![]() |
Прийшов якось у крамницю панок. Купив, що треба, а портфеля забув на прилавку. Крамар знав цього панка, лише забув його прізвище – пам’ятає лише, що походить воно від якоїсь тварини. Ось біжить він і кричить:
Пане Цап, підождіть! А цей іде собі і не звертає ніякої уваги на крик. Цап, Цап, Цап! – знову надривається крамар. Нарешті не витримав панок, обернувся і каже: Я не Цап, я Баран! Та я знаю, що пан – скотина, та лишень забув яка. |
- Вовочка, чому ти цілий день валяєшся на дивані? - Готуюся стати татом.
|
Вчителька: - Вовочко, у тебе в одній кишені брюк тисяча гривнів, а в іншому - три тисячі, порахуй! - Я вважаю, що на мені чужі штани!
|
Ти питаєш, навіщо одружився? А уяви, пізно ввечері раптом відключили світло: ні інтернету, ні телевізора, книжку і ту не шанувати. Ось тут дружина і стане в нагоді!- А, зрозуміло, щоб сексом з нею зайнятися!- Та при чому тут секс ?! Тільки дружина знає, де в будинку лежать свічки і сірники.
|
Вчителька:
– Вовочка, ти б хотів потрапити в рай? – Так, але мама сказала, щоб я після уроків одразу йшов додому … |
Hа уроці зоології вчителька pозповідає про страуса:
Страуси несуть яйця; Бігають швидше за коня; У разі небезпеки закопують свою голову в пісок; Потапенко, ти чим це там займаєшся ? - Вас уважно слухаю, Маpіє Іванівно! - Hу тоді повтори, що я говорила. - Страуси закопуються в пісок по самі яйця... ... І якщо на ці яйця наступити, то на коні фіг втечеш. |
Усний іспит - це коли ти розповідаєш преподу його лекції в перекладі гобліна.
|
Приходить прапорщик додому і каже дружині:
- Жерти давай. Дружина починає скаржитися: - Ой, я так втомилася, весь день працюю, жодного разу не присіла. Прапорщик пожалів дружину і змусив її присісти 200 разів. |
– Ізя, я вам так скажу: гроші — зовсім не найголовніше. Найголовніше — щоб вони у вас таки були!
|
Абрам, куди це ви так біжите стрімголов?
– Мені потрібно терміново віддати борг! – Що за борг? – Подружній! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010