![]() |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Надумав брати GI vu+ uno або duo (чому різниця в ціні тільки 30грн?).
На рахунок Е36 - калькулятор показує що головка повинна бути напрямлена вниз. Це вірно? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я мав на увазі тримвч центрального (фокусного) конвертора і відповідно кут атаки самої антени на супутник. Найбільший кут антени що приймає 36Е буде в населених пунктах з координатами на 36 сх д. При чому якщо йти по 36 мередіану з півночі на південь то це кут буде зростати зі зменшенням другої координати (широти місцевості) На схід і на захід від 36 сх.д кут атаки на супутник буде тільки зменшуватись... |
Я щось затупив, думав що картинка малюється динамічно, а вона однакова для усіх координат. Розібрався, виникло інше питання - антена буде напрямлена прямо у сусідній будинок (метрів 50-70 до нього). Можна забути про 36Е чи з більшим діаметром можна пробувати?
|
lorik, У тому той справа що не однакова.
Цитата:
Цитата:
|
slavon,
Я по монгольський не розумію,я знаю(по своїх антенах),що чим східніше фокус тим нижче в мене нагнута антена ,ми про різне говоримо ,йому прийдеться з 5Е крутити на схід і трохи нагнути антену,щоб зловити 36Е ,а як там прикріплений зес то вже питання третє.....Хоча я сам антени не ставлю ,но наклон бачу!!! |
Zhora15,Юра блін, координати м.Львів приблизно 24 сх.д. Для нас найвищий сипутник буде 23,5Е. Відстань до 36Е буде 36-24=12 градусів по орбіті, до 5Е буде 5-24= -19 градусів по орбіті оскільки |-19|>|12| значить 36Е у нас буде вище ніж 5Е - що підтверджується на практиці. Знак - в цих розрахунках вказує не те що супутник знаходиться на протележній стороні від мередіану точки прийому - 36Е на схід, 5Е на захід...
|
slavon, Львів. Lat: 43, Long: 36. Порахувало Azimuth: 164.4°, Elevation: 31.7°.
Хоча, якщо кут дійсно 30 то будинок не мав би мішати... |
Цитата:
|
slavon, Перепрошую, не звідти скопіював :). Координати 49/23
Підкажіть чи у Львові десь можна купити GI Uno? |
Народ чи можу я Xtra підключити у мене тюнер Orton 4100c підкажіть будь ласка.
|
Цитата:
Цитата:
slavon, Я спорити більше не буду,просто скажу що в мене на балконі,одна фокус 42Е інша фокус 85Е ,друга значно Нижче нагнута і це також факт ... |
Zhora15,А тут не має про що що спорити, 42-23=19, 85-23=62 а 5-23=-18 градусів по орбіті, відповідно 42Е буде ну зовсім трошки нижще ніж 5Е, а 85 ну дуже низько у порівнянні з 5Е
|
slavon,
Все накінець то в"їхав,дякую що розтлумачили http://smiles.kolobok.us/big_standart/fool2.gif |
Підскажіть як обновити Список каналів Ferguson AF 3018se ?????
|
Яка версія софта в тюнері? Оновити вручну чи з компютера? Дивись вітку по ARIONах - http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55
|
софт: TSR_ A6686 S150EC nc_18.02.2012_UT-1.auc ,хочу оновити з компютера !!!через
Arioner_022 , список з новими каналами уже є !!! але чомусь нехочи скидати допоможіть наперет дякую !!! |
Я користуюсь dz arion loaderом,ним можна міняти все:софт,канали,ключі,бути.
Канали заливаються Ariter a Arioner для софтів. |
Дай ще будьласка найновіщий список каналів І ключів ???
|
В даний момент немаю для твоєї версії софта бо я використовую софт версії В6825 технокомовський.Там бісс в тілі софта і привязаний до частоти каналу і треба заливати софт зі списком під нього.Та й зараз і він не скоректований.Бери за 08.12.12 тут на форумі і викинь все лишнє або створи групу укр-рус.
|
Доброго дня, форумчани!
У когось працює спорт. пакет Аль-Джазіра з 13*Е на ключах Ірдето? |
Vasil_master, Шановний що за дурні запитання ??? Хочете знати чи працює - вбийте вручну ключі в ЕМУ ресіверу і будете знати ....
|
шановний Slavon!
Питання аж ніяк не дурне: ключі вже давно ввів вручну. Цікавить ID кодіровки, оскільки ідентів аж 2 - 0603 і 0627. Пробував обидва - глухо... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт усім !!!дайте будьласка софт в якому буде можливісьть вводити Biss ключі з пульта вручну для тюнера „Ferguson AF 3018se” !!!! Вибачаюся за незручності, наперет дякую всім хто відгукнеться !!!
|
|
Кабельний тюнер,пока працює без нарікань,але в режимі стендбай цифри мигають,Питання що то може бути і чи довго він ще протяне?Чи вже нести до майстра?
|
Потрібно дивитись до БЖ
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|