![]() |
Виявляється справжнє ім’я Віна Дізеля – Іван Солярка!
За законом фізики найбільше тяжіння до землі тіло має над диваном. Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень – green green green green green. |
У темі 1 долучень
MNC TV, 113E
MNC tv palapa D 4184 V 6700 pid 1110 |
Збірна України у впертій та безкомпромісній боротьбі поступилася бабусі місцем у трамваї. Це єдиний випадок, коли наші билися до кінця!
- Судячи по грі збірної Блохіна, чемпіонат в Польщі та Україні для нас вже треба скоротити до ПУк-2012 або перейменувати на Нєрво-2012. - Коментатор швидко-швидко говорить: - М'яч у Мілевського, прохід по лівому краю, пас у штрафний майданчик, удар по воротах, стійка! .. Тут двері з шумом відкриваються, вбігає захеканий Блохін: - Повільніше, будь ласка! Хлопці не встигають. - Спонсор збірної України з футболу - пиво безалкогольне. Давайте тверезо оцінювати наші шанси! |
Збираючись на побачення, витрачаєш купу часу на вибір одягу, перевертаєш гору ганчірок, перемірюєш все що є, біжиш в магазин (до подруги), знову перемірювати все що є, одягаєш-знімаєш-плюєшся-потієш-червонієш-бліднеш, нарешті вбираєшся.
І все тільки для того, щоб у когось виникло бажання тебе роздягнути. Пашка, в мене комп’ютер не працює. - А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили… |
Щоб пенсії вистачало, уряд Азарова розробив спеціальну дієту для пенсіонерів:
3 дні - тільки каші, 5 днів - тільки хліб, 7 днів - тільки вода. Потім 9 днів ... Потім 40 ... Потім рік ... ********** Азарова запросили на відкриття будинку розпусти. Там йому сподобалась молоденька дівчина, і він запропонував їй вступити в Партію регіонів. - Що ви, що ви, Миколо Яновичу, яка Партія регіонів! В мене така сувора мамця, що ледве сюди відпустила! ******** Пашка, в мене комп’ютер не працює. - А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили… |
Мій товариш будує дім
Мій товариш будує дім. Одного дня відвідую його і оглядаю кімнати. - А чому це у тебе всі кімнати круглі? – запитую. - Знаєш,тут якось теща цікавилась чи не знайдеться і для неї куточок… Питання: Що cпільного між тещею і пивом? Відповідь: І те, і інше добре, коли холодне, розкрите і на столі. |
Пашка, в мене комп’ютер не працює.
- А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили… Прислала: Жужа |
Pobedit 0.922 All keys 20.09.2011
У темі 1 долучень
Irdeto ID 060400, 060800, 062200 робочі 20.09.2011.
працюють на софті 5.53 ZeeTV |
- Скажіть, а в чому ви зберігаєте свої заощадження?
– У мріях! Жінка – як футболіст, лежить стогне, а ти думаєш “симулює чи ні?”. Жінки – як діти, ледве що – відразу в сльози і до мами. Жінка – як інспектор ДАІ: фігні наговорить, гроші відбере, настрій зіпсує, а ти ще і винен. Жінка – як посольство, може і не дозволити з друзями в Тайланд їхати. Жінка в торгівельному центрі – як маршрутка, поки не крикнеш – не зупиниться. Жінка – як театр, сьогодні комедія, завтра трагедія, а післязавтра гастролі в іншому місті. Жінка – як улюблений светр, ти його звичайно дуже любиш, але на фіга він тобі в Туреччині потрібний? Жінка – як викладач на іспиті, начеб готувався все правильно розповів, а вона тебе хоп і на якійсь дрібниці піймала. |
Ідеальна дружина - це шкільна вчителька. У всякому разі, це єдина жінка у світі, що, задавши питання, замовкає на якийсь час, щоб вислухати відповідь.
Оголошення: Бажаючим вивчати англійську мову в досвідченого викладача за помірну плату поступлюся місцем у 8-б класі. - Сучасна молодь жахливо вдягається! Hапример, от цей хлопець - Це - моя дочка - Пробачте, я не знав, що ви - її батько - Я не батько, я - мати. Проблема батьків і дітей полягає в тому, що згодом діти вже перестають задавати питання, а батьки усе ще продовжують на них відповідати. |
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові:
- Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! Дружина зустрічає чоловіка, який повернувся з роботи: - Нарешті! - А хіба я пізно прийшов? - Я не про це. Нарешті - то від тебе пахне пристойними жіночими парфумами! |
24/09/2011.
У темі 1 долучень
Ключі для 500 лінійки з робочими ключами на Ірдето. Soft5.86
|
|
Вовочкa підходить до діда і запитує:
- Діду, звідки діти беруться? Дід відповідає: - Кого лелека приносить, a кого в кaпусті знaходят. Вовочкa вислухав, зaписав все в зошит,заховав її в стіл і пішов. Дідові цікаво стaло, він дістав зошит і читає: - Розмовляв з дідом нa сексуaльні теми - дуб дубом. |
Який же ж це може бути Євроремонт, якщо його роблять мадяри???
|
Уб'ютогохтозламавмійпробіл!
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові: - Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! |
У темі 1 долучень
))
|
- Куме, а шо то у вас таке лежить на порозі?
- То моя зла собака! - Тю, а я об неї ноги витер! - В тебе авто в мінус 30 заводиться? - Не знаю, у мене в мінус 30 авто не відчиняється!.. Львів. В салон автобуса заходить вуйко з кулеметом: - Шановнi добродii, а чи не пiдкажете ви менi котра година? Усі сидять, мовчать. Тут нєгр схоплюєтьсься з місця: - Сiмнадцять годин, п'ятнадцять хвилин дядьку! - Та сиди, синку, сам бачу, що не москаль! Оголошення на сайті знайомств: - Шукаю єдину, ніжну, люблячу, здатну розділити тяготи й злиденність. Тяготи й злиденність гарантую. |
Добре вихована людина ніколи не стане безсоромно заглядати на ноги співрозмовниці одягненої у міні-спідницю, а постарається що-небудь зробити для того, щоб дама нахилилась.
------------------------- Два мужика сидять на лавці біля школи. Проходить училка. Один каже: - Цікаво, який у неї розмір... - Другий. Проходить ще одна. - А у цієї? - Ледве-ледве перший. Ще одна. - У цієї? - Повноцінний третій. - Слухай, звідки ти це знаєш? Медбратом тут працюєш? - Не-a. Фізкультурником. |
У темі 1 долучень
NBA TV 24,5W
11675V 27500 BISS |
Карта України....
http://cs967.vkontakte.ru/u8115536/-14/x_7a6e53b2.jpg |
Оголошення:
Молода красива дівчина без шкідливих звичок продасть вагон цементу. |
Дзвонить телефон. Трубку піднімає батько трьох дочок. Не встиг він відкрити рот, як голос у трубці ласкаво запитав:
- Це ти, моє жабенятко? - Ні, - відповідає він, - говорить власник ставка. ------------------------------------------------- Недільний ранок. - Мила, хочеш випити каву в ліжку? - Із задоволенням! - Тоді принеси чашку і мені. ------------------------------------------------- Клієнт банку звертається до працівниці банку: - Дівчино, а ви в кредит даєте? |
Десь в Укрaїні.
Мужик повертається з мaгaзину, сідає в зручне крісло перед телевізором в очікуванні видовища, вистaвляє нa стіл 5 пляшок пивa, кілька в'ялених лящів, величезний пaкет чіпсів. Включaє телекaнaл 'Інтер', нa якому як рaз починaється бій Кличко - Соліс. Чистить рибу, нaповнює бокaл пивом і тільки збирaється зробить перший ковток, як: все, бій закінчено! У мужикa - шок! З кухні виглядає жінка і - єхидно: - Ну тепер, я думаю, ти мене розумієш? |
Одна людина відсилає своєму другу смс:
- Що трубку не береш? Йому у відповідь смс приходить: - Я телефон вдома забув. |
Вчора у Харкові була бійка між фанатами "Металіста" та "АЗ Алкмар". Перемогли фанати "Беркута
----------------------------------------------------------------------------------------------- Чоловік: - Люба, лягай сьогодні без мене, у нaс нa рaботі корпорaтивчік - те, се.. Не знаю, до скількох зaдержусь ... Жінка: - Милий, скaжи краще - до скількох я можу твердо розраховувати ? ------------------------------------------------------------------------------------------------ Жених: — Пішли, я покажу тобі свій весільний подарунок! Наречена: — А мама казала, що до весілля не можна |
У темі 1 долучень
kentron tv
hellasat 39e 11686H 2510 |
Teleamazonas (55.5°w)
3879 H 5860 3/4 DVB-S |
У нaшій країні жінка може бути успішною лише тоді, коли працює як кінь, виглядає як леді і думaє як мужик!
****** Друзі, всі ці ... вихідні ... я ... пилa зa вaше ... здоров'я! Пилa тaк, .. що деякі з вaс ... тепер ... просто ... безсмертні ... |
З пунктa А в пункт Б виїхaли: велосипедист, мотоцикліст, aвтомобіль, aвтобус, потяг, гужевaя повозкa, напівпричіп і кaток. Щось неймовірно цікаве відбувається в пункті Б.
***** Одна людина відсилає своєму другу смс: - Що трубку не береш? Йому у відповідь смс приходить: - Я телефон вдома забув. |
- Тут не можна рибалити!
- А я не рибалю, я купаю свого черв’яка. У зв’язку з кризою об’єдналися дві компанії – “Макдоналдс” і секс-шоп. Тепер іграшки в хеппі-міл стали ще більш цікавими. |
Вчора у Харкові була бійка між фанатами "Металіста" та "АЗ Алкмар". Перемогли фанати "Беркута".
|
У школі:
— Діти, пам'ятаєте фільм "Згадати все" зі Шварценеггером про Марс — там була така жінка-мутант із трьома грудьми? Пам'ятаєте? От бачите... Це ви пам'ятаєте, а третій закон Ньютона — ні! ***** - Чому пульт не працює? - Я, звичайно, не електрик, але по-моєму, пульт не працює, тому що телевізора немає. |
- Офіціанте! Я замовляв м'ясо під лимоном. Де м'ясо?
- Під лимоном... ----------------------------------------------------- Заходжу сьогодні в аптеку, черга ... Підходжу до віконця, питаю, - у вас є баночки для аналізів? - Вам для яких? Кал або сеча? - А в чому відмінність? - Для калу з ложечкою ... Я тут же вголос припускаю: а для сечі з трубочкою так? ------------------------------------------------------ У нас у гуртожитку - триразове харчування: понеділок ... середа ... п'ятниця! |
Президент Віктор Янукович на новому газоні стадіону "Олімпійський" вдарив по м'ячу і забив його у ворота. Ворота поставили відразу після моменту удару - там, куди покотився м'яч.
******* Приїжджає ВФЯ до Донецька. Бачить такий нічогенький готельний комплекс будується. Задає питання: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає до Львова. Бачить, як будується здоровенний ресторан. запитує: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає Крим. Бачить, як будується гігантська туристична база. запитує: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає Київ. Бачить, як будується торгово-розважальний центр. запитує: - А хто ж будує то? - Так син ж ваш будує, Віктор Федорович. - Мда-а-а-а. Таке відчуття, що в країні працюють тільки я і мій син. Охоронну зону навколо Табачника розумніше вимірювати не в метрах, а в довжинах букетів. *** - Мaмa, цей не блaгодaрний знову не хоче їсти гречку! - Доню, a ти розкажи як ти стaрaлaсь коли її вaрилa! - Варила??? Тaк її потрібно варити ?!! Еволюція по-українськи - це коли на зміну homo sapiens приходить homo donetskiy. *** Директор київського зоопарку Олексій Толстоухов розповів що тварини у звіринці масово вмирають, оскільки більшість з них пережили свій біологічний вік ... і їх пенсії вистачає лише на оплату комунальних послуг. |
У темі 1 долучень
"MNC TV" @ Palapa D (113°E)
4184V S/R 6700 FEC 3/4 SID: 0001 |
У темі 1 долучень
NSS 6 - 95е
12411 V 11110 Zamjari 1 ZAmjari 2 |
У темі 1 долучень
Astra 1G (31.5E)
First Ukr 12090 V 27500 |
У темі 1 долучень
Hellasat (39E)
Kentron TV 11686 H 2510 |
Дружина: - Ура, чоловік прийшов! Чоловік: - Бл% дь! Ти думай іноді, що говориш! Я вже рефлекторно до вікна стрибнув! . .
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010