![]() |
Купив Manhattan 205146/205153, все прцює ОК, дивно, тому що чіп PL2303, напрошується висновок, неправильна пропайка.
|
скажіть будьласка чи прошивав хтось глобо7010а софтом 1.4.21 яка ваша думка про цей софт? буду дуже вдячний
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Чим старіший софт, тим менше проблем
|
Взагалі краще користуватисьXP
|
Цитата:
|
"скажіть будьласка чи прошивав хтось глобо7010а софтом 1.4.21 яка ваша думка про цей софт? буду дуже вдячний"-Globo 8200(7010 теж "вибухнув") на цьому софтi-" -сам перевiрив.
Iнформацiю дав для користувачiв таких тюнерiв. |
У мене був прошитий таким, тюнер вимикався після декількох перемикань каналів, поміняв на 1.4.19 працює стабільно
|
Скажіть Будь-Ласка яким найкраще софтом прошити це чудо, на сьогоднішній день?
|
1.4.19
Найсвіжіші дампи тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?p=46423#post46423 |
Цитата:
|
Хто допоможе? Не можу вiдкрити програму для прошивки Upgrade 1.0.7 щоб прошити ресiвер STAR TRACK 550D. Таке трапилось пiсля замiни Windows.
|
Цитата:
|
kreshnot, Windows XP, бiльше нiчого невiдомо.
|
Цитата:
|
kreshnot, Скачував по новому нiчого не виходить. Хiба другу, але яку?
|
myseg, спробуй відключити антівірус.
|
kreshnot, Все ОК! два днi нiчого немiг зробити, ЩИРО ДЯКУЮ!
|
спробував перепрошити тюнер, за допомогою програми та прошити взятої з цьго сайту. Програма спочатку прошивала до 100% і починала спочатку. Після 5 кола я просто нажав на відміну. Коли підключив тюнер до тв, то побачив що заставка змінилась і список каналів. але всі писали "відсутній сигнал". після автоматичного пошуку знайшло декілька каналів, але не супутниках сіріус, амос та хорбірд, а на інших. ДОПОМОЖІТЬ, ЩО Я НЕ ВІРНО ЗРОБИВ???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ДОПОМОЖІТЬ, що мені робити далі! як його вірно прошити? |
Цитата:
1. Подивитись як зкомутовані порти на антені або 2. Методом перебору - наприклад стаєте на канал з Амосу і в налаштуваннях супутника перебираєте порти доти доки не отримаєте картинку. |
Цитата:
|
Цитата:
Процедуру повторюєте для інших бортів |
Натискаєте кнопки на пульті: Меню-Установка де на таблиці стаєте по черзі на свій супутник(Амос, Готбірд, Сіріус-це ваші) і міняєте значення Дісека до появи сигналу... І так на кожному з перерахованих супутнику...Потім вихід, і буде вам жива картинка...
-------------------------------------------------------------------------------------------- РS))) Вибачаюь, коли писав попереднього дописа ще не було... |
дякую Вам! Вийшло. Але сіріус не підбирається. Чому таке може бути?
|
Може !!! Причин декілька - неспровний конвертор (голова) на цей борт, несправний порт дісіку, збите налаштування тарілки, збиті налаштування параметрів конвертора, в ресівері для даного борту. Для початку виложіть всі налаштування на Сіріус у Вашому ресівері. Та на якому каналі Ви пробували той Сіріус спіймати ????
|
Хотів у Вас ще спитати, як записувати коди с пульта? я прочитав в темі інструкції, але нічого не вийшло. Коди дивився в темі сервісні ключі, але там також незрозуміло як записувати і в які поля.
Цитата:
тип конвертора - універсальний номер ТР - 22/40 дісік - 1/2 позиціїонер - вимкнути 0/12в- ввімкнути поляризації- автоматично ... |
Цитата:
Цитата:
|
дісік від 1/2 до 16/16
Читайте форум - вже давно все розписано я прочитав як записувати все зрозуміло, де їх взяти такі як описано? |
Цитата:
1/4 до 4/4 - чотирьохпортовий дісік (протокол 1,0) 1/8 до 8/8, 1/16 до 16/16 - боготопортові дісіки на 6, 8 , 10 портів (прпотокол 1,1) Цитата:
|
Славік, та в нього дісек на 4-ри входи.... Напевно він не заходив в меню з робочого канала, а перекидав порти дісека на супутнику(Сіріус) (на неробочому каналі), чого він не знав, тому і не було сигналу, а далі причини для виправлення ситуації які ти вже описав.....Вибач за доповнення....
|
так, дякую, я спробував на каналі 1 авто і пішло 2/2
|
А ви б не могли мені скинути ссилочку де взяти ключі.
|
|
DSR 6500 Prima, чий це клон?
Системну інфу ресіверу в студію !!! Екстрасенсів на форумі немає і найближчим часом їх поява на форумі не передбачається ... |
Цитата:
|
Доброго дня всім. Тюнер Globo-7010A блимає на дисплеї ON та N з червоним світлодіодом. Тюнер далі не вмикається. Не можна залити дамп. Доходить до тест серіал порт. Далі нема загрузки. В такт із напругою 5,1 в. міняється на 4.8 в. 3.3 в. в нормі. Перед цим поміняв конденсатори у блоці живлення. На дисплеї був зелекний 0.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010