютого, наразі уточнюється. Того ж дня «Карпати» повернуться до Львова, де й готуватимуться вже безпосередньо до першого офіційного матчу в 2012 році. У грі 21-го туру Прем’єр-ліги «зелено-білі» зіграють в Луганську з місцевою «Зорею». Базовий день туру – 3-є березня. |
Ми продовжуєм аналізувати показники "Карпат" за історію виступів команди у вищому дивізіоні. На цей раз до вашої уваги всі матчі без пропущених і без забитих голів. Найкращі сезони, яка частка матчів "на нуль" припадає на "рідні стіні" і чи вартує в ближчому часі очікувати у цих показниках ювілейних подій.
сезон без пропущених голів без пропущених вдома без пропущених на виїзді без забитих голів без забитих вдома без забитих на виїзді 1992 5 5 0 8 3 5 1992/93 11 7 4 11 3 8 1993/94 13 10 3 8 2 6 1994/95 12 10 2 15 6 9 1995/96 10 8 2 11 1 10 1996/97 15 8 7 10 2 8 1997/98 16 7 9 10 2 8 1998/99 11 4 7 5 1 4 1999/00 9 7 2 9 3 6 2000/01 5 5 0 9 3 6 2001/02 11 6 5 15 8 7 2002/03 9 7 2 12 5 7 2003/04 10 6 4 17 6 11 2006/07 9 6 3 11 6 5 2007/08 13 8 5 14 4 10 2008/09 7 6 1 14 6 8 2009/10 10 7 3 6 2 4 2010/11 9 6 3 7 2 5 2011/12 3 2 1 8 6 2 всі сезони 188 125 63 200 71 129 |
Гурулі залишив Легію
Грузинський півзахисник "Карпат" Сандро Гурулі, який знаходився в "Легії" на перегляді, залишив розташування польської команди. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. "Ми не змогли досягти угоди з агентом гравця щодо умов контракту. У цій ситуації, обговорювати тему Гурулі вже немає сенсу", - цитує гендиректора "Легії" Блажея Єнеке |
Білоруський нападник Юрій Королюк, який перебував у таборі львівських "Карпат" на прикінці минулого року залишається в Білорусії.
Молодий форвард підписав контракт з представником Вищої ліги "Торпедо-БелАЗ", - повідомляє goals.by. У минулому сезоні Королюк став кращим бомбардиром Першої ліги чемпіонату Білорусії. Джерело: http://fckarpaty.com.ua/ |
"Карпати" оголосили про можливі зміни у складі
Одразу кількома гравцями ротації "Карпат" активно цікавляться інші клуби. Про це повідомив офіційний сайт клубу. Так, Самсон Ґодвін виявив бажання вирушити на оглядини до Кіпру. У послугах Сандро Ґурулі, що протягом кількох років так і не зміг закріпитися в основному складі львів’ян, зацікавлені в інших клубах. Окрім цього існує попередня домовленість між "Карпатами" та клубом іспанської Прімери "Гранада" про оренду з правом викупу захисника "зелено-білих" Борхи Гомеса. Не мають під собою жодних підстав чутки щодо переходу в інший клуб бразильського атакувального хавбека Еріка, який готується до сезону у команді Павла Кучерова і є повноцінним гравцем команди. |
Карпати купили хавбека Зестафоні
Радник президента ФК "Карпати" Юрій Дячук-Ставицький підтвердив інформацію про те, що з 1 січня набув чинності контракт "зелено-білих" з півзахисником збірної Грузії і "Зестафоні" Муртазом Даушвілі. 22-річний Муртаз Даушвілі справив гарне враження на керівництво "Карпат" ще влітку 2010 року, коли в матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи протидіяв львівській команді. Даушвілі зіграв у складі "Зестафоні" 64 гри в чемпіонаті (забив 5 м'ячів), ставши в минулому році чемпіоном Грузії. В активі Даушвілі і 7 матчів за національну збірну Грузії. Незабаром Муртаз приєднається до тренувального табору "Карпат", які вийдуть з відпустки 10 січня. |
На оглядини до львівських "Карпат" прибув 22-річний нападник Юрій Коломоєць.
Юрій є лідером криворізького "Гірника", який виступає у другій лізі. У першій половині сезону Коломоєць провів 16 ігор, в яких забив 6 м'ячів. |
У розташування "Карпат" прибув форвард Тарас Лазарович, у якого наприкінці минулого року закінчився термін угоди з "Зорею".
"Дійсно, зараз я перебуваю у тренувальному таборі львів'ян", - підтвердив інформацію 29-річний вихованець закарпатського футболу. "Йде переговорний процес. Сподіваюся, у найближчі дні визначиться моя доля",- додав Лазарович. Джерело: http://championat.com/ |
Б. Гомес: "Сумуватиму за Львовом"
Перед від’їздом у піврічну оренду до іспанської «Гранади» Борха Гомес відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати» - Ти підписав угоду з іспанською «Гранадою». Що можеш сказати про цей клуб? Слідкував раніше за його виступами? - «Гранада» хотіла мене придбати ще раніше, коли я добре проявив себе, виступаючи ще в Іспанії. Але «Карпати» виявилися наполегливішими. У Львові я ще більше виріс як футболіст, тому «Гранада» знову зацікавилася у моїх послугах. Зараз перед нею стоїть задача зберегти місце в Прімері і я готовий клубу в цьому допомогти. - Що відчув, коли тобою зацікавився клуб іспанської Прімери? - Змішані відчуття були. Це і радість, і гордість за себе. Тепер я розумію, що результат, який я досяг в «Карпатах», видно навіть в елітному іспанському дивізіоні. Там слідкують за чемпіонатом України загалом і «Карпатами» зокрема. - «Гранада», попри те, що бажає зберегти місце в Прімері, лише на 5 очок відстає від зони єврокубків. Такого результату команда досягла за рахунок вдалої гри в захисті. Мабуть, це найсильніша ланка цього клубу. Не боїшся конкуренції? - Звісно, ніхто не гарантує мені місця в основному складі. Але так було і в «Карпатах», коли я приїхав сюди. Однак через роботу на тренуваннях тренер побачив, що я можу грати в основі. Я це довів тут, тож чому не зможу довести цього ж там? До того ж разом зі мною гратиме мій друг Дієго Лопес, з яким ми знайомі ще з часів виступів за «Алькоркон». - Який матч тобі найбільше запам’ятався за час виступів у «Карпатах»? - Одну гру важко виділити. Але, мабуть, найбільш емоційними були матчі з ПАОКом в Лізі Європи, якому ми ні в чому не поступалися, але все ж пройти його не змогли. Було дуже прикро. Також запам’яталася гра з «Металістом» на Кубок, коли ми перемогли 1:0. Ну і матч з «Динамо» на новому стадіоні. І нова арена, і вболівальники зробили ту гру незабутньою. - Не прикро залишати Львів? - Я йду в оренду на півроку. Тому цілком можливо, що я ще сюди повернуся. Але повинен зауважити, що сумуватиму за Львовом. Це дуже гарне місто, приємні люди. Я з першого дня перебування тут відчував себе наче корінним львів’янином. Все це допомогло мені швидко адаптуватися у місті. Але з іншого боку я повертаюся на батьківщину, що для мене також важливо. - Що перед подорожжю на Піренеї хотів би сказати вболівальникам? - Останній матч, який ми зіграли з «Динамо» (Київ), в мені розбудив якісь неймовірні емоції. Саме через підтримку львівських вболівальників. В такі моменти ти розумієш, що значить для тебе футбольний клуб, за який ти виступаєш. Тому хочу подякувати всім вболівальникам «Карпат» за підтримку як команди, так і мене особисто. Але я не прощаюся з ними, я кажу лише до побачення. Окремо хочу подякувати керівництву, що виконало всі умови мого контракту і дало мені можливість тут прогресувати. Президент клубу та генеральний директор посприяли тому, щоб моя кар’єра продовжилась в найкращій футбольній лізі Європи, за що я їм безмежно вдячний. |
Вістки з Іспанії.
Борха Гомес, що декілька днів назад покинув розташування львівських "Карпат" і приєднався до іспанської "Гранади", може вже в найближчу суботу дебютувати за свій новий клуб, на правах оренди в якому він виступатиме до кінця сезону. Як інформує іспанська Marca, Борха приступив до тренувань і цілком можливо зможе прийняти участь в суботній зустрічі проти "Еспаньола".В клубі він має замінити Діакате, який відбув у складі своєї збірної на Кубок Африканських Націй. За інформацією цього ж видання, "Гранада" буде мати змогу викупити контракт захисника, по закінченню терміну орендної угоди у львівських "Карпат".Сума угоди може скласти чуть меньше одного мільйона євро. |
Молодіжка повернулась з відпустки
Молодіжний склад львівських «Карпат» вийшов з відпустки 12-го січня. У наступні два дні хлопці пройшли медогляд та тестування, після чого приступили до роботи. За словами старшого тренера карпатівської молодіжки Андрія Сапуги заняття відбуваються раз на день. До 22-го січня футболісти займатимуться аеробікою в залі та кросом в лісі. До послуг гравців також поле зі штучним покриттям на території клубної Академії. Вже 23-го січня молодіжний склад заїде на заміську базу в Брюховичах. 28-го січня запланований перший контрольний спаринг в році. Суперником «зелено-білих» буде ФК «Моршин». А 1-го лютого команда відправиться на збори до Ужгорода. Розташуються підопічні Андрія Сапуги в комплексі «Камелот» і зможуть проводити тренування як на полях зі штучним, так і з натуральним покриттям. А 2-го лютого наша молодіжка запланувала гру проти «Говерли-Закарпаття», клубу, який зараз йде на другому місці у першому українському дивізіоні і, вочевидь, цьогоріч зможе повернутися до Прем’єр-ліги. Збори в Закарпатті триватимуть до 11-го лютого. Ймовірно, що після цього, 15-го лютого молоді карпатівці вирушать до Криму. У будь-якому випадку вже з 26-го лютого «зелено-білі» розпочнуть підготовку до першого офіційного матчу в сезоні. Суперником «Карпат» буде луганська «Зоря». Зараз за словами Андрія Сапуги в його розпорядженні 23 гравці. Новачків у команди наразі немає. Натомість захисник Роман Подоляк та форвард Володимир Костевич тренуються разом з основним складом «Карпат». |
Р.Мисак: "Шанс я таки отримав"
Воротар «зелено-білих» Роман Мисак, який по завершенні осінньої частини сезону повернувся з оренди з ФК «Кримтеплиця» в рідну команду, поділився з Інформаційним центром ФК «Карпати» своїми враженнями від перебування в молодіжній збірній України, яка готується до матчів «Кубка Співдружності-2012» у Санкт-Петербурзі. – Виклик до молодіжної збірної став для мене приємною несподіванкою. Свого часу мене запрошували до юнацької збірної (U-17), але було це лише двічі. Втім, коли я минулого року, відправившись в оренду, почав стабільно грати за «Кримтеплицю» і в принципі виконував свої функції непогано, то, не буду приховувати, мав надію, що мене помітять. Однак, на перші ігри відбору до молодіжного Євро-2013 мене навіть не викликали на збори. Тому, коли відверто, на виклик вже не сподівався. Але виявилося, що шанс я таки отримав. Тепер потрібно ним скористатися. – Коли і від кого ти дізнався про запрошення до збірної? – 24-го грудня мені зателефонував технічний директор клубу Тарас Гордієнко і повідомив, що з ФФУ прийшов лист і що 10-го січня я повинен прибути в розташування молодіжної збірної для підготовки до «Кубку Співдружності». Зрозуміло, я зрадів такій новині. – Вийшло, що ти почав готуватися до доволі серйозного турніру одразу після відпустки, не пройшовши навіть так званий втягуючий період тренувань. – Це не зовсім так. За рекомендацією головного тренера «Карпат» Павла Кучерова я і ще кілька молодих гравців нашої команди в 20-их числах грудня щодня почали проводити тренування з нашим тренером з фізичної підготовки Олегом Гупкою. Як бачите, для мене це виявилося особливо доречним. Окрім того, по кілька разів на тиждень разом з партнерами по «Карпатах», аби підтримувати тонус, ми грали в футбол на штучному полі біля стадіону «Україна». Спочатку я здебільшого грав у полі, але чим ближче було до від’їзду, тим частіше почав займати місце у воротах – треба було потихеньку відновлювати відчуття. Так що загалом на збір я прибув у нормальному стані. Те саме можу сказати й про інших хлопців, яких викликали на збір. – Що скажеш про стосунки в збірній? Мікроклімат хороший? – Коли приїхав, то практично ні з ким не був знайомий. Але це питання кількох днів, зараз воно вже позаду. Що ж до стосунків, то вони робочі. До сьогодні (розмова відбулася в неділю після ранкового тренування – Авт.) було по два тренування. Так що часу вільного практично немає. – На збір викликали трьох воротарів... – Натякаєте на конкуренцію? Так від неї в футболі нікуди не дінешся. А у воротарів вона ще й відрізняється від польових гравців. Адже у воротах є місце лише для одного. Тому зараз доля кожного залежить виключно від нього самого. Але на «Кубку Співдружності» ми зіграємо п’ять матчів. Тому я думаю, що шанс проявити себе отримає кожен. І я також, а далі вже все буде залежати тільки від мене – зможу зарекомендувати себе на тренуваннях і в іграх, значить закріплюся в збірній. Вірю, що мені це до снаги. – Ти рік провів в оренді. Як вважаєш, тобі це принесло користь? – Однозначно так, причому в усіх аспектах. Найголовніше, я отримав хорошу ігрову практику. Я, щоправда, мав її і в молодіжній команді «Карпат». Але в «Кримтеплиці» я грав у турнірі першої ліги. Як на мене, то це помітно більш високий рівень, ніж молодіжна першість. До того ж перед «Кримтеплицею» стоять досить серйозні завдання і команда їх доволі успішно виконує. І в цьому є й частинка моєї заслуги. Адже я відіграв практично всі матчі, лише два чи три поєдинки провів на лаві запасних. – З яким настроєм повернувся в «Карпати», чи встиг познайомитися з новим головним тренером? – Ігри в першій лізі закінчилися раніше, ніж у Прем’єр-лізі. Тому я, повернувшись у Львів, разом з «Карпатами» ще до останнього матчу з «Динамо» встиг провести п’ять тренувань. Поспілкувався і з Павлом Володимировичем. – І які твої подальші плани? – Плани прості – потрібно працювати і доводити свою профпридатність. «Карпати» для мене рідна команда і я дуже хочу бути їй максимально корисним. Якщо раніше я більше числився гравцем головної команди, а фактично грав за молодіжну, то тепер хочу скласти справжню конкуренцію за місце в основному складі. Ну а кого ставити у ворота, будуть, як завжди, вирішувати вже тренери. – Ти разом із збірною 19-го січня починаєш виступи у Санкт-Петербурзі, а «Карпати» 22-го числа летять на збори в Туреччину. Виходить, ти пропустиш перший зимовий збір? – Не зовсім. Наскільки мені відомо, 30-го січня зранку ми прилетимо в Київ, а вже через три години я полечу в Анталью, де й приєднаюся до своїх нових-старих партнерів. P.S. Вчора ввечері молодіжна збірна України провела контрольний спаринг у Кончі-Заспі з дублерами київського «Арсенала». Гра закінчилася перемогою підопічних Павла Яковенка з рахунком 2:0. Роман Мисак ворота збірної, як і двоє інших кіперів «синьо-жовтих» (Ігор Березовський з «Оболоні» та Владислав Леонідов з «Металіста»), захищав упродовж 30-ти хвилин. Місце у рамці Роман зайняв на 61-ій хвилині. Джерело: http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/ |
Карпати повернули воротаря з оренди
Львівські "Карпати" прийняли рішення повернути орендованого голкіпера Романа Мисака, що виступав в минулому році в "Кримтеплиці". За цей період 20-річний воротар міцно закріпив за собою пост номер один: 11 матчів за команду з Молодіжного він провів навесні і всі 21 без замін - восени. "Мисак повернувся до Львова, це правда. Зараз ми підшукуємо йому рівноцінну заміну. Вивчаємо різні варіанти", - зазначив президент "Кримтеплиці" Олександр Васильєв у розмові з "Чемпіонат.com". |
"Арена Львів" серед номінантів
На польському порталі stadiony.net розпочався конкурс, що має на меті визначити найкращий стадіон, збудований «з нуля» та відкритий у 2011 році. Умовами участі спортивних споруд в конкурсі є мінімум 10 тисяч місткості та бодай один проведений захід. Загалом в конкурсі беруть участь 27 стадіонів з 17 країн світу. Серед них і новий стадіон «Карпат» «Арена Львів». Окрім «Арени Львів» до переліку увійшли нові стадіони англійського «Брайтона», румунських «Петролулу» та «Універсітатя Клуж», німецького «Майнца», новозеландського «Отаго Юнайтед», ізраїльського «Маккабі» (Петах-Тіква), таїландського «Буріраму», італійського «Ювентуса», американського «Канзас Сіті», французьких «Ле Мана» та «Валенсьєна», польських «Шльонска», «Вісли», «Арки», «Пьяста», «Легії» та «Лехії», марокканського «Марракеш», російського «Терека», швейцарського «Люцерна», турецького «Галатасарая», українського «Чорноморця», а також нових арен для збірних Румунії та Коста-Ріки. Проголосувати можна за цим посиланням: http://stadiony.net/konkursy/stadion_roku_2011 |
Карпати націлилися на півзахисника Арсеналу з Білої Церкви
В розташування львівських "Карпат" на оглядини прибув 23-річний півзахисник Дмитро Леонов з білоцерківського "Арсеналу". Вихованець кримського футболу, до "Арсеналу" захищав кольори "Ялоса", "Кримтеплиці", "Хіміка", ФК "Одеса", "Єдності", МФК "Миколаїв" і "Фенікса-Іллічівця", в чемпіонатах України провів 152 матчі, в яких відзначився 24 голами. |
Молодь зіграє товариський матч зі "Скалою"
У понеділок, 16-го січня, друголігова Скала вийшла із зимової відпустки. Щодо товариських поєдинків, то стрияни домовилися зіграти спаринги з резервістами луцької Волині (21-го січня), львівських Карпат (28-го січня), а також із першоліговою Буковиною (4-го лютого). Джерело: http://galsports.com/ |
"Карпати" перемогли "Оболонь"
Зважаючи на погодні умови спаринг між «Карпатами» та «Оболонню» перебував під питанням аж до ранку п’ятниці. Але в цей час виглянуло сонце, піднялася температура та настрій в гравців, які нарешті отримали змогу розім’ятися не в залі, а на свіжому повітрі. Тренери обох команд домовилися заздалегідь, що гра пройде в дещо незвичному форматі – 4 тайми по 30 хвилин або ж дві гри по годині кожна. Одразу варто сказати, що взяти участь в матчі не могла ціла група гравців – Даніло Авелар, Сергій Зеньов, Батіста, Олег Голодюк та Лукас наразі працюють індивідуально. Попри це в Павла Кучерова виявилося достатньо гравців на два матчі. Частина з них – це потенційні новачки команди. У першому матчі Павло Кучеров переглянув одразу шестеро потенційних новобранців, кожен з яких вийшов у стартовому складі. З теперішніх карпатівців на поле у старті вийшли воротар Олександр Ільющенков, захисники Іван Мілошевіч та Артем Федецький, хавбеки Андрій Ткачук та Муртаз Даушвілі. Одразу слід сказати, що грузинський опорник проявив себе з якнайкращого боку – він одразу ж включився в боротьбу і почав забирати м’ячі в суперника. І хоч суддя не фіксував порушення правил після чергового єдиноборства, суперники обурювалися жорсткими діями грузина. Навіть більше – вони почали банально бити Муртаза по ногам, після чого карпатівські лікарі вибігали на поле. Взагалі, якщо Даушвілі продовжить в такому ж дусі, опоненти «зелено-білих» не матимуть бажання проводити свої атаки через центр. Також відчувалося, що Муртаз порозумівся з Артемом Федецьким, який також є гравцем жорстким та чіпким. Неодноразово грузин чекав на ривки Артема по бровці, після чого адресував йому м’яча. Перевага «Карпат» була очевидною, однак втілити її в голи не вдавалося. У потенційних новачків, які склали атакуюче тріо, час від часу виникали непогані моменти, але десь підводила виконавча майстерність. По перерві на полі з’явилися Ігор Худоб’як, Ігор Озарків, Володимир Гудима та Ерік. Не зважаючи на солідну перевагу «Карпат», забитих голів і надалі не було. Хоча судді відмінили гол одного з потенційних новачків «зелено-білих». Трапилося це після того, як Озарків прекрасним пасом з центра поля відрізав Федецького від оборонців. У свою чергу Артем виконав передачу на партнера, який не схибив. Однак лайнсмен зафіксував офсайд. Як помітно з повтору, він, очевидно, помилився. Тим не менше, за кілька хвилин суддя дав фінальний свисток і команди сховалися в тунелі стадіону «Україна». Куди цікавішим виявився друга половина матчу. Правда, «Карпати» змінили форму. Якщо першу гру вони проводили у звичних зелено-білих строях, то на другу гру вийшли червоно-чорними. Змінився і склад. Цього разу на полі у старті було лише два потенційних новачка – центральний захисник та нападник. Окрім них Павло Кучеров відрядив Мартіна Богатінова захищати ворота, у захисті діяли Степан Гірський, Ґреґор Балажіц та Ігор Ощипко. У середині поля грали Ігор Озарків, Ігор Худоб’як та Ерік, у нападі Володимир Гудима і Володимир Костевич. Перший шанс забити вже в дебюті матчу мав Ощипко, який після подачі кутового зіграв на випередження і пробив по воротах. Кіпер «Оболоні» Андрій Радь зумів відбити м’яча. Вже за кілька хвилин кіпер знову рятує команду – цього разу Ерік здорово приклався до м’яча з-за меж штрафного. А ще через дві хвилини «Карпати» нарешті забили. Проти Худоб’яка грубо зіграли біля лінії штрафного. Ерік поставив м’яча і без розбігу, наче рукою, вклав його у дев’ятку. Такі удари, в які вкладаються впевненість, не беруться… Поки Богатінов мерз на воротах, «Карпати» продовжували атакувати. Непогані шанси були в Гудими та Худоб’яка, а також в нападника, який перебуває на оглядинах. Саме після одного з його ударів захисник «Оболоні» зіграв рукою у штрафному і суддя призначив пенальті, що його без проблем реалізував все той же Ерік де Олівейра. Тож на коротку перерву карпатівці пішли за рахунку 2:0. Нічого не змінилося і по перерві – карпатівці продовжували атакувати і невдовзі забили втретє. Ерік підхопив м’яча у центрі поля, пробіг з ним вперед і віддав несподівану передачу на хід Крістобалю. Іспанець увірвався в штрафний, але оборонці зіграли проти нього неакуратно – ще один пенальті. Ерік збирався оформити хет-трик, але до нього підбіг Ощипко. Бразилець залюбки поділився з Ігорем м’ячем і той потужно вперіщив його під поперечку – 3:0. На цьому гра не закінчилася. За 10 хвилин до кінця спарингу Ерік таки оформив хет-трик. І зробив він це неймовірно красиво. Обігравшись з партнером, бразилець обіграв захисника, поклав воротаря, потім ще одного оборонця і лише після цього закотив м’яча у ворота. А за хвилину до кінця матчу Ерік віддав передачу на потенційного карпатівця, який вийшов на заміну і забив п’ятий гол. Таким чином в активі бразильця три забитих голи, гольова передача та 50% заробленого пенальті. Ще кілька теплих слів слід сказати і про працівників стадіону «Україна», які підготували чудове поле. Відверто кажучи, далеко не на кожному стадіоні є таке поле восени чи навесні, не кажучи вже про кінець січня. Джерело: http://fckarpaty.lviv.ua/ |
Володимир Шаран - головний тренер Карпат!
http://football.sport.ua/images/news...rig_146406.jpg Екс-наставник «Олександрії» приступив до роботи зі львівським клубом Сьогодні, 21 січня, Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський представив команді нового головного тренера. Ним став чудово відомий львівській публіці Володимир Шаран. Володимир Богданович уклав із «зелено-білими» трирічний контракт. Білоруський фахівець Павло Кучеров, який виконував обов’язки головного тренера на фініші першої частини чемпіонату, працюватиме у тренерському штабі Володимира Шарана. Невдовзі очікуйте на офіційному сайті інтерв’ю Почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського та нового наставника команди Володимира Шарана. ДОВІДКА Володимир Богданович ШАРАН • Народився 18 вересня 1971 року в Маринополі, Івано-Франківська область. • Півзахисник, грав, зокрема за «Карпати» (Львів), «Динамо» (Київ) і «Дніпро» (Дніпропетровськ). Провів 1 матч за національну збірну України. Чемпіон Європи серед юнаків 1990, бронзовий призер юніорського чемпіонату світу 1991. • Вихованець Львівського спортінтернату (нині – Академія ФК «Карпати»), навчався у Львівському державному інституті фізичної культури. • Починав кар'єру у львівських «Карпатах» у сезоні 1989 року. В сезоні 1991 перейшов до київського «Динамо». У складі динамівців став триразовим чемпіоном України (1993 1994 і 1995) і володарем Кубка України 1993. • Згодом виступав за «Дніпро» (Дніпропетровськ) протягом 1995—1997 років, ФК «Львів» і в 1998—2000 роках повернувся до «Карпат», з якими здобув бронзу чемпіонату України 1998 і став фіналістом Кубка 1999, здобувши путівку до Кубка УЄФА. Загалом у чемпіонатах СРСР і України зіграв за «зелено-білих» 98 матчів, забив 16 голів. Завершував ігрову кар'єру в «Поліграфтехніці» Олександрія (2001—2002). • Працював тренером у командах «Кривбас-2» (Кривий Ріг), «Зірка» (Кіровоград), «Закарпаття» (Ужгород), ПФК «Олександрія». |
Хавбек Карпат їде в Андерлехт
Півзахисник Карпат Самсон Годвін найближчим часом може перебратися до Бельгії. Нігерійські ЗМІ повідомляють, що 29-річний опорник незабаром пройде медобстеження в Андерлехті. Самсон Годвін в інтерв'ю Complete Sports це підтвердив: "Я оформляю документи для польоту до Бельгії. Радий, що я вирушаю туди як вільний агент". |
Димінський: "Завдання - потрапити до Ліги Європи через Кубок України"
Перед вильотом команди до Туреччини Почесний президент «Карпат» представив команді нового наставника. – За день до від’їзду команди на збори в Туреччину я представив гравцям нового головного тренера – Володимира Шарана. Це вихованець львівського футболу, який пройшов серйозний шлях в якості гравця і тренера. Павло Кучеров буде виконувати обов’язки помічника головного тренера. Щодо завдання на другу половину сезону – то воно поставлене мною і прийняте головним тренером. Воно полягає в тому, щоб обов’язково потрапити до Ліги Європи через Кубок України і опинитися у першій десятці Прем’єр-ліги. – Як давно ви стежили за роботою Володимира Шарана і чому ви обрали саме цього спеціаліста? – Не буду приховувати – я дивився за виступами «Олександрії». Ця команда грає приблизно у тому ж стилі, що й ми. Тим паче, що там нема зірок, а команда показує непоганий футбол. Розмова з Володимиром Богдановичем була ще раніше. Не я її вів, а спортивний директор, про це ніхто не знав. Володимир Богданович – людина порядна. Маючи контракт з «Олександрією» він коректно... не те щоб відмовив, просто з жалем констатував, що не може покинути «Олександрію» у такому стані. Але коли керівництво команди призначило на посаду головного тренера Леоніда Буряка, а Володимиру Шарану запропонували роботу в структурі клубу, я із задоволенням зробив йому пропозицію. Тут є ще одна ситуація. Вона не ключова, але все ж є. У Павла Кучерова нема ліцензії, яка давала б йому право виконувати навіть обов’язки головного тренера. На навчання, яке є стаціонарним, потрібен час, до того ж це відрив від колективу. А в теперішній ситуації ризикувати не можна. Але повторюю, що це не головна причина. Я за Володимиром Шараном слідкував. Чекав нагоди і вона з’явилася. Думаю, що наші уболівальники оцінять патріотизм нового тренера – адже він є вихованцем львівського футболу, захищав кольори «Карпат» та київського «Динамо». Тому я дав йому шанс як молодому та перспективному тренеру, в якого є мотивація і бажання довести, що він опинився у нашій команді не просто так. – Чи будуть якісь зміни в підготовці команди, зважаючи на початок роботи нового головного тренера? – Ні. Було б безглуздо щось переробляти. Я впевнений, що Павло Кучеров, який готував команду до цього моменту, порозуміється з новим наставником і вони знайдуть спільну мову. Джерело: http://fckarpaty.lviv.ua/ |
69 фанатів "Карпат" потрапили у "чорний список"
До переліку потенційно небезпечних фанатів України потрапило близько 69 фанів львівських "Карпат" Нагадаємо, до Євро-2012 у структурі МВС створена спеціальна служба, яка працюватиме з вболівальниками-хуліганами.Загальна кількість останніх в "чорному списку" сягає вже понад тисячу двісті осіб. Натомість львівські фанати стверджують, що навесні ці списки збільшаться так само як і тиск з боку правоохоронних служб. Джерело: http://sportanalytic.com |
Шаран: Працювати у Карпатах - моя мрі
Після представлення почесним президентом Карпат Петром Димінським новий головний тренер львів'ян Володимир Шаран відповів на запитання. - Я дуже вдячний за те, що Петро Петрович дав мені можливість очолити таку команду. Я ніколи і не приховував, що працювати в Карпатах - це моя мрія. І ось до мене звернувся спортивний директор Карпат, який запитав: чи хочу я стати головним тренером львів'ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І ось зараз мені знову подзвонили, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми все обговорили і домовилися. - Що б ви хотіли передати вболівальникам Карпат? - До мене вболівальники Карпат завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанатів немає у жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться потішити їх хорошою грою, від якої вони б отримували задоволення. - Не таємниця, що Карпати вже кілька років грають за однією схемою. Ви також прихильник атакувального футболу чи все ж будете вносити зміни? - Однозначно я тільки за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли прищепити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Я хочу бачити те ж тут. Ми всі повинні насолоджуватися атаками Карпат. - Чи встигли ви вже познайомитися з інфраструктурою клубу? - На жаль, ще не встиг. Я не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив. Але те, що я побачив - мене вразило. Тут є все - тренажерний зал, басейн, чудові поля, словом, всі умови, щоб нормально працювати. |
За Кузьменка "Карпати" мають заплатити мінімум 150 000
Основна увага уболівальників, які прийшли на виставковий матч "Гомель" - "Шахтар" Солігорськ, була прикута до потенційного новачка гомельчан Павлу Кирильчик. - А Кирильчик-то хороший, - долинув з-за спини знайомий голос. - Не найгірша заміна для Кузьменка. - Не зарано? Ігор же ще нікуди не пішов. - "Карпати" пропонують за нього 120 тисяч, - відкрив таємницю наближений до клубу чоловік. - Ну які 120 000? Таких цін немає! - Обурювався гендиректор "Гомеля" Євген Поболовец. - За правилами за кожен рік контракту по 30 тисяч належить. Контракт у Кузьменка на п'ять років, от і рахуй. Та й все одно там стартова ціна набагато вища. Це не ті гроші, за які ми готові продати його. Джерело: http://terrikon.com/ |
Шаран: Працювати в "Карпатах" було моєю мрією
Володимир Шаран та "Карпати" разом мають змогу почати нову сторінку життя клубу, водночас сповідуючи традиційний атакувальний стиль гри. Про це новий наставник команди заявив, відповідаючи на запитання Інформаційного центру клубу. "Я ніколи і не приховував, що працювати в "Карпатах" – це моя мрія. І от до мене звернувся спортивний директор «Карпат», який спитав: чи хочу я стати головним тренером львів’ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І от зараз до мене знову зателефонували, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми усе обговорили і домовилися", - розповів він. "До мене уболівальники "Карпат" завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанів нема в жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться порадувати їх хорошою грою, від якої усі б отримували задоволення", - сподівається Шаран. "Однозначно я лише за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли привити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Те саме я хочу, щоб було тут. Ми всі маємо насолоджуватися карпатівськими атаками", - закликав він. За словами Шарана, він ще не встиг ознайомитися з інфраструктурою клубу, не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив, але те, що побачив – вразило: у клубі є все, щоб нормально працювати. |
Лазарович не підійшов "Карпатам"
Екс-форвард луганської "Зорі" Тарас Лазарович залишив розташування "Карпат", повідомляє lugansk-football.com. Наприкінці минулого року у 29-річного нападника закінчився термін контракту з "Зорею", у складі якої він провів останні 2,5 роки. І в січні вихованець закарпатського футболу вирушив на перегляд у "Карпати". Але, як стало відомо, за результатами тренувань і контрольного матчу з київською "Оболонню", керівництво і тренерський штаб львів'ян вирішили не прибігати до послуг Лазаровича, який, як і ряд інших потенційних новачків, покинув табір "Карпат". Відзначимо, що по іншому екс-гравцю луганської "Зорі" Вадиму Болохану рішення ще не прийнято. Мабуть, молдавський захисник відправиться з "Карпатами" на збори до Туреччини. |
Четверо новачків покинули "Карпати"
Після спарингів з "Оболонню" (5:0 і 0:0), які відбулися в п'ятницю, розташування львівських "Карпат" залишили відразу кілька гравців,що знаходилися на перегляді. Голвний тренер "зелено-білих", Володимир Шаран, відмовився від послуг захисника Олександра Гергелюка ("Нива" Вінниця), хавбека Дмитра Леонова ("Арсенал" Біла Церква), нападника Тараса Лазаровича ("Зоря") та Юрія Коломойця ("Гірник"). |
"Карпати" відправилися на перший збір
На перший тренувальний збір до Анталії футбольний клуб "Карпати" вирушив із запізненням через несприятливі погодні умови. Через це практично повністю змістився графік трансферу команди до міста Сіде, де "зелено-білі" і повинні провести наступні два тижні. Літак з командою до Туреччини вирушив з чотиригодинним запізненням. Півтори години перельоту до Стамбула футболісти провели хто у сні, а хто за комп’ютером. Так, бразильський півзахисник "левів" Ерік переглядав останній офіційний матч "Карпат" проти київського "Динамо". Лукас, який сидів поруч та слухав музику, врешті-решт не витримав і сам приєднався до колеги, жваво обговорюючи власні дії та ходи команди-суперниці. В Стамбулі літак з командою здійснив посадку о 19:30. Наступні три години футболісти очікували літака до Анталії, сидячи в інтернеті та спілкуючись з близькими. Лише Ігор Озарків та Володимир Гудима ніяк не могли без м’яча. Відтак провели кілька зустрічей у віртуальний футбол. Додамо, що нещодавній іменинник в комп’ютерній грі в м’яч виявився спритнішим. З Анталії, переліт куди зайняв трохи більше години, команда автобусом вирушила в місто Сіде. Через пізнє прибуття на місце тренувальних зборів тренерський штаб команди вже відкорегував перший день тренувального процесу. Замість двох тренувань футболісти сьогодні проведуть лише одне, після обіду. |
Федецький і Голодюк залишать "Карпати"?
Майбутнє Артема Федецького у львівських "Карпатах" знову під питанням. Про це стверджує сайт Football Transfer з посиланням на джерело у клубі. Гравець знову між поверненням у "Шахтар" і тим, щоб залишитися у Львові. Питання про майбутнє Артема буде вирішено у найближчий тиждень. Окрім того, конфлікт із контрактом виник у хавбека Олега Голодюка та керівництва клубу. Гравець, як і Артем Федецький, може залишити Львів найближчим часом. |
Димінський відправив Федецького в дубль "Карпат"
Захисник львівських "Карпат" Артем Федецький, що не полетів з командою на збори в Туреччину, зараз знаходиться у Львові і тренується з дублюючим складом. "Чому я не полетів на збори, краще запитати у президента клубу Петра Димінського. Мені ніхто нічого не пояснював. Я зі свого боку готовий і далі виконувати свої зобов'язання, тренуватися і грати в "Карпатах", - цитує гравця championat.com. Я вже повідомив "Шахтар", з яким у мене контракт. Тепер цю ситуацію клуби вирішуватимуть між собою. Чи готовий повернутися в Донецьк? Завжди і будь-якої хвилини. Якщо буде така можливість, хочу доводити право грати в цій команді", - сказав захисник. |
Зеньов: "У середу разом з Голодюком летимо до Туреччини"
У вівторок, 24 січня завершилась програма індивідуального відновлення у Львові футболістів «Карпат» Олега Голодюка та Сергія Зеньова. Нагадаємо, що гравці зазнали травм наприкінці першої частини чемпіонату і відтоді проходили курс лікування. Натомість вже завтра, 25 січня, обидва футболісти вирушать до Туреччини, де складуть компанію своїм одноклубникам, готуючись до другої частини сезону. «У Львові працював за індивідуальним графіком, за чітко обумовленої програми, під пильним наглядом лікарів. – повідомив у коментарі Інформаційному центру естонський нападник «зелено-білих» Сергій Зеньов. – Заняття переважно відбувалися у тренажерному залі. У середу разом з Олегом Голодюком летимо до Туреччини, де приєднаємося до партнерів. Наразі не готовий відповісти на питання про терміни мого повернення на поле чи хоч про те, коли почну займатися з м’ячем. Буду поступово працювати та відновлюватися, аби якомога швидше допомогти команді у весняній частині сезону». |
Голодюк: "Жодних непорозумінь у мене нема"
Як і повідомлялося раніше, естонський нападник Сергій Зеньов та хавбек Олег Голодюк приєднаються до команди 25 січня. Вже сидячи в літаку, який вирушав до Туреччини, 17-ий номер «зелено-білих» розповів Інформаційному центру про своє відновлення та розвіяв чутки про конфлікт з керівництвом. – Почуваюся добре, набагато краще, аніж раніше. Буквально перед самою відпусткою я травмувався, тому з початку сезону займався не в загальній групі, а самостійно. Вже в Туреччині я зможу працювати зі всією командою, але не відразу – мабуть, тиждень позаймаюся з м’ячем сам. У Львові такої можливості не було – у снігах особливо не розбігаєшся. Такими є попередні прогнози. – У якому матчі ти травмувався? – Це було у виїзному поєдинку проти «Ворскли». Взагалі у минулому сезоні мені не щастило – травм було немало. А тоді, в Полтаві, травму я взагалі отримав на рівному місці. Балажіц поборовся з суперником, а той влетів у мене і я пошкодив коліно. Лікарі констатували надрив зв’язок. Дуже хотілось би, щоб травми дали мені спокій і в цьому році я обійшовся без них. – Нещодавно в Інтернеті з’явилася інформація, що у тебе, мовляв, конфлікт з керівництвом клубу... – Конфлікт? Який конфлікт? Вперше про це чую. Можу запевнити, що жодних непорозумінь у мене нема і я за кілька хвилин разом із Зеньовим полетимо в Туреччину. Джерело: http://www.fckarpaty.lviv.ua |
Крістобаль близький до переїзду в Іспанію
Керівництво "Ельче" прискорило хід переговорів з "Карпатами" про перехід півзахисника Крістобаля Маркеса. Як повідомляє diarioinformacion.com, це пов'язано з тим, що всі інші кандидатури на цю позицію вже відпали. Відзначається, що Крістобаль дуже близький до переїзду з "Карпат" в Іспанію. Офіційна інформація з цього приводу повинна послідувати найближчим часом. |
Лукас: виходиш грати, а ноги замерзають
Нападник львівських "Карпат" Лукас зізнався, що він може розглянути пропозицію від одного з іспанських клубів, якщо така надійде. "Чи міг би я повернутися в Іспанію? Все можливо, адже цей чемпіонат - найсильніший в світі. Якщо буде реальний інтерес, я подумаю над цим. В Україні дуже холодно. Виходиш грати, а ноги так замерзають, що не відчуваєш їх зовсім. І це при температурі -8 за Цельсієм, але ж може бути ще гірше", - цитує форварда зелено-білих іспанська преса. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010