![]() |
Киянин заходить в колибу на Закарпатті і заявляє:
- Я чув, що ви - закарпатці дуже сильні до горілки! Зараз перевіримо! Я дам 500 доларів тому, хто вип'є за пару хвилин 2 літри оковитої! Всі в колибі притихли; деякі відвідувачі навіть пішли. Через деякий час один гуцул повернувся і запитав: - Ваша пропозиція все ще в силі? - Так, - сказав киянин. Гуцул випиває 2 літри горілки за хвилину. Киянин в шоці віддав йому гроші і питає: - Слухай, а чого ти спочатку був пішов? - Так я бігав до Марійки-самогонщиці і перевірив, чи годен я стилько випити ... |
Чоловік прийшов до лікаря.
– Маю проблему. Моя жона застудила горло. Ніц не говорить. Що маю робити? – Святкуй чоловіче! Святкуй! |
Заходить чоловік у клуню....
Дивиться, а його жінка "кушпелиться" з кумом. - Галю, ти що твориш???!!!... - Ой! Миколо, це ти?... Ой, а це хто? ... Тю-у-у... Кум... Ох, a я така затуркана, така затуркана!... |
- Семен Маркович, а ось Ви знаєте, шо у царя Соломона було 900 дружин. Цікаво, і чим він їх годував?
- Мене, таки, більше цікавить, сам-то він устигав їсти? |
Розмовляють двоє кумів...
- Купив я собі вчора долари... - А чого ж не євро? - Та ти шо, долари ж дешевші! |
– Червоне вино до м’яса, біле — до риби.
– А горілка з пивом? – До неприємностей. |
- Що таке абстрактне поняття? - Запитує вчитель.
- Не знаю ... - Тоді слухай! Це те, що можна помацати, але можна подумати про нього ... Зможеш тепер навести приклад? - Так, розпечене залізо ... |
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010