![]() |
Алкоголь і закоханість - офіційні спонсори дурниць.
**** Навчаюсь в Торонто. Якось до мене підходить знайома (канадка) і питає:(вчитуйтеся в слова) What means spasiba zhytyelyam Donbassa za prizydyenta piderasa? І потім говоріть, що світ нічого не знає про Україну. Зараз в інтернеті, щоб скaчaти пісню, потрібно: збільшити груди, подивитися 10 сторінок з голими бaбaми і ізгвалтувати незайману онлaйн. *** Контролер в електричці: - Ваш квиток, будь ласка. - Ось. - А що ж у вас квиток за 15 серпня? - Ну, так це ... Давно їду ... |
А ви звертали увагу, що на сайті "Мозілла-Україна" Твіттер підписаний як "Цвірінькало"?
|
В животі ураган? Це все кухар-хуліган!))
Вчора стою в школі. І тут якийсь лох вийняв сигарету й прикурює! У мене від такої нахабності ледве пиво з рук не випало! Похід в магазин. -У вас ізюм є? -Нема. -У вас є ізюм? -Нема!!! -А булочки з ізюмом є? -Є. -Наколупайте 200 гр. ізюму =)))) |
У темі 1 долучень
MC Test 1
Atlantic Bird 4A(7.0°W)12380.00 V 27500 3/4 Middle-East Beam DVB-S/QPSK SID:1008,VPID:1008,APID:106C,PMT:0070,EC M:1FFF (All in Hex) |
Хлопець з дівчиною за столиком в кафе вивчають меню. Дівчина:
- Мабуть, я буду карпаччо, роли з чорною ікрою, лобстери і мартіні з свіжовичавленим соком манго. хлопець: - Ну нічого собі ти розбагатіла! А я буду каву ... *** Кохана, я випадково розбив твою улюблену вазу! - Звичайно, копитами тримати не зручно, так, козел? *** - Як відрізнити гриб від ягоди? - Спробуйте його зварити. Якщо вийде суп, то це гриб, якщо компот - то ягода. |
Сторінки історії міста Волочиськ
http://www.youtube.com/watch?v=gAvwxS9lMIk |
У темі 1 долучень
Novgorod TV
Express AM44(11.0°W),11507.00 H 1240 2/3 DVB-S2/8PSKEurope Beam |
Попелюшка:
- Туфелька мені підійшла, коли весілля? Принц: - Це був півфінал. Зараз ми будемо приміряти бюстгальтер… |
Капуста таки допомагає збільшити груди. Береш качан, навпіл - і в ліфчик!
*** Зірки падають з неба...недопалками з верхніх поверхів. |
Посеред нудистського пляжу лежить людина в одязі. До нього підходять і запитують:
- Ви нудист? - Так. - А чого в одязі? - А я збоченець ... *** - Я хотів би замовити місця в круїзі для себе і моєї дружини. - Будь ласка! Будуть якісь побажання, можливо, окремі ліжка, окремі каюти? - Окремі теплоходи. |
|
|
Прийшов мужик на риболовлю. Насадив черв'ячка на гачок і закинув у воду. Через хвилину поплавок заходив ходором. Мужик підсік, з води вилітає черв'як із виряченими очима:
- Мужик, ти що здурів? Мене там мало не зжерли! *** Прокладаючи трасу залізниці, інженер зайшов у селянську хату. - Залізничне полотно буде проходити саме через Ваш будинок. - Не маю нічого проти. Але Ви сильно помиляєтесь, якщо думаєте, що кожного разу, коли буде проходити поїзд, я стану відкривати і закривати двері. Пісня надкушеного помідора: "Не сип мені сіль на рану". *** Злітає ворона з конопляного поля. - Курли! .. Курли! Ой! Що це я? Кар! Кар! |
- Куме, а ваша жінка на роботу ходить?
- Ходить, а що? - От і правильно, я своїй теж на проїзд не даю! З зоопарку втік слон. Через день після втечі дзвінок в міліцію: - Алло, в мене на городі якійсь великий звір рве хвостом капусту! - І що ж він з нею робить? - Якщо я скажу, ви точно не повірите... |
Мені вчора вечором жінка каже :
- Піди з собакою погуляй . Ну , ми пішли з Сірком погуляли ... гривнів так на 500. |
|
Магазин, черга, розмова продавця з покупцем
- ... - Спасібо - "Спасібо" - Жителям донбаса, а мені дякую. "Похолодало" - сказав Вовк і натягнув Червону Шапочку по самі вуха. *** Не кохайте жінок-лікарів, вони кажуть "наступний!", Не кохайте жінок-продавців, вони говорять "станьте в чергу"... Кохайте жінок-педагогів, вони говорять"давай повторимо ще раз !" Чоловік забився під диван, жінка шваброю його виганяє: - Вилазь, скотина, кому сказала. Він: -Хто в домі хазяїн, сказав не вилізу, значить не вилізу. |
Спочатку це було на кухні ... продовжилося у ванній ... потім в машині, по дорозі на роботу ...
... І все це від одного огірочка з молоком! Каті подобалася брутальна щетина, запах риби і грубі руки, але чоловік завзято змушував її стежити за собою. Приходить чоловік до лікаря. - Лікарю, у мене останнім часом щось смаку немає. Лікар медсестрі: - Дайте хворому пробірку номер 17. Хворий спробував. - Це ж гівно. лікар: - Все в порядку, правильно. Смак з'явився. Через кілька днів цей же чоловік приходить до лікаря. - Лікарю, смак-то у мене з'явився, але ось тепер пам'яті не стало. Лікар медсестрі: - Дайте хворому пробірку номер 17. - Так там же гівно! - Все в порядку. Ось і пам'ять повернулася. |
|
вночі:
- Мама! Принеси води! - Сам встань і напийся. - Ну принеси! - Будеш канючити - дам ременя! - Ну от, будеш вставати за ременем, заодно і води принесеш! - А у мене перед сексом з жінкою крутитися голова. - Дивно, а що ти робиш з жінкою перед сексом? - Як що? Надуваю |
Жінка ввважає,що основний її недостаток,це її чоловік.
|
Pobedit 0.922 All keys 13.10.2011.
У темі 1 долучень
Додані ключі на Булсат, робочий та слідуючий.
|
- Вранці встає не тільки сонечко. Правда, хлопчики?
- Раз на місяць протікає не тільки кран, правда, дівчата? *** Щоб дізнатися, скільки людина заробляє, не треба питати, де вона працює. Треба запитати, де вона відпочиває. *** Чим відрізняється гарна секретарка від дуже гарної? Гарна щоранку говорить: "Добрий ранок, шеф". А дуже гарна ніжно шепоче на вухо: "Уже ранок, шеф" |
Акваріум - це 3D кінотеатр для кота!
|
Коли в чоловіка всередині є твердий стрижень, зламати його дуже складно, тому дружині залишається тільки одне - пиляти.
- Товариші бійці! Часу у мене мало, тому буду говорити, не думаючи. |
Грошей - як кіт наплакав, а проблем - як слон накакав.
|
Вася а що то у тебе в ночі такий гамір був - це моя дружина вагітніла.
|
Пояснювальна: Я не прийшов на роботу, бо не захотів. Захочу і завтра не прийду.
У ювелірному магазині. - Скільки коштує це кольє? - Сто тисяч. - Кошмар! А он та обручка? - Два кошмари, мадам. |
У темі 1 долучень
Mukawama (TEST)
Atlantic Bird 2 (8°W) 11170 H 2140 |
У темі 1 долучень
Yamal 202 @ 49° E
3946 H 2963 ART Prime Sports |
Жіноча логіка: “По-перше, не брала, а по-друге, вже поклала на місце”.
Мужикові дзвонить дружина. - Так, привіт…. Зрозумів… Молодець, поздоровляю. Кладе трубку і дуже сумно в порожнечу: - Ну все, капець… Права отримала… Вчений з Аргентини після довгих досліджень прийшов до висновку, що люди з недостатнім розумовим або сексуальним розвитком читають анекдоти з екрану монітора не прибираючи руку з мишки. Не треба зараз прибирати руку з мишки – вже пізно. |
Приходить пацієнт до дохтора і каже:
Дохтор, в мене то, як його - впав... - Ну то нормально, у всіх буває... ви ж не можете весь день... - Та ні, дохторе, зовсім відпав... |
Файли ключів для POBedit
У темі 2 долучень
Файли ключів для POBedit
Zee TV 06 ключ ! |
Вона пахне ваніллю і шоколадом, залишає за собою шлейф аромату карамелі й гіркого мигдалю ... така вона, Зіна з кондитерської.
Ніде не ведуть себе так чемно, як у черзі до стоматолога. Старенька в овочевому магазині говорить продавщиці: - Хотіла купити п'ять кіло картоплі, та боюся, що не донесу. - Беріть, бабуля, - заспокоює продавщиця, - я для вас так зважу, що донесете. - Що буде, якщо чиновників зобов'язати їздити виключно на метро? - Спочатку все буде добре, а потім з'являться спецвагони з мигалками, що їздитимуть зустрічним шляхом... - Ти так багато працюєш, - каже чоловікові дружина, - що навіть ночами кличеш свою секретарку. - Це просто неподобство! - Каже квартирант господині. - Я живу у вашому будинку вже півроку, а ви тільки сьогодні сказали мені, що тут немає ванни! Меншість жінок, у яких не болить голова, викликає презирство у більшості своїєю розпусністю. |
- Яка твоя коронна страва?
- Ну, я непогано ставлю чайник. На батьківських зборах батьки Марійки дізналися усе про свою дочку з написів на партах. Фізрук познайомився з новою вчителькою інформатики. Вже 10 000 переглядів на Ютуб... |
Розмовляють два мисливці.
- Яким порохом ти заряджаєш патрони, коли полюєш на дикого кабана? - Тільки димними. - Вони що, сильно б'ють? - Ні, але поки дим розсіється, я встигаю вилізти на дерево. - Пане вчителю, тато каже, що ми походимо від мавп. - Походження вашої сім'ї мене не цікавить. Приходить мужик в телеательє, приносить телевізор: - Ось! Сиджу ввечері, дивлюся телевізор, у вухах цвяшком колупаю, і раптом ... бац - звук пропав! |
У темі 1 долучень
NSS 11 - (108.2E) 12411 V 11110 5/6
Zamjari 1 SID:0004 Zamjari 2 SID:0003 |
У темі 1 долучень
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:30. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010