![]() |
hmura друже а ти ззаду дивився?
В мене тоже на тому шо раніше брав один спереду а на нових ще й ззаду є але всі вони мийд ін чайна,на них відверто намальованою |
штрих код починається на 87.на коробці вказано 2юсб і ні чем не відрізняється від коробки з одним юсб(раніше брав з одним юсб).так що це підробка?
що зробити з пультом щоб реагував нормально?допоможить!!:eek: |
Цитата:
Кілька разів траплялося що в некоректній роботі пульта тюнера був винен телевізор. Перевір тюнер з другим ТВ. |
проблема в тому що джостик не реагує на команди з першого разу.пульт і тюнер нові бо сам зривав пломбу з коробки.і ще при включенні реса не хочуть раск одируваться канали(інтернет працює бо каже ютубе)но коли включаю триколор і переходжу на нтв то все працює до виключення.напишить в чому проблема?:confused:
|
Дружє встанови якистні нові батарєйки:)
|
Шановні хлопці за яку підробку тюнера ви розмовляетє ATLAS це аналог Китайського GOOST ST-1. У світі е майже до 30 аппаратів з однаковою нутрянкою. Наприклад TIGER T600HD, SAT INTEGRAL 9000HD, NEXT YE 19500HD. GOOST, NEXT та ATLAS мають однаковий дізайн.
|
шурік працює тільки через ребут!! у чому проблема?дуже дякую!!!
|
Атлас добавив другий ЮСБ для конкурентной боротьби з ТИГРОМ
|
Для повної конкуренції Атласу потрібно ще і VFD дисплей :o
|
Так цина на Атлас нижча як в Тигра
|
що зробити щоб шурік відкривався без ребута?дуже дякую!!!!!!
|
ти часом не набирав комбінації F1-345, F1-456?якщо набирав то повідключай там все
|
а як їх повиключати?
|
оскам як включив якщо він включений так і виключи,по моему стрілочками регулювання гучності,не дуже хочеться пробувати бо я теж включив і тюнер у мене баранив ,можеш ще заводські налаштування після цього зробити тільки спочатку збережи канали в меню "списки користувача" "зберегти" щоб знову не сортувати
|
привіт всим! скажіть будь ласка я хочу прошити свого тигер 600 2 юсб. прошивка 2.17 . а з іншої моделі мошливо підійде лрошивка? і яка?
|
Не пiдiйде !!! Вiрнiше пiдiйде , но то буде остання його прошивка :o
|
добрий вечір!проблема!!!!як заставити рес відкривати канали після стендбай?запускаються тільки після ребута.нова прошивкаі все лишне відключене.все робив як писали на форумі(щурік не ж-шара).допоможіть!!!!!
|
Mоже не працювати коли не прописаний DNS сервер
Почитай 5 сторiнку |
прописан тільки один днс .треба прописати і другий?підкдючення через роутер.
|
hmura, який прописати другий днс і як його сохранити?:eek:
|
rex1970, А що Вас у Гуглі забанили ??? Загальнодоступних (відкритих) DNS серверів і неті "вагон та маленька вагонетка", достатньо в пошуковику набрати запит типу "Публічні DNS" або щось подібне і ви отримаєте
Цитата:
Цитата:
|
slavon, поставив другий днс запрацювало.відключив роутер і включив знову кодований канал.зайшов у настройкі мережі а там замість другого днс знову нулі!!!що я не так роблю????:eek:
|
rex1970,Не знаю ??? Можливо Ви не зберігаєте налаштування ...
|
slavon, а як правильно?треба завжди перезагружати рес після любої зміни?
|
rex1970,НЕ знаю !!! Я Атласом не користуюсь, а Дрім, як правило просить перегрузитися тільки після серйозних змін пов'язаних зі користувацького інтерфейсу в Е2, наприклад зміна скіну чи інсталяції додатків (плугінів). Такі "дитячі забавки" як допис додаткового DNS, перезавантаження ресіверу чи Е2 не вимагають, ресівер тільки рестартує мережу з новими налаштуваннями, рестартує при чому митьєво...
|
дякую!буду терзати;)
|
Взагалі то в атласі все прописуеться автоматом,просто днсп треба включити зеленою кнопкою ,і тоді прописати другий якщо потрібно в себе поставив такий само як і перший,якщо не працює треба натиснути синю авто айпі і почекати поки рес перезагрузиться і пропише собі все що йому треба
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
slavon, зробив як ти написав(прописав все вручну днс другий взяв у гугл та сохранив)виключив роутер і рес потім включив.спрацювало!!!!основний шлюз 192.168.0.1 і днс перший 192.168.0.1 днс другий 8.8.8.8-це нравильно???
|
Цитата:
rex1970, "цьоця Шура" у Вас як прописується, по DNS імені серверу (shara.vasiapupkin.com) чи по ІР (195.xx.xx.xx) ??? |
Славік там можна і по імені серверу та по ІР. Особисто у мене прописано по ІР
DNS налаштовував таким чином заходив в меню роутера через браузер (192.168.1.1 ,admin , *****) та в розділі "Status" показуються усі підключені пристрої їхні IP,DNS,MAC адреси |
slavon, платформа іде по ір а пентхауз з другого сервера по імені серверу(взяв для перевірки)пентхауз відкривається швидше а платформу не можу перевірити бо коли її включаю пише нема сигналу.переходжу на пентхауз а потім на платформу і все працює.що це таке????
|
Пентхауз йде у Viaccess , а платформа у DRE Crypt , а з DRE Crypt приймачі тугіше справляються
|
спасибі всім за інфо!!завтра його заберуть а я собі придбав skyway light і буду з ним воювати.:D
|
slavon ціную вашу думку,і вважаю що потрібно дати ваш телефон всім кліентам щоб, ви їх вчили елементарній інформатиці,нахрена нам автоматизм ось вчора поставив атласа пенсіонерам ,пояснив як сортувати канали,а вони мені ранком щось на всіх каналах почало просити пароль,то херня шо вони сортувати не можуть навчитись,айпішники з днс серваками два пальці об асфальт навчаться прописувати, та й на якого біса нам двох,чотирьох ядерні проци і навернуті компи,всім zx-spektrum і нумо вчити dos,задовбав вже той Гейц з своїми примочками
|
nico2, тільки вставляю флешку рес завісае.спасае перегруз.пробував і фат32 і нтфс все одно.другий раз ставиш усе нормально.що може бути?прош 2.56
|
скоріше всього флешка коротить контакти на ресі,треба акуратніше направляти спочатку низ флешки а потім вставляти
|
nico2, Я також дуже ціную Вашу думку, але клієнтам я віддаю готовий налаштований ресівер, із прописаними ДНС, поскладаними каналами, ключами і тд.тп. Не знаючому (що не розбирається в тонкощах САТ ТВ, Лінуксу і Е2 чи Спарку) нічого лазити по налаштуваннях. Я особисто в цілях ознайомлення даю можливість полазити по меню і щось пробувати налаштувати самостійно тільки 1 раз - тобто 3 прошивка на протязі 1-2 місяців вже є платна :o
|
nico2, це не проблема тюнера?пробую мкв формат а мені пише а ім сорі море фрейм файлед?флешка фат32 фільм 2гб.
|
rex1970, може бути що медіаплеєр ресіверу не підтримує всіх кодеків мкв та аві файлів - це цілком нормально, адже мкв (аві) це лише контейнер, а для кодування відео і аудіо потоку існує безліч кодеків...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010