![]() |
Чи можна на віазадовському тюнері без підключення ïхніх пакетів і т.д дивитися стандартні Сіріус Хотбірд Амос?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Эмин, викинути завжди вспієш.Погугли ,може і знайдеш відповідь.За цей тюнер, Dsr 7700 Viasat ,пишуть-
Цитата:
Забий назву тюнера у гуглі, та пошукай відповідь |
Цитата:
|
а що в цих чудо тюнерах немае деталей щоб підходили в інші тюнера наприклад глобо 4100с
|
vimpel, Не знаю, є напевно, наприклад БЖ може підійти. Я особисто той металолом один раз бачив і то здалека
|
Теж не разу ще не розбирав.В тому році богатенько погоріло тюнерів віазаду,всі віазад поміняв.
Цитата:
|
Допоможіть дуже треба терміново потрібен тюнерс Wlan або wi-fi ну для шари щоб було без гемору,сразу підключив і працює ?Дешевший був але нормальний
Хтра тв не в хд форматі транслюється? |
Цитата:
|
Zhora15, S1 працює з 3G модемом?
|
Цитата:
|
Цитата:
а то раніше він був сирий |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Роутер все є ,ось тільки тюнер проблема,сирий в тому що різні прошивки і в кожній прошивці свої глюки
|
Цитата:
|
Радив б дрім 500 бу знайти
|
Цитата:
де лучше шара працює і легше налаштовується? |
Эмин, по лану шара працює добре!
|
Цитата:
|
Эмин,На С1 шара працює тільки по ЛАНу все решта (Вай-Фай, ЖПРес/3Ж) не підтримується. Та і тюнер як на мене вже морально застарілий. Краще брати ХД тюнер. Тема з вибору ХД є у нас на форумі. І ще одно друже - не все то добре що дешево
Цитата:
|
Цитата:
дрим і опен ціна у одного 400 грн у другого 500 що ви порадите те і візьму ? |
Раджу Dreambox 500S
Коли DM випустила Dreambox 500S , то СС тільки Аріони (АФ1700, Ф100) продавали |
Доброго дня всім!
Вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим! У мене виникло таке запитання, чи є десь на сайті нормально покрокова інструкція по перепрошивці тюнера Ferguson af3318? Я просто повзаю по сайту вже хвилин 40 а толком нічого найти не можу( тому і запитуюсь тут. |
http://www.agsat.com.ua/index.php?productID=127
Ось це вин? |
Ні(
Ой то певно не мені було))))) |
Що саме ви не розумієти під час прошивки?
|
Цитата:
|
Цитата:
Що до ключів - то перегляд з допомогою ЕМУ відходить в історію. З ключів нові хіба що БІСС. Читаємо форум - все давно написано... |
Цитата:
|
Zhora15,А що під ці ресівери є нові софти із "замком" під ці пакети ???
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
babahcv, Читай.
|
Цитата:
|
Виходжу з ютубе зависає КП. Що потрібно зробити чи скачати.
|
Цитата:
2. Обновіть браузер... 3. Почистіть cookie файлы, кеш... |
На опері як виключаю ютуб зависає КП.
Візьміть за правило писати повними реченнями, використовуючи розділові знаки. Також. використовуйте типові скорочення і давайте вихідні дані по залізу. Інакше ваші повідомлення полетять у смітник... |
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка клоном якого тюнера є Globo 4060cx, І де на цьому сайті можна взяти прошивку для нього? Як можна прошити ці два однакові тюнера один з одним через нульмодемний кабель. Наперед дякую.
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=52 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010