![]() |
Хочу поставить моторизовану систему у мене ортон Х403 чд підскажіть яка буде працювать краще?
|
Маю 0.9м тарілку з 3-ма головками на Сіріус, Хотбірд, та Амос. Чи реально доставити ще 1 головку (або більше) і збільшити кількість супутників? І якщо так, то що це можуть бути за супутники?
|
Реально. Я б радив доставити астра 19 градус. Або Eurobird 9A втиснути!
|
vdachuk Це залежить від того який у Вас ресівер, якщо DVB-S2/mpeg4/ХД то можна доставити між Сіріусом та НВ - Евробірд 9Е і дивитися з допомогою шари пакет "Платформа ХД/ДВ" або якщо Ви маєте звичайний DVB-S/mpeg2 ресівер та живете в зоні покриття супутника Астра 1 19Е. Якщо для Вас виконуються обидві умови - то можна доставити оба борти - 9Е і 19Е.
Я взагалі будь-які сучасні ресівери з ЕМУ (не плутати з Стронгом 7700/07, Хюлмаксами та іншим "вертекальним металоломом" від українських, російських та інших DTH провайдерів) починаючи від найдешевших Глобо/Ортон 4100С і закінчуючи ХД Дрімбоксом 8000 мають підтримку протоколів дісік 1.1 та/або 1.2, що дозволяє використовувати багатопортові дісіки, що в свою чергу дозволяє підключити до 10 (і більше - при підтримці ресівером режиму каскадування дісіків) конверторів. Далі все залежить від вашого бажання дивитися ті чи їнші супутники (пакети і канали). |
ЯК прошити Ferguson AF6018CR
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55 читаємо,вивчаємо. |
допоможіть...на amosi на частоті 10759-30000 не має сигналу коли підключаю q-sat коли підключаю інший тюнер q+sat з іншої тарілки то не показують канали на частоті 10722. підскажіть що робити...дякую
|
Якщо є можливість підєднай кабель напряму до Амосовської головки
і якщо все запрацює міняй дісек,були випадки міняв і кабель.А якої фірми дісек? |
я взагалі в цьому нічого не смислю. На тюнері пише lr- 1000g. ICTV кодується під час футболу. Скажіть будь ласка чи можна щось зробити, щоб розкодувати.??
Дуже дякую. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010