![]() |
slavon,
Я просто спитав,для загального розвитку.Просто думаю весною брати 3D "цяцьку",і хочу знати що до чого,бо по вбудованим DVB-T,Т2 & DVB-C,вже розібрався,а от про S2,ніякої інфи про дісики не нарив.. Я з тих хто шукає,а не дивиться,в мене є кабельне,спутникове і IPTV,а дивлюся я ТБ може два -три рази в тиждень по 2-3 години)))))) |
1203,Вам ж відповіли у пості #1841
Цитата:
yura150480 Будьте реалістом - навіщо платити за те чим не будете користуватися взагалі... |
допоможыть будьласка
перший раз прошивав тюнер все зразу було добре пішла прошивка а потім тюнер світиця але нереагує на пульт і комп не баче чере кабель |
1203, який тюнер? Напевне ви його убили!
|
тюнер gione s1026
|
1203, фото материнки можна? який проц флеш?
|
http://s51.radikal.ru/i134/1206/93/337a75efacc4.jpg
Цей апарат від глобіка 4100с далеко не побіг.Тому можно почитати тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=166 ,дамп лити рідний |
У темі 1 долучень
не можу настроєти картшарінг в програмі ошибка !!! що робити ????
|
Цитата:
1. Чи можливо зв’язатись з тюнером без проги... 2. Кабель ( робочий чи ні)... 3. Чи вірно вказаний ком-порт в програмі (ttyS0 , можливо потрібно ttyS1 ,скільки ком-портів в компі).... 4. Наявність драйверів (користуєтесь перехідником ЮСБ-КОМ?)... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
drachuk1979, Цей чоловяга все пояснив. |
bilak0,як що користуєшся перехідником ЮСБ-КОМ його треба провірити на працездатність(прошити тюнер,злити з тюнера прошивку),все ОК тоді шукати далі,ні -тоді спробуй зробити як тут
|
Цитата:
Який у Вас інет вдома ??? |
Хто знає на якому проці сейє чудо Аміко Міні HD? Щось ніде не можу нарити!!!
http://www.amikostb.com/images/00ff5...b51b9e14_l.jpg |
Проц ALI 3606 - 400MHz
|
Де взяти прошивку на тюнер Golden Media S-Box 776CR PVR
|
vovchik 5, системну інфу цього ресіверу в студію. А взагалі то, як правило, для початку народ шукає інфу тут а вже потім задає питання...
|
CTC int ( 12245 H 27500) ID:0065 BISS 11.... Чому не показує?
бісс Мега для F1 працює - значить не я наплужив.чекаю на відпов.Дякую. AMIKO 8900 |
bilak0, Не буде працювать якщо ще на якомусь каналі ключ з ІД 0065.,його потрібно видалити.
|
Цитата:
|
Доброго дня !!!Я на комп"ютері Купив та настроєв картшарінг на "XTRA TV" , і успішно переглядав канали XTRA на тюнері GLOBO 4100c !!!!!!!!!!
а тепер я купив новий тюнер "AMIKO-8900" І хочу на ньому настроєти картшарінг , на "XTRA TV" !!!Та не знаю як це зробити !!! Допоможіть мені ,,,я буду чикати ваших відповідей !!!НАПЕРЕТ ДЯКУЮ !!!! |
vasa, Все просто, потрібно виконати всього лиш дві дії
1. Випустити ресівер через езернет або Вай-Фай в інет 2. Поставити і правельно сконфігурувати ЕМУ в ресівері, наприклад OSCam Як зробити 1 і 2 вже давно розписано на форумі - читаємо форум... |
vasa,
Спавиш ЕМУ оскам(настройка сервера,така сама як в мпцс),бо по мжкам Хтра не розшарюються,ну і робиш те що описав slavon, !!! |
мене інтересує ще одне питання !!!у мене стоїт антена на "75Е-АВС" з одним спутником, чи можу я доставити ще 2 головці
ЦІ СПУТНИКИ: 1) ABS 1, (75.0°E),__ 2) Intelsat 15 at (85.2°E),__ 3)Yamal 201 (90.0°E). якщо так можливо зробити !!! то скиньте будьласка фото , та напишіть які є нюанси ????? |
vasa, Теоритично до 75Е+ 85Е на мультик, або 90Е у фокус+85Е на мультик, а краще замінити голову і повернути цю антену на 36Е..., Який діаметр антени ???? Все давно є на форумі - читаємо форум...
|
Цитата:
90 см tvsat-prof |
Трохи малувато, міняйте голову і повертайте її на 36Е
|
vasa,
В мене такий мультифід 85,2 в фокусі живу у Львові,антена 110ка,75 майже не тяне,90 і 85 нормально!!! Цитата:
vasa Якщо надумаєш ставити 36° ,то можу помогти з дешевим сервером,правда скільки він пропрацює,і якість теж гарантувати не можу!!!! Хоча сам вже місяць дивлюся,поки все гуд!!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Майстри.Скажіть мені чи я можу відкрити канал RТV На Ноd-bіrdі 13.чистота.Може є якись код.НАПЕРЕД ДЯКУЮ.
|
Цитата:
можливо через картшарінг !!!tvsat-prof |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Шару на Аміко налаштували? |
vasa,
Ось фотки з гугла |
Цитата: