![]() |
Поясніть неуку!!! Постараюся описати як вмію....Включаю тюнер ортон 9500 ,з 5 супутників працює лише сіріус (дісек 1/8),деколи появлявся сигнал і на інших супутниках,але при появі на іншому міг пропасти на сіріусі,виключав і включав по новій знову сигнал був лише на одному сіріусі(два дня мучився),попробував на іншому тюнері картина не мінялася,сьогодні підключив ще один 4100с(там лише тюльпани),і все запрацювало,поміняв на ортоні скарт на тюльпани,теж вроді би все працює...Питання таке ,як то можна пояснити? То скарт тюнера,точно не кабель бо на кабельному тюнері тойже кабель працює відмінно.Як лікувати?
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Сіріус на 1 порту,та пише нема сигналу.... Цитата:
|
Може бути кабель або тюнер - не доходять до дісіку команди керування, може бути сам дісік, таке часто буває - не підходить дісік до даного ресіверу хоч трісни...
|
Цитата:
|
2% можна відвести і кабелю,особливо коли він має тріщини або перетертість оболочки.Стронги 4400 на РК75-11...велись аналогічно.
|
yura150480, DisgC -100% в мене була аналогічна історія не з одним 8вх DisgC.
|
Чи можливо з пульта в ЄМУ ORTON4100C вІдновити счезнувшу строку BISS?Дякую.
|
Можна!
Тут sat-prof.com.ua/showthread.php?t=49 (останній допис пише як це робиться ) |
ЯКЩО ПРОПАВ РОЗДІЛ БІСС З МЕНЮ!!!
1. на пульті набрати9339 2.вибрати edit key "OK" 3. вибрати irdeto "OK" 4. натиснути зелену кнопку "добавити" 5. в першому стовпчику набрати 2600 і натиснути "ОК" 6. натиснути exit 7. появилось кодування BISS. ------------------------------------------------------------------------------ *все вищеописане стосується моделей GLOBO 4100c GLOBO 7010A |
Цитата:
|
Хто на форумі займається продажем і прошивкою Фан Карток? В мене є карата Абракадабра програматором(феніксом),вона опреділяється як фанкатра ART цифри не помню,чи дійсно то є фан карта? (програматора зараз на руках не маю,але феніксом всерівно нічого прошити не зміг)....Питання таке чи може хтось у львові організувати фанкарту прошиту під віацес (каналсат+ТНТсат),(скрипт якщо щось я маю),і скільки буде коштувати прошита фанкарта?(Не питайте,нащо,сам не знаю))))))
|
Доброго дня. У мене таке питання.ортон 4100с нереагує на пуль .Морда робоча , блок теж.Підкидав на інший ортон.Шось на материнці.Підкажіть .попередньо дякую.
|
Перевір на обрив по схемі з R62 до 48 вив. процика ,а краще осциллографом наявність імпульсів з пульта на 48вив.проца.
|
kibas, це сталось само по собі чи після заливки нового софту?
|
Цитата:
|
duman, на 4100с такого не зустрічав.
|
з R62 до 48 вив. процика обриву нема. А сталось само по собі.
|
Вирішив проблему.Прогрів феном в області проца .Незнаю на скільки зараз працює.
|
Підкажіть ще таке.Ортон 4100с немає вихід звуку ні на скарті ні на тюльпанчиках.все інше внормі.
|
Провір режими U6 4558 (8-12в,4-0в,решта по 6в) і QM1 (муте) на коротке.
|
На триголову антену які ще можливо приліпити голови (максимальну кількість) ?
|
Vasyapriz, Якщо взяти голови мульти-коненкт (з вузьким опромінювачем) то можна побудувати мультик 4W+1W+5E(фокус)+9Е+13+16Е+19Е, питання в тому навіщо стільки ???
|
Я собі до дракона добавив 31,5Е ,там скілька каналів є.
|
А фотку кинути можете?
|
І на якому транспондері краще настроювати?
|
Настроювати на 12305Н27500 ,а фото завтра по дню.
|
Цитата:
Цитата:
Vasyapriz, І форумчани ставте підпис,щоб лекше було ,вам помогти,наприклад на 31,5° половина каналів іде в Мпег4(ваш тюнер підтримує такий стандарт) |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
установку на 31.5 градус доцільніше робити окремим тазіком.або якшо е антена на 36й ...якраз останній варіант я і буду використовувати
|
Щойно, заради спортивного інтересу, пробував до "трьохголового" причепити Astra з 31* - вийшло.... досить пристойний сигнал , на 12305H - 71% по Глобо (правда конвертер держав в руці),при тому що на ОРТ та Евроньюс що на 13* - 76%.
Цитата:
|
Цитата:
|
Пішов спеціально заміряв,по вертикалі-90см,по горизонталі-85см,харківська.На 75Е менша,брав б/в.
|
Де знайти прошивку і список каналів на тюнер TIGER T6 CLASS FULL HD 8M і як його шити
|
У темі 1 долучень
Доброї пори доби!!! Я от тільки почав займатись супутниковим телебаченням, і мене ДУЖЕ цікавить наступне питання: Як то можна виставити конвертора (Amos та Hot Bird) на таріілці коли її монтаж планується за вікном куда фізично рукою не дістанеш щоб налаштувати??? Наразі щастило ставити на малій висоті, а на майбутнє всеж цікаво. Дякую.
|
Цитата:
|
Extryng, я в таких випадках налаштовую антену на *полігоні* : опора по васервазі виставлена строго вертикально на стіні приватної хати колеги і на рівні очей.Маркером мічу положення мультифідів бо при перевозці *помічники* можуть і збити налаштування. Потім на висоті кріплю опору з вікна чи драбини по рівню як можна чи на *око*.При рівних стінах деколи не треба коректувати і кута а виставити тільки азимут на 4.8Е.В межах району ще не було проколів поки що.
|
На якому супутнику канал JAME-JAM TV ??????????
|
Хто знає чи працює десь Етно ТВ?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010