![]() |
В тарифах Супер безліміт 120, Супер безліміт 170 простежується несправедливість для користувача.
Якщо абонентська платня списується одразу за весь календарний місяць, то відповідно, повинна надаватися послуга у повному обсязі. Провайдер повинен одразу, після зняття коштів з рахунку абонента, надати ~30 Гб або ~60 Гб трафіку, які будуть доступні для користування протягом календарного місяця, а вже потім відключати/обмежувати послугу. |
Цитата:
|
Бонуси на рахунок до 225 гривень для абонентів інтернет-тарифних планів
Для абонентів інтернет-тарифних планів «Інтертелеком» пропонує скористатися спеціальними грошовими бонусами 50 або 75 грн. до кінця літа. Розмір бонусу залежить від тарифного плану, який використовує абонент. Бонуси нараховуються щомісячно і можуть бути витрачені на додаткові послуги і сервіси: «Турбо швидкість» - переведіть свій тариф в режим найшвидшого 3G інтернету – до 14,7 Мбіт/с; «3G Нічний безліміт» - використовуйте 3G інтернет за найвигіднішими тарифами з 00.00 до 08.00 ранку; «Батьківський контроль, гнучке управління» – надійне рішення для захисту дітей від небезпечного контенту і для використання інтернету всією сім'єю; Додаткові пакети МБ – додайте більше пакетного трафіку до свого тарифу; Антивірусний захист «Dr. Web», «Антивірус Касперського» - зробіть свій 3G інтернет найбезпечнішим 3G інтернетом. Бонуси будуть нараховуватися інтернет-абонентам тарифних планів, які підключилися до 01.03.2014. Активувати додаткові послуги та сервіси можна Системі самообслуговування абонентів (АССА), Центрах обслуговування абонентів або в Центрі інформаційної підтримки за телефоном 094 50 50 750. Дізнатися детальніше |
Так, але тарифи подорожчають, а також зміняться з 01.06 для нових підключень.
|
Хто скільки витратив на Інтертелеком?
Я за 3 роки користування Інтером, приблизно 5 тис.грн пішло ...:eek: |
В селах дуже слаба швидкість(((
|
Укртелеком закрывает 3G Utel
Цитата:
|
Цитата:
|
Нові базові станції, станом на 18.07.2014 р:
Вінницка обл., (2) – Якушинці, Юрківка Дніпропетровска обл., (1) – Петропавлівка Івано-Франківська обл., (1) – Лисець Кіровоградська обл., (1) – Зелене м. Рівне (1) Херсонська обл., (2) – Гаврилівка, Чернянка Хмельницька обл., (1) – Мар’янівка Черкаська обл., (1) – Іваньки Чернігівська обл., (1) – Батурин Волинська обл., (2) – Видричі, Журавлине Івано-Франківська обл., (2) – Битків, Палагичі Львівська обл.,(2) – Бібрка, Червоноград Миколаївська обл., (1) – Пересадівка Одеська обл., (1) – Антонюки Харківська обл., (1) – Ков’яги Херсонська обл., (1) – Красне Хмельницька обл., (1) – Скаржинці Черкаська обл., (4) – Грищинці, Корсунь-Шевченківський, Вільхи, Шендерівка Чернігівськаобл, (1) – Парафіївка |
Нові базові станції, станом на 15.08.2014 р.
Дніпропетровськ (1) Запорізька обл., (1) – Токмак Миколаївська обл., (1) – Баштанка Одеська обл., (1) – Балта Тернопільська обл., (1) – Великий Кунинець Чернігівська обл., (1) – Гончарівське |
Хлопці, хто якими CDMA-модемами користується???
|
pantech um150
|
Цитата:
|
Модем точка доступу MI FY -маркування не пригадую і глянути не можу ,бо я зараз не в селі!!!
http://i.bnet.com/blogs/verizon-mifi-4510l.jpg |
U 720
|
Pantech 190
|
U 720
|
Хто з форумчан користується широкополосним інтернетом від інтертелекому, як він в роботі???
http://www.intertelecom.ua/images/Te...d_m5_27dbi.jpg |
arki,
Домашній інтернет (Wi-Fi)??? А в тебе є покриття??? Як би в мене в селі було покриття,я би однозначно підключився... Думаю ти трохи не на тому форумі спитав,для цього є спеціалізовані форуми... |
arki, поки працює без гальмів,абонентів мало
|
Zhora15, в сусідньому р-ні вже є, думаю до нас скоро черга дійде. буду чекати пока дійде адже наш районній укртелеком відмовляється проводити інет без телефону а мені їх телефон і нах... нетреба, за повітря сплачувати майже 30грн не буду.
Цитата:
|
Зміни тарифу
Цитата:
|
Хто підкаже, звичайний тв кабель можна використати для антени інтертелеком???
|
arki, можна колись користувався.
|
Хто користується модемом Huawei e397 , як він?
|
Чув що подорощає з нового року.
|
Нова версія Bluetooth дозволить користувачам підключатися до інтернету
http://i.piccy.info/i9/099495a15d68f...20/blyutuz.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-12-07-19...20x152-r/i.gif Bluetooth сьогодні часто асоціюється лише з використанням бездротових гарнітур, проте нова версія протоколу може бути набагато кориснішою. Специфікація 4.2 дозволить не тільки з'єднувати пристрої між собою, але і підключатися безпосередньо до мережі Інтернет, подібно Wi-Fi, через громадську точку доступу або домашній роутер. Ця функція з'явилася завдяки підтримці інтернет-протоколу IPv6. Bluetooth 4.2 також став безпечнішим - перехопити дані в односторонньому порядку без згоди користувача тепер неможливо. Одночасно збільшився і розмір пакетів даних (до 10 разів), що підняло швидкість роботи протоколу в 2,5 рази, причому енергоспоживання вдалося відчутно знизити. Хоча версія Bluetooth 4.2 доступна вже зараз, перші пристрої з її підтримкою з'являться у продажу лише в першому кварталі 2015 року. Джерело: |
Цитата:
|
arki, в мене ZXV10 H108L (добре тримає погану лінію каже sat-prof.)
|
"Укртелеком" Ахметова підвищує ціни на інтернет
Цитата:
|
Укртелеком це без перебільшення справжня шарашкина контора! Нещодавно суттьєво знизили ціни на інтернет для мого села, тому і вирішив підключити собі, тому як в селі доволі не погані відгуки за них та і в 2005році провели до мого населеного пункту оптоволокно. Але коли почав виявляти інтерес до підключення побачив цілу купу проблем, це трухляві опори, відсутність матеріалів, пянюги -монтери. Одним словом сперш в них не було часу "визвонити пару" для мого підключення, потім стало проблемою те що немає проводу (пр ппм 2х08). Зїздив в районний укртелеком, написав заяву на підключення і відвідав начальника, сказав свою думку стосовно не серйозності їх компаніїі спитав скільки часу ждати... Порадили вони мені ставити біля свого двору опору за свій рахунок а через пару днів додали що ще й вони мають замінити старий багатожильний кабель(десятка) котрий іде по моїй вулиці. Насправді
коли дадуть їм кабель-вони і самі не знають, можливо через місяць а можливо і через рік... |
arki, шо є то є! Але якісь-ціна самого інтернету чудова.
|
Igor1031, як в якому регіоні, в нас працює гарно а в сусідньому райцентрі плюються всі на нього.
А тарифи для мого села ось такі 1мбт-65грн, 2мбт-75грн,5мбт-95грн,10мбт-115грн, 20мбт-140грн. Наприклад раніше 2мбт було 105грн а зараз 75грн.... |
Нарешті підключив собі інет від Укртелеком, хоча і не мало пішло на те часу і нервів.....;)
http://www.speedtest.net/result/4403963988.png |
arki, задоволені? Бо кращого варіанту я не бачив...
|
sat-prof, на всі СТО! За 100грн/міс- 5мбт/сек, безлім. Але правда кілька разів по вечорах пропадав, пока наші місцеві монтери сказали що причина не зрозуміла. Але я думаю знайдуть якщо таке спостерігатиметься і надалі. Головне те що швідкість стабільна, кабель все таки. Не те що інтертелеком швідкість стрибає як кардиограма в старої баба :)
|
Все Сергій переходь на OTT/IPTV
|
Zhora15, дарма я радів, знову сьогодні пропадав на 2години....
|
arki, це норма ADSL....!!! Буде пропадати, з часом звикнете
|
Igor1031, в знайомих в моєму селі працює без проблем, лише в мене проблеми.
в мене розетка якась підозріла, а чи може бути таке від розетки? день-два працюе а потім відвалюється на кілька годин, розетка китайська, помітив що не всі розєми робочі |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010