![]() |
Ростислав, ти правий, треба міняти ШИМ(перевірив лампочкою)-TM0265R... Де шукати альтернативу щоб замінити(у мене є Б\Ж до різних тюнерів)
|
|
Привіт друзі. Ferguson AF6318CR, не можу знайти прошивку,щоб окремо заливати ключі та канали. Тут на форумі брав прошивку,але ключі зашиті в софт. Брав прошивку,що ключі не зашиті в софт,канали та сигнал присутні,але не показує. Може в когось є софт,щоб ключі небули зашиті?
|
Всім доброго дня. Є ресівер Openfox AF-3618. Не прошивається. Між процесором і компортом стоїть MAX232, замінити нема чим. Що прийшло в голову. Там процесор такий самий як в глобо 5000. Від компорта сигнали ідуть на 197 і 200 ноги. Можна від глобіка кинути відповідні провода на проц (на мах232) опенфокса, і підключатись кабелем до глобіка? Буде така комбінація працювати (прошивати)?
|
Значить прошив я його. Там від мах232 на 197-му ногу іде напряму, а на 200-ту - через смд резистор 122 (чомусь замість 1,2кОм він має 880 Ом), який не контачив. Пропаяв - пішло.
|
Добридень. Хочу запитати. Є в наявності старенький F100 до недавнього часу працював як годинник але на минулого тижня після відключення живлення почав скидати канали. Проблема в залізі чи в софті непідскажите. софт DVBextreme
|
Цитата:
|
Дякую за підскаску. прийду з роботи буду дивитись
|
Привіт.Ferguson AF3318-при підключенні антени зависає та перегружається. Бж з другого ,міняв лм,прошивав. Що може бути?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
і скільки ж там?
|
Цитата:
|
Дивись напругу проца з антеною і без антени
|
Цитата:
|
2.5в;3.3в
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а 13\19 з антеною що показує?
|
Цитата:
|
спрбуй перешити іншим софтом
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Підключи в гніздо LNB резистор 60...100 ом на корпус замість кабеля, тобто зімітуй навантаження для 317ї і як буде?.Може жила кабеля в гнізді робить КЗ? Проміряй опір з жили на масу при підключеному кабелю.Можна в розрив кабеля (жили чи опльотки) включити амперметр і глянути що за споживання йде в кабель.Шукаєм...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Відремонтував тюнер. Напруга на процесорі була 2,25 в, замінив діод D301, також конденсатори в обвязці, напруга стала 2,5в. Тюнер вже годину працює,неперегружається. Дякую kreshnot та duman ,за підказки.
|
Цитата:
|
Всім привіт. Може хто поділиться схемою до Powersky PS 1500e. Сильно храпить звук і не реагує на прошивку або інші дії (несправний компорт). На рахунок звука попробую замінити 4053, а з компортом уже треба схеми...
|
Міняв 4053 - не допомогло. Перевірив електроліти і транзистори в районі скарта і 4053 - норма. Без схеми ніяк :-(
|
Компорт на МАХ232 і цап звука 1725живляться від +5в : провір їх.
|
Цитата:
П.С. Не підкажете чи можна замінити ЦАП PCM1725 на PT8211 (такий як в глобіку 5000). Навісним монтажем, інакше не вийде. дивився даташіти, вроді можна, з 8211 навіть простіше бо йому не треба тактової частоти з 55-ї ноги проца |
duman і може ще кому інтересно. у храпі винен був цап звука 1725, замінив навісним монтажем на 8211 від глобіка 5000 - звук нормальний. компорту поміг пропай смд резисторів біля 232. може хтось підкаже де взяти прошивку з емулятором не цей Powersky PS 1500e, і чи можна просто залити від опена f-100, а то неохота після ремонтів запороти прошивкою
Оце все залізо одинакове-заливайте без сумнівуlmy Код HTML:
"Arion"(Openbox-1) |
Привіт . Відновив я рес фегусон 3318 джегатом.Тепер друга проблема не бачить сегналу від антени.блок живлення в нормі . На LM(KA)317 при переключенні каналів напруга не міняється LM317 поміняв ,результат нольовий! Підкажіть де копати ?
|
Cам собі дам відповідь ! Причина була в транзисторі Q152 (BC 846).Тепер все ОК !
|
Добрий вечір!Назріло в мене питання ! ресівер фергусон7318uci непрацюэ звук.Провірено було мікруху AK4702, з 29 по 32 ножку проца звуку виходу нема .Де рити підкажіть ?
|
така проблема - є тюнер опенбокс-600 пише услуга недоступна якість сигналу 99
зображення і звуку немає може хтось стикався з таким ? |
bodnar, проц винен було таке
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:39. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010