![]() |
Літо - це та пора, коли розумієш, що секс - це пітлива метушня, а істинний кайф - чесати комарині укуси
------------------------------------------------------------------------------------ На весіллі він клявся, що тільки смерть може розлучити їх, але виявилося, що теща теж на дещо здатна. ------------------------------------------------------------------------------------ Придбав на базарі один дядько пляшку шампанського, ( ніколи не пив того чуда , цікаво),приніс до хати та й заховав під стріхою. Вночі , коли вже всі заснули вирішив піти та й спробувати того напою. Тільки перелазе через дружину , та йому – « Ох бешкетнику , давай пізніше , ще діти не заснули.» Через деякий час , та декілька спроб перескочити через необ’ємну дружину – все-таки прокравсь на двір. Тихенько дістав той напій з схованки , відкриває , а воно ж як БАБАХНЕ – все в шампанському !!! В той час в хаті сини повчають матір – «Мамо , ото якби Ви татові все ж дали , то він би не застрелився !!! » |
- Шість років не пив, не курив, про дівчаток взагалі не замислювався … потім мама повела мене до школи…
Мужик пізно вночі за компом відчуває дотик ззаду. Обертається – дружина стоїть голяка і чарівно на нього дивиться. Мужик: - Вибач, люба, але комп зайнятий. |
У темі 1 долучень
Art Prime Sport, 49E
biss 3947 L 2220 7/8 |
У темі 1 долучень
Turksat 42°E
dha feed 11804v24444 |
- Тобі більше подобаються блондинки чи брюнетки?
- Мені цицьки подобаються. - Ну а колір волосся? - Я не люблю коли на цицьках росте волосся. У продмазі. - У вас є сир "Рокфор"? - А чо це таке? - Сир із пліснявою. - Сиру немає. Але є ковбаса "рокфор", біляші "рокфор", оселедець "рокфор". “Банк вам довіряє”, – свідчить реклама. Однак у банку у вас вимагають документи, щоб прийняти ваші гроші, і пропонують підписати бланк прив’язаною ручкою. -Давно вас хочу запитати, сусід, навіщо ви щодня в 7 ранку включаете дрель? - У меня взагалі дрелі немає. Це электробритва "Харків". |
Уболівальники київського Динамо прийшли в дисциплінарний комітет Прем'єр - ліги.
- За що ви оштрафували наш клуб на 100 тис. грн.? - Ви своїм скандуванням: "Спасибо жителям Донбасса за Президента...." образили голову держави. - Але ми мали на увазі президента футбольного клубу. - Не морочте нам голову, ми й без вас знаємо, хто в нашій країні п*****с . |
За минулі 10 років за кордон на заробітки виїхало 5670 фізиків, хіміків 1349, 986 біологів і жодного даішника.
|
Приходить один чоловік до психіатра і каже:
- Лікарю, допоможіть! Мені кожної ночі сниться сон, ніби я тягну поїзд зі Львова до Тернополя. А зранку прокидаюся таким втомленим, ніби дійсно його тягнув. Лікар, оглянувши хворого: - Випадок складний, повністю вас вилікувати не можу, але під гіпнозом можу вам навіяти, що ви тягнете поїзд зі Львова до Золочева - все ж таки в 2 рази ближче. На тому і погодилися. Через тиждень знову приходить той чоловік і каже: - Лікарю, допоможіть, в мене нова проблема! Мені сниться, що я "кохаюся" з десятьма красунями і прокидаюся таким втомленим, що ледве встаю з ліжка. - Ну що ж, попробую вас загіпнотизувати, що "кохаєтеся" тільки з п'ятьма". - Лікарю, благаю, максимум з двома!!!! - Але чому? Більшість чоловіків мріють про такі сни! - Та ви, лікарю, не забувайте, що мені ще після цього потрібно тягти поїзд до Золочева! Прийшов до сексопатолога мужик і скаржиться, що він тільки одружився і у нього нічого не виходить з молодою дружиною. Лікар: - А як ви з нею лежите в ліжку? - На лівому боці. - А ви спробуйте лягти на правий. - Що, обличчям до мами!? Дружина до чоловіка: - Іван, ти такий страшний, що буде нам горе якщо діти будуть схожі на тебе. - Горе буде тобі, ящко діти на мене схожі не будуть! Раніше я читав анекдоти безплатно, а тепер нам на роботі поставили Інтернет і я почав отримувати за це зарплату! Роійьки журналіт бере інтервю у Януковича. -Віктор фєдорич в прошлом интервю ви сказали что "Чехов видатний Українький письменник". -Ну а что ви скажете о Гоголе? -Ну можу казати що це моя улюблена пошукова система. Найбільша в світі брехня: – “Я прочитав і згоден з умовами угоди” … Стати наркоманом, алкоголіком і прідуришним дуже просто! Пройди і не привітайся з бабусями біля під’їзду! Купив підручник, а там автори – брат і сестра. На обкладинці написано: А.Я.Клешня, І.Я. Клешня. - Абрам, чому у тебе з рота смердить? - А що мені робити, якщо мені в душу насрали? Штирліц сидів дома. З вікна дуло. Штирліц натиснув Alt+F4 — вікно зникло. |
- Грaждaнкa Сидоровa, розкажіть, як вaм удaлось зaтримати цього сексуaльного мaньякa?
– Ну що скaзaть? До ранку він, звичайно, сильно підутомився … Hациональная українська гра – салочки. |
|
У темі 4 долучень
апрамт м
|
|
У темі 1 долучень
PO 5.46 Pobedit 0.922
All keys 08.09.2011 http://s53.radikal.ru/i142/0906/98/f476d1a75103.png --> Mediatech (Amos, 4°W) [ID 002A] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 06.09.2011 --> Rai (Hotbird, 13A) [ID 0030 & 02E2] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 03.09.2011 --> Update SECA [ID 006A, 0081,0084, 0085] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 04.09.2011 ======================== --> TV Globo Internacional @ (HotBird 13,0E) key 01 25.11.2010 --> ADD: Constant CW RTVI europe,Detskiy mir,Nashe kino key (76-77-78) Hotbird 8 [13°E] 12322H S/R 27500 FEC 3/4 08.09.2011 --> All BISS key ok. --> All keys update |
Оперуповноважений Петров, в рамках спецзавдання сів під виглядом жебрака біля церкви просити милостиню, вже на наступний день без коливань звільнився з органів.
Жіноча народна забава: сама придумала, сама образилася, сама пробачила. |
- Мама, мама, витверезник згорів!
- Звідки ти знаєш? - Тато йде і співає: "Вороги спалили рідну хату" Я коли бачу, що в готелі фен НЕ витягується з розетки, вішалки в шафі прикручені, мене відвідує думка: "Невже вони наївно думають, що я подорожую без викрутки?" Онука-гота, який приїхав до бабці в село три місяці вважали священиком. Питання до Армянського радіо. - Що мені робити щоб в гортожитку витирали ноги перед заходом в мою кімнату?.Відповідь радіо: 2 місце - "купіть коврик з портретом Януковича" 1 місце - "Купіть коврик з портретом Азарова. Кожного ранку він приносив їй каву в ліжко. Їй залишалося лише помолоти і зварити… На форумі. ВОНА: порадьте що говорити коли тебе провели додому, а то я недосвідчена? ВІН: подякувати його за те, що провів, запропонувати зайти на чашку чаю і зайнятися коханням. ВОНА: ага, знаю я таких. він чай увесь вип'є і додому піде. ---------------------------------------------------------------------------------- Газові КОТЛИ *НАТАША* - зігріли пів общаги, зігріють і вас. Як відомо Юлій Цезар міг робити 3 справи одночасно. Та на тлі дяді Вані (водія маршрутки) - він просто лох |
Кажуть, ліс - то темне діло, але не для лісника. Він плящину найде сміло біля кожного пенька
|
Я прошу руки вашої дочки
- А у вас, що своєї немає? - Є, але вже втомилася. |
Країна ісламу. По вулиці йде дівчина, прямуючи до великого сірого будинку.
До неї пристає хлопець. Дівчина забігає в будинок і скаржиться своєму батькові: "Тато!" - Показуючи у вікно - "! Он той хлопець до мене щойно чіплявся" А тато у дівчини генерал. І він, отже, наказує своїм солдатам схопити хлопця і доставити до нього. Хлопця схопили і доставили. Генерал починає репетувати:! "Трясця Твоїй Матері, та ти розумієш, на кого зазіхнув, мудило ти такий! ... Ібрагім!" Заходить сержант. Генерал: "Ібрагім, візьми цього придурка, відвези куди-небудь і трахни." Ібрагім мовчки бере парубка, садить його в машину і їде в аул. По дорозі хлопець каже: "Ібрагім, не трахай, сотню дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, дві сотні дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, три сотні дам!" Ібрагім мовчить. Приїжджають вони в аул. Ібрагім мовчки бере парубка, витягує його з машини, веде в будинок, заводить до кімнати і починає роздягати. Раптом дзвінок по телефону. Генерал: "Ібрагім, терміново до мене!" Ібрагім мовчки бере парубка, виводить з дому, садить в машину і їде в місто. Прибуває до генерала. У генерала троє чоловіків в наручниках. Генерал: "Ібрагім, візьми цих трьох, відвези куди-небудь і розстріляй." Ібрагім мовчки бере парубка, цих трьох, садить їх в машину і їде в аул. Хлопець із заднього сидіння простягає руку, легенько стукає Ібрагіма по плечу і каже: "Ібрагім! Ти пам'ятаєш? Мене трахнути!" |
Як відомо Юлій Цезар міг робити 3 справи одночасно.
Та на тлі водія маршрутки - він просто лох ************************************************** ******************** Їдуть в поїзді афроамериканець і українець. Українець дістає з торбинки куряче стегенце і починає вечеряти. А: а що це в тебе таке? У: стегно. А: тю, та хіба то стегно? Ось справжнє стегно. І дістає стегно страуса. В нас в Aфриці все таке велике. Українець сидить і думає як би то йому носа втерти і дістає кавуна. А: а що це в тебе таке? У: АГРУС!!!! |
Приїхали до бабусі внуки.... Один гот, другий емо, третій неформал... Бабка подумала шо то вертеп...
---------------------------------------------------------------------------------------- У річці потонув п’яний. Мент пише: «Акт про потопання». Подумав, закреслив і написав: «Акт про утопію». Ще подумав і написав: «Акт про вхід тіла у воду й про невихід тіла з води». ---------------------------------------------------------------------------------------- Урок зоології: - Страуси несуть яйця, бігають швидше коня і в разі небезпеки закопують голову в пісок. Сидоренко, повтори, що я сказала. - Страус закопується в пісок по самі яйця, і якщо на них наступити, то на коні фіг змотаєшся! ------------------------------------------------------------------------------------- Кавун – універсальний наїдок, - і наївся, і попив, і вмився. |
До баби з дідом в село приїхали 3 внуки. Перший - емо, другий - гот, третій - панк) Баба шепче дідові на вухо: "а відколи то літом став вертеп ходити ???
Пpийшов стyдент у жіночий гуртожиток. Там вахтеpша сидить. - Ви до кого? - А Ви б кого порадили? |
..........Іду ,куме, понад річкою, чую, хтось кричить....
підхожу ближче,дивлюсь,москаль тоне.... - я його запитую : тобі домомогти ? А він мені:"та-НУ,та-НУ..." Я й подумав... ну той ну... |
http://i.piccy.info/i7/1ff805b1ac45c...x-Drama_01.jpg
Розмовляють двоє: - Слухай, ти ось не палиш, а навіщо з собою завжди пачку сигарет носиш? - Ну, на випадок, якщо на вулиці прив'яжуться, типа "Дай закурити!" А ти, до речі, імпотент, а навіщо з собою завжди презерватив носиш? - Ну теж, на всяк випадок, раптом який-небудь гомік прив'яжеться! ************************************************** ***************** Двоє лежать в ліжку... Вона, пошепки: Ти спиш?.. Він: угу, сплю... проходил підлога-години.. Вона: ти спиш?.. Він: угу, сплю.. проходит ще пів години Вона: ти спиш? Він: ну сказав же що сплю!! Вона: вибач, гаразд, спи.. вранці поговоримо.. Він: ні вже, що ти хотіла? говори Вона: ти хто?.. ************************************************** ***************** Вчитель математики, заглянувши в зошит учня, був приголомшений хитромудрими обчисленнями: - Один з нас з'їхав з глузду, Сидоров! Наступного дня Сидоров кладе на стіл конверт. - Що в нім?-питає вчитель. - Довідка про те, що я не божевільний. ************************************************** ****************** Сонячний погожий весняний день. На автобусній зупинці молода людина захоплено звертається до незнайомої дівчини: - Якою дивною видалася днинка, правда? Скільки світла, скільки радості! - Скільки? - Невже ви самі не помічаєте? - Я запитую: скільки заплатиш? ************************************************** ****************** Жінка з села приїхала подавати на розлучення: - Зовсім мене затрахав! І вночі йому дай, і вранці, і після обіду. Сил моїх більше немає! - Добре, ми розглянемо вашу аппеляцию. - Та вона так розпухла, що і дивитися нема на що! ************************************************** ****************** Син-підліток говорить батьку: - Підемо, тату, в парк, чи що, погуляємо! Батько кричить: - Дружина, ми з сином в парк гуляти підемо! Дай що-небудь закусити! ************************************************** **************** Біжить наркоман по дорозі, раптом бачить: посередині лежить алкаш. Наркоман кричить: - Народжений повзати, піди із злітної смуги! ************************************************** *************** У маршруті, їде тато з дівчинкою на колінах, дівчинці років 5. Навпроти сидить бабуся. І тут дівчинка чхає. Бубуля добра, і говорить "будь здорова, внучка!" на що дівчинка реагує негайно: "Дивися сама не здохни". |
|
Потрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію.
Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає… А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату… — Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в ком… — Кома – це ще не крапка. Наливай!.. Брати Клички взялися за короткий термін підготувати збірну України з боксу до Параолімпійських ігор. |
- Офіціант, повторіть!
- Повторюю: "Я не офіціант!" |
Урок зоології:
- Страуси несуть яйця, бігають швидше коня і в разі небезпеки закопують голову в пісок. Сидоренко, повтори, що я сказала. - Страус закопується в пісок по самі яйця, і якщо на них наступити, то на коні фіг змотаєшся! ************************************************** ******************** У річці потонув п’яний. Мент пише: «Акт про потопання». Подумав, закреслив і написав: «Акт про утопію». Ще подумав і написав: «Акт про вхід тіла у воду й про невихід тіла з води». ************************************************** ******************** Заходить Вовочка в аптеку. - Дайте пачку гандонів. Аптекарша: - А культурніше можна сказати? - Дайте пачку презервативів. - А ще культурніше? - Дайте, будь-ласка, пачку контрацептивів. - Ще культурніше! Він вивалює член на прилавок: - Одягніть, будь-ласка, цього джентельмена! - Таргани замучили, не знаю як позбутися. Прям біда! - А ти купи крейду для них. - І що допомагає? - Звичайно! Он, дивись - сидять в кутку, малюють. Зустрічаються два приятеля: - О, привіт! Давно не бачилися! Давай за зустріч чи що? - Я не п'ю! - Чого це раптом? - А ти минуле літо пам'ятаєш? - Ну так! - А я НІ! |
Ховає чоловік свою тещу. Припав до труни, притулився до тещі і так довго сидить. Підходить до нього кум і каже:
- Ти чого так бідкаєшся?! Тещу ж ховаєш! - Та просто вчора напився: голова тріщить… а вона така холодна!… ********** - Купуйте яблука Чорнобильські! - Сусід по прилавку: Не кажи, бабуся, що Чорнобильські, ніхто не купить. - Це твої гранати не куплять, а мої купують: хто для невістки, хто для тещі… Якщо теща побажала тобі щасливого дороги, то з хати краще не виходити. |
Північ. Електропоїзд метро прибув на кінцеву станцію. Черговий міліціонер обходить склад. В останньому вагоні спить студент, на колінах лежить книжка Ландау "Теорія поля". Міліціонер будить студента: "Вставай агроном, приїхали!"
------------------------------------------------- - Чого ти мучишся, - заспокоює студента-композитора перед іспитом зі спеціальності його однокурсник. – Візьми прелюдію свого педагога і перепиши її навпаки – з кінця до початку... - Пробував, - зітхає студент, – вальс Шуберта виходить... -------------------------------------------- Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень - green green green green green. |
У маршруті, їде тато з дівчинкою на колінах, дівчинці років 5. Навпроти сидить бабуся. І тут дівчинка чхає. Бубуля добра, і говорить "будь здорова, внучка!" на що дівчинка реагує негайно: "Дивися сама не здохни".
Династія: Дід — Василь Іванович — куркуль — ворог народу. Син — Іван Васильович — інтелігент —- ворог народу. Онук — Василь Іванович — податковий інспектор... |
У темі 1 долучень
Вчора обрали Міс Україна 2011 року. Я в шоці. Ось що грошенята роблять. Стид позор. На селах дівчата є гарніші на багато. Це не фотошоп
|
У темі 1 долучень
CH 33
Nilesat 101/102/201 - Atlantic Bird 4A @ 7° West 12341 V 27500 |
Хороший асфальт на дорозі не валяється!
--------------- Студент прийшов в інститут складати іспит; професор йому й каже: — Беріть білет. Студент: — Білет номер 5. — Ось вам ручка й папір. Пишіть. — А ПИСЛО ЧЕСАТИ? — ПИСЛО?! Ну, чешіть, якщо вам допомагає… |
Справжній чоловік повинен в житті зробити три речі: виростити пузо, «посадити» печінку і «построїти» тещу.
* * * В аптеці: -- Ні-ні, чоловіче, щоб купити миш’як, потрібен рецепт із печаткою, а самої лише фотографії вашої тещі недостатньо… * * * Син: - Тату, чого це бабуся такими зігзагами бігає по городу? - Кому бабуся, а кому й теща… Подай-но, синку, запасну обойму… * * * Чоловік запитує товариша: - Ти знаеш, чим караеться двоєжонство? - Ні. - Двома тещами! * * * Якщо на дівчині коротка спідничка, то чоловіку байдуже, чи пасує її сумочка до туфель.! * * *ї Помирає теща. Дивиться у вікно й каже: - Який гарний захід…. Зять: - Мамашо, не відволікайтесь! Займайтесь своєю справою! |
|
— Сьогодні, — каже чоловік до дружини, — приходили з будинку перестарілих...
— Сподіваюся, ти щось їм дав? — Так. Я віддав твою маму. На весіллі. Теща цікавиться у зятя, яка у нього зарплата. Він говорить їй на вушко... Теща як закричить: - Та це моїй дочці і на туалетний папір не вистачить!!! Зять: - Ой, та якби я знав, що у вас дочка така засранка, я б на ній не оженився!!! Тесть зятеві: - Подобається теща? - Подобається. - Спрацюємося виходить, ми з тобою. Люблю людей з почуттям гумору. Відправив тещу в круїз на теплоході "Чапаєв". Не "Титанік", звичайно - але надія є. - У тебе теща в якій галузі працює? - У медичній. - Терапевт? - Ні, п'явка. Кров смокче. Хочеш довідатися майбутнє дружини - подивися на тещу, хочеш довідатися своє майбутнє - на тестя. |
У темі 1 долучень
TV Centr International (31.5°E)
CAID=0x2600 SID=0x1B5E PMT=0x1B5E VPID=0x1DB1 PROVIDER=0x000000 12090 V 27500 FEC 3/4, MPEG-4, |
Пояснювальна:
«Спізнилася на роботу тому, що вранці перелазили через чоловіка і трохи затрималася ...» ******** Пам'ятаєте, раніше майже всі дівчата стрибали на резинці? Тепер це навіть і звучить якось непристойно . |
У темі 1 долучень
OrbitLine 1,2,3 53°E BISS
12664 V 27500 |
Важко бути тупим і розумним теж, але тупим важче, а ще коли ти розумний і розумієш, що ти тупий, то взагалі пипец.
- Мені здається, що моя дівчина мені зраджує! Може зводити її до гінеколога?! - Так?! Що ти там побачиш?! Список вхідних?! Якщо купити китайське синє простирадло, то до ранку можна прокинутися аватаром. Блін, буває ж так, ненавидиш якусь-небудь людину, відштовхуеш його від себе, а через деякий час розумієш що його не вистачає! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010